Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. szeptember 27. 15:10 Fizetett hirdetés

Az önkiszolgáló kasszákon túl is van élet a kiskereskedelem digitalizációjában

A kiskereskedelem digitalizációja már hosszú évek óta zajlik, a Covid-19 világjárvány pedig tovább ösztökélte a szolgáltatást nyújtó vállalatokat arra, hogy egyfelől csökkentsék az emberi interakciót, másfelől pedig gördülékenyebb felhasználói élményt biztosítsanak.

Az önkiszolgáló kasszák elterjedése erre remek példa, mellyel nemcsak a munkaerőt tudja hatékonyabban beosztani a vezetés, hanem időt és emberi interakciót spórolnak meg a vásárlók számára. Persze mint sok más esetben, úgy itt is együtt kell fejlődnie a digitális és a digitálisan támogatott, ám hagyományos kiszolgálásnak, hiszen az emberi segítség, kedvesség és tapasztalat a kiskereskedelemben is óriási pluszt adhat az egységek megítélésében.

Különösen a kis- és közepes méretű kereskedőknél fordulhat azonban elő, hogy egy magas költségekkel járó, teljes digitalizációs projekt elérhetetlen, azonban alapos tervezés és hozzáértő segítség mellett a kulcsfontosságú helyeken való előrelépés akár megegyező eredménnyel is járhat. Marketingszempontból a digitális eszközök használata nem csak az online hirdetéseket jelentheti, hiszen márkavideókkal vagy a kirakatokban elhelyezett figyelemfelkeltő hirdetésekkel könnyen felhívható a vásárlók figyelme bolton belül és kívül is, az interaktív demók segítségével pedig növelhető az adott termék iránti bizalom és érdeklődés.

ASUS ExpertCenter E5 AiO

Az ASUS All in One (AiO) megoldásainak új generációja nemcsak megbízható alapot biztosít a magas minőségű szolgáltatásnyújtáshoz, hanem olyan innovációt és a kereskedelemben hasznos megoldásokat is felvonultat, mint például az ASUS VeriView, a második, kifelé néző érintőképernyő, amely kétirányú interakciót tesz lehetővé a különböző üzleti szituációk során. Az ASUS VeriView-n hasznos üzenetek megjelenítésével fokozható a felhasználói élmény, és rendkívül egyszerűen megjeleníthető rajta a felhasználó felé irányuló kérés, útmutatás, és az ügyfelek egyszerűen megérinthetik a második képernyőt, beleegyezésüket adva a tranzakcióhoz vagy hasonló műveletekhez.

A VESA kompatibilitásnak köszönhetően bármilyen vállalati környezetbe könnyen beilleszthető, a kétirányú AI zajszűrés pedig biztosítja a zavartalan konferenciabeszélgetéseket. A modern és erőteljes Intel processzorral, nagysebességű csatlakoztatási lehetőségekkel, bővíthető tárolóval, modern készenléti hatékonysággal és vállalati szintű adatvédelmi funkciókkal felvértezve az ExpertCenter E5 AiO kompromisszummentes megoldás az előremutató filozófiát követő vállalkozások számára.

A cikk megjelenését az ASUS Magyarország támogatta.

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2022. november 24. 09:22 Fizetett hirdetés

Így válassz laptopot munkára

Az üzleti laptopok világáról sokan gondolják, hogy tele van unalmas fekete gépekkel és elavult technológiákkal, hiszen ezeket csak vállalati igáslóként vásárolják az informatikusok, és tulajdonképpen az adott munkavállalónak beleszólása sincs nagyon, hogy milyen géppel fogja megosztani munkanapjai nagy részét.

Forint Ferenc
2022. november 22. 11:03 Fizetett hirdetés

Ajándékozd meg magad 100-150 ezer forinttal! Mutatjuk, hogyan

A társadalom elöregedése miatt biztosak lehetünk abban, hogy 15-20 év múlva a nyugdíjhelyzet a mainál sokkal rosszabb lesz. Erősen felértékelődik a nyugdíj-előtakarékosság jelentősége, aminek különböző formáit a magyar állam pénzzel is támogatja.

Forint Ferenc
2022. október 26. 09:08 Fizetett hirdetés

OTP Global Markets Podcast: energia- és agrárválság az infláció árnyékában

Az energia- és agrárkrízis, a vágtató infláció, a velünk lévő ellátásilánc-problémák riasztó makrogazdasági kilátásokat és piaci instabilitást okoznak világszerte. Vajon meddig folytatódhat ez a negatív spirál, és mi lehet a kiút belőle?

Fontos

Dr. Rékassy Balázs
2022. december 5. 15:07 Élet, Közélet

Kevés embernek van ötmilliója csípőprotézisre egy ledolgozott élet után

A rohamosan fejlődő magánegészségügy sem tud jól funkcionáló közfinanszírozott ellátás nélkül működni. Sok beteg számára pedig nem is alternatíva a magánellátás.

Avatar
2022. december 5. 04:34 Világ

„Nem láttam még embereket ennyire örülni egy csomag virslinek vagy fogkrémnek” – ukrajnai magyar katona Herszon felszabadításáról

Az ungvári egyetem matematikus docense kilenc hónapja harcol Ukrajna felszabadításáért, Herszon visszafoglalása mellett a katonák mindennapjairól is beszélt.

Schaffhauser Tibor
2022. december 4. 17:55 Világ

Van-e még jövője a klímakonferenciáknak?

Fontos eredmény, ha minden évben az egész világ a klímaváltozásra fókuszál legalább két hétig, de lehetséges, hogy nem indokolt ehhez egy ekkora utazó cirkusz.