Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. szeptember 27. 15:10 Fizetett hirdetés

Az önkiszolgáló kasszákon túl is van élet a kiskereskedelem digitalizációjában

A kiskereskedelem digitalizációja már hosszú évek óta zajlik, a Covid-19 világjárvány pedig tovább ösztökélte a szolgáltatást nyújtó vállalatokat arra, hogy egyfelől csökkentsék az emberi interakciót, másfelől pedig gördülékenyebb felhasználói élményt biztosítsanak.

Az önkiszolgáló kasszák elterjedése erre remek példa, mellyel nemcsak a munkaerőt tudja hatékonyabban beosztani a vezetés, hanem időt és emberi interakciót spórolnak meg a vásárlók számára. Persze mint sok más esetben, úgy itt is együtt kell fejlődnie a digitális és a digitálisan támogatott, ám hagyományos kiszolgálásnak, hiszen az emberi segítség, kedvesség és tapasztalat a kiskereskedelemben is óriási pluszt adhat az egységek megítélésében.

Különösen a kis- és közepes méretű kereskedőknél fordulhat azonban elő, hogy egy magas költségekkel járó, teljes digitalizációs projekt elérhetetlen, azonban alapos tervezés és hozzáértő segítség mellett a kulcsfontosságú helyeken való előrelépés akár megegyező eredménnyel is járhat. Marketingszempontból a digitális eszközök használata nem csak az online hirdetéseket jelentheti, hiszen márkavideókkal vagy a kirakatokban elhelyezett figyelemfelkeltő hirdetésekkel könnyen felhívható a vásárlók figyelme bolton belül és kívül is, az interaktív demók segítségével pedig növelhető az adott termék iránti bizalom és érdeklődés.

ASUS ExpertCenter E5 AiO

Az ASUS All in One (AiO) megoldásainak új generációja nemcsak megbízható alapot biztosít a magas minőségű szolgáltatásnyújtáshoz, hanem olyan innovációt és a kereskedelemben hasznos megoldásokat is felvonultat, mint például az ASUS VeriView, a második, kifelé néző érintőképernyő, amely kétirányú interakciót tesz lehetővé a különböző üzleti szituációk során. Az ASUS VeriView-n hasznos üzenetek megjelenítésével fokozható a felhasználói élmény, és rendkívül egyszerűen megjeleníthető rajta a felhasználó felé irányuló kérés, útmutatás, és az ügyfelek egyszerűen megérinthetik a második képernyőt, beleegyezésüket adva a tranzakcióhoz vagy hasonló műveletekhez.

A VESA kompatibilitásnak köszönhetően bármilyen vállalati környezetbe könnyen beilleszthető, a kétirányú AI zajszűrés pedig biztosítja a zavartalan konferenciabeszélgetéseket. A modern és erőteljes Intel processzorral, nagysebességű csatlakoztatási lehetőségekkel, bővíthető tárolóval, modern készenléti hatékonysággal és vállalati szintű adatvédelmi funkciókkal felvértezve az ExpertCenter E5 AiO kompromisszummentes megoldás az előremutató filozófiát követő vállalkozások számára.

A cikk megjelenését az ASUS Magyarország támogatta.

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2023. január 23. 08:29 Fizetett hirdetés, Vállalat

Ön tudja, melyik autómárka volt tavaly a magyarok kedvence?

2020 óta őrzi elsőségét a piacon a márka, 2022-ben azonban a teljes magyaroroszági személyautó- és kishaszongépjármű újautópiacon is az első helyen végzett.

Forint Ferenc
2022. december 22. 13:37 Fizetett hirdetés

Csapatjátékosok, akik szembemennek az előítéletekkel

A munka világában egyedül a teljesítménynek van szerepe és annak, hogy ez fenntartható legyen. Ugyanakkor tény, hogy egy nő számára tovább tart felsővezetői posztba érni, és bár a gyermekvállalás is lassítja ezt a folyamatot, de alapvetően a női vezetőkkel szemben még mindig több a fenntartás és kérdés” – véli Dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója, aki távolról sem az egyedüli nő a cég felsővezetésében.

Forint Ferenc
2022. december 19. 08:54 Fizetett hirdetés, Tech, Világ

Porsche Approved – használt Porsche biztos kézből

A valaha gyártott Porschék jelentős hányada még mind a mai napig az utakat rója – mi más kelthetne nagyobb bizalmat egy márka használt modelljei iránt, mint ez a tény?

Fontos

Mészáros R. Tamás
2023. március 31. 04:34 Világ

Tizenöt évet vesztett, de stabilizálódott az ukrán gazdaság

A tavalyi, 30 százalékos visszaesés után idén normalizálódni kezdett a gazdasági helyzet Ukrajnában, de az újjáépítés így is évtizedes projektnek ígérkezik.

Nagy Zsolt
2023. március 30. 17:35 Világ

A háborús bűnös Oroszország őrködhet áprilistól a világ békéje és biztonsága fölött

Az ukránok szerint ez egy rossz vicc. Ki lehet-e zárni Oroszországot az ENSZ-ből?

Nagy Zsolt
2023. március 30. 13:04 Világ

Kivégzés vár azokra az oroszokra, akik vissza akarnak vonulni a frontról

A visszavonulást megakadályozó egységek nem számítanak újdonságnak az orosz hadsereg történetében.