Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. szeptember 27. 15:10 Fizetett hirdetés

Az önkiszolgáló kasszákon túl is van élet a kiskereskedelem digitalizációjában

A kiskereskedelem digitalizációja már hosszú évek óta zajlik, a Covid-19 világjárvány pedig tovább ösztökélte a szolgáltatást nyújtó vállalatokat arra, hogy egyfelől csökkentsék az emberi interakciót, másfelől pedig gördülékenyebb felhasználói élményt biztosítsanak.

Az önkiszolgáló kasszák elterjedése erre remek példa, mellyel nemcsak a munkaerőt tudja hatékonyabban beosztani a vezetés, hanem időt és emberi interakciót spórolnak meg a vásárlók számára. Persze mint sok más esetben, úgy itt is együtt kell fejlődnie a digitális és a digitálisan támogatott, ám hagyományos kiszolgálásnak, hiszen az emberi segítség, kedvesség és tapasztalat a kiskereskedelemben is óriási pluszt adhat az egységek megítélésében.

Különösen a kis- és közepes méretű kereskedőknél fordulhat azonban elő, hogy egy magas költségekkel járó, teljes digitalizációs projekt elérhetetlen, azonban alapos tervezés és hozzáértő segítség mellett a kulcsfontosságú helyeken való előrelépés akár megegyező eredménnyel is járhat. Marketingszempontból a digitális eszközök használata nem csak az online hirdetéseket jelentheti, hiszen márkavideókkal vagy a kirakatokban elhelyezett figyelemfelkeltő hirdetésekkel könnyen felhívható a vásárlók figyelme bolton belül és kívül is, az interaktív demók segítségével pedig növelhető az adott termék iránti bizalom és érdeklődés.

ASUS ExpertCenter E5 AiO

Az ASUS All in One (AiO) megoldásainak új generációja nemcsak megbízható alapot biztosít a magas minőségű szolgáltatásnyújtáshoz, hanem olyan innovációt és a kereskedelemben hasznos megoldásokat is felvonultat, mint például az ASUS VeriView, a második, kifelé néző érintőképernyő, amely kétirányú interakciót tesz lehetővé a különböző üzleti szituációk során. Az ASUS VeriView-n hasznos üzenetek megjelenítésével fokozható a felhasználói élmény, és rendkívül egyszerűen megjeleníthető rajta a felhasználó felé irányuló kérés, útmutatás, és az ügyfelek egyszerűen megérinthetik a második képernyőt, beleegyezésüket adva a tranzakcióhoz vagy hasonló műveletekhez.

A VESA kompatibilitásnak köszönhetően bármilyen vállalati környezetbe könnyen beilleszthető, a kétirányú AI zajszűrés pedig biztosítja a zavartalan konferenciabeszélgetéseket. A modern és erőteljes Intel processzorral, nagysebességű csatlakoztatási lehetőségekkel, bővíthető tárolóval, modern készenléti hatékonysággal és vállalati szintű adatvédelmi funkciókkal felvértezve az ExpertCenter E5 AiO kompromisszummentes megoldás az előremutató filozófiát követő vállalkozások számára.

A cikk megjelenését az ASUS Magyarország támogatta.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2023. április 3. 13:54 Fizetett hirdetés

Fa, ócskavas, veszélyes áru – több tízezer kamiont vált ki a vasút

A veszélyes áruk kezelésére szigorú szabályok vonatkoznak, ezek a technológiák rendelkezésre állnak a vasúti fuvarozásban, de nincsenek kiépítve a kamionok számára.

Forint Ferenc
2023. január 23. 08:29 Fizetett hirdetés, Vállalat

Ön tudja, melyik autómárka volt tavaly a magyarok kedvence?

2020 óta őrzi elsőségét a piacon a márka, 2022-ben azonban a teljes magyaroroszági személyautó- és kishaszongépjármű újautópiacon is az első helyen végzett.

Forint Ferenc
2022. december 22. 13:37 Fizetett hirdetés

Csapatjátékosok, akik szembemennek az előítéletekkel

A munka világában egyedül a teljesítménynek van szerepe és annak, hogy ez fenntartható legyen. Ugyanakkor tény, hogy egy nő számára tovább tart felsővezetői posztba érni, és bár a gyermekvállalás is lassítja ezt a folyamatot, de alapvetően a női vezetőkkel szemben még mindig több a fenntartás és kérdés” – véli Dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója, aki távolról sem az egyedüli nő a cég felsővezetésében.

Fontos

Kolozsi Ádám
2023. szeptember 28. 09:27 Világ

Kilométeres sorokban menekülnek a szülőföldjükről: az örmény exodus tragédiája

Karabah némileg hasonló helyet foglal el az örmény tudatban, mint a magyarban Erdély, vagy a szerbek számára Koszovó.

Avatar
2023. szeptember 27. 16:59 Közélet, Pénz

Összezárt az olló, de hogyan megy tovább az MNB?

A 13 százalékos irányadó ráta még nem jelenti az út végét, sőt a neheze még csak most jön a döntéshozók számára.

Fabók Bálint
2023. szeptember 27. 15:15 Adat

Budai kerületekben a 60 százalékot is meghaladja a diplomások aránya, 300 településen az 5 százalékot sem éri el

A magyar települések 40 százalékában 10 százaléknál kevesebb a diplomások aránya, a II. és a XII. kerületben viszont 66 százalék ez a mutató.