Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. szeptember 27. 15:10 Fizetett hirdetés

Az önkiszolgáló kasszákon túl is van élet a kiskereskedelem digitalizációjában

A kiskereskedelem digitalizációja már hosszú évek óta zajlik, a Covid-19 világjárvány pedig tovább ösztökélte a szolgáltatást nyújtó vállalatokat arra, hogy egyfelől csökkentsék az emberi interakciót, másfelől pedig gördülékenyebb felhasználói élményt biztosítsanak.

Az önkiszolgáló kasszák elterjedése erre remek példa, mellyel nemcsak a munkaerőt tudja hatékonyabban beosztani a vezetés, hanem időt és emberi interakciót spórolnak meg a vásárlók számára. Persze mint sok más esetben, úgy itt is együtt kell fejlődnie a digitális és a digitálisan támogatott, ám hagyományos kiszolgálásnak, hiszen az emberi segítség, kedvesség és tapasztalat a kiskereskedelemben is óriási pluszt adhat az egységek megítélésében.

Különösen a kis- és közepes méretű kereskedőknél fordulhat azonban elő, hogy egy magas költségekkel járó, teljes digitalizációs projekt elérhetetlen, azonban alapos tervezés és hozzáértő segítség mellett a kulcsfontosságú helyeken való előrelépés akár megegyező eredménnyel is járhat. Marketingszempontból a digitális eszközök használata nem csak az online hirdetéseket jelentheti, hiszen márkavideókkal vagy a kirakatokban elhelyezett figyelemfelkeltő hirdetésekkel könnyen felhívható a vásárlók figyelme bolton belül és kívül is, az interaktív demók segítségével pedig növelhető az adott termék iránti bizalom és érdeklődés.

ASUS ExpertCenter E5 AiO

Az ASUS All in One (AiO) megoldásainak új generációja nemcsak megbízható alapot biztosít a magas minőségű szolgáltatásnyújtáshoz, hanem olyan innovációt és a kereskedelemben hasznos megoldásokat is felvonultat, mint például az ASUS VeriView, a második, kifelé néző érintőképernyő, amely kétirányú interakciót tesz lehetővé a különböző üzleti szituációk során. Az ASUS VeriView-n hasznos üzenetek megjelenítésével fokozható a felhasználói élmény, és rendkívül egyszerűen megjeleníthető rajta a felhasználó felé irányuló kérés, útmutatás, és az ügyfelek egyszerűen megérinthetik a második képernyőt, beleegyezésüket adva a tranzakcióhoz vagy hasonló műveletekhez.

A VESA kompatibilitásnak köszönhetően bármilyen vállalati környezetbe könnyen beilleszthető, a kétirányú AI zajszűrés pedig biztosítja a zavartalan konferenciabeszélgetéseket. A modern és erőteljes Intel processzorral, nagysebességű csatlakoztatási lehetőségekkel, bővíthető tárolóval, modern készenléti hatékonysággal és vállalati szintű adatvédelmi funkciókkal felvértezve az ExpertCenter E5 AiO kompromisszummentes megoldás az előremutató filozófiát követő vállalkozások számára.

A cikk megjelenését az ASUS Magyarország támogatta.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Bucsky Péter
2024. április 23. 04:33 Élet, Tech

Sikerült volna csökkenteni az autók fogyasztását, helyette jöttek a SUV-ok

Hiába szorgalmazza az Európai Unió, hogy legyenek egyre kevésbé szennyezők a személyautók, a városi terepjárók miatt egyre rosszabb a helyzet.

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.