Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Akár hagyományos ajándékozásban gondolkodik, akár rendhagyó utazást tervez az ünnepekre, a Mastercard Gold betéti kártya mindkét esetben ideális csendestárs – az OTP Bank prémium szolgáltatásainak részeként ráadásul díjmentesen használható.

Az internetes áruvásárlási védelem kiegészítővel az OTP Bank prémium ügyfelei bátran szörfözhetnek a neten Mastercard Gold betéti kártyájukkal, hogy beszerezzék az ünnepi kellékeket és ajándékokat. Ha pedig az OTP Bank kedvezményprogramjának partnereinél vásárolnak az újrahasznosított műanyagból készült dombornyomott kártyájukkal, még pénzvisszatérítést is kapnak a tranzakció után.

A bankkártya remek útitárs is, kényelmesen és díjmentesen lehet vele vásárolni belföldön és külföldön egyaránt. Ráadásul olyan prémiumszolgáltatások igénybevételére is lehetőséget ad, mint a Mastercard Airport Lounge és a gyorsítósáv a budapesti repülőtéren. Fontos, kiemelni, hogy a Mastercard Gold kártyával járó díjmentes utasbiztosítás az egész világra kiterjed.

Emellett e bankkártya birtokosai 10 százalékos kedvezménnyel válthatnak jegyet a Művészetek Palotájának saját produkcióira és igénybe vehetik a Müpa concierge szolgáltatását is, hogy még kényelmesebbé tegyék a jegyvásárlást és a foglalást.

Ha felkeltettük érdeklődését, expressz kézbesítéssel az igényléstől számított második munkanapon már átveheti bankkártyáját az OTP Bank meghatározott fiókjában Budapest belvárosában, vagy futártól már akár a harmadik munkanapon kaphatja kézhez. Inkább a mobilját használná bankkártyaként? Nem probléma, az OTP Mastercard Gold betéti kártyát számos Android vagy iOS alapon működő mobiltárcába digitalizálhatja, és fizethet okostelefonnal, órával, karkötővel.

Az OTP Bank Prémium szolgáltatással rendelkező ügyfelei ráadásul nulla forintos éves díjért igényelhetik a bankkártyát, amennyiben megfelelnek a szükséges pénzügyi feltételeknek. A szolgáltatások részeként az érintettek prémium ügyfélkiszolgálást vehetnek igénybe, amely magában foglalja a személyes tanácsadót, a megkülönböztetett bankfióki kiszolgálást, a prémium ügyfélhívót és az időpontfoglalást saját tanácsadójukhoz.

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

 A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A fenti termékek és szolgáltatások részletes feltételeiről az ismert csatornákon keresztül tájékozódhatnak. Az OTP Bank fenntartja annak jogát, hogy a cikkben szereplő termékek és szolgáltatások kondícióit módosítsa.

A cikk megjelenését az OTP Bank támogatta.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Advertisement

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 11. 17:07 Fizetett hirdetés

Többet ér a mozdonyvezető, ha interoperábilis

Akinek az autókhoz képest sokkal több tudást igénylő és nagyobb felelősséggel járó mozdonyvezetésre van engedélye, azzal csak a határig közlekedhet.

Fontos

Elek Péter
2024. április 24. 04:35 Pénz

Olyan gazdagok a nyugdíjba vonuló amerikaiak, hogy azt még a forint is megérzi

Amerikai infláció: volt, van, lesz; és az emiatt magasan ragadó dollárkamatokhoz mérik minden más deviza hozamát - a forintét is.

Bucsky Péter
2024. április 23. 04:33 Élet, Tech

Sikerült volna csökkenteni az autók fogyasztását, helyette jöttek a SUV-ok

Hiába szorgalmazza az Európai Unió, hogy legyenek egyre kevésbé szennyezők a személyautók, a városi terepjárók miatt egyre rosszabb a helyzet.

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.