Hírlevél feliratkozás
Stubnya Bence
2023. november 6. 10:47 Adat

A golf és a vadászat alig mozgatja meg itthon az aktívan pihenőket

A túrázás és a kerékpározás volt a legnépszerűbb aktív szabadidős tevékenység a magyarok körében 2017-ben egy erről szóló, kor, nem, iskolai végzettség és területi elhelyezkedés szerint reprezentatív felmérés szerint.

  • A magyarok 60 és 49 százaléka rendszeresen vagy alkalomszerűen kerékpározott és túrázott, de szintén népszerű itthon a kempingezés (26 százalék) és a falusi vendéglátásban való részvétel (23 százalék).
  • A legkevesebben golfozni (2 százalék), vadászni (4 százalék), extrémsportot űzni (5,4 százalék) és vitolázni (6,2 százalék) szoktak alkalomszerűen vagy rendszeresen.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Adat aktív pihenés golf kerékpár túra vadászat Olvasson tovább a kategóriában

Adat

Jandó Zoltán
2024. július 22. 16:23 Adat, Világ

Mennyi esélye van Kamala Harrisnek legyőzni Trumpot?

A fogadóirodák oddsai alapján 38 százalék, de az elmúlt hetekben már minden felmérés azt mutatta, hogy több, mint a regnáló elnöknek.

Jandó Zoltán
2024. július 22. 11:54 Adat, Vállalat

Magyar olajellátás: „ha Al Caponéval üzletelsz, legyen B-terved”

Nagyobb a füstje, mint a lángja a Lukoil-ügynek: nem valószínű, hogy az orosz olajipari cég ukrajnai szankcionálása komoly gondokat okozna a hazai energiaellátásban.

Jandó Zoltán
2024. július 21. 08:45 Adat

Rekord drága a Forma-1 Magyarországnak, mi lesz a nézőszámmal?

A hétvégén tartják a Forma-1-es Magyar Nagydíjat, amely megrendezésének lehetőségéért ezúttal közel 20 milliárd forintot fizethet az állam.

Fontos

Jandó Zoltán
2024. július 22. 04:50 Közélet, Világ

A földgáznál már lazán kiválthatná a kormány az orosz szállításokat

Az orosz gáz nagy részét már akkor is nélkülözni lehetne, ha a külügyminiszter tárgyalásain lebeszélt ügyleteknek csak a fele valósul meg.

Kiss Péter
2024. július 21. 04:56 Pénz

Mire számíthatnak a szárnyalás után a befektetők a második félévben?

Meglepően jó eredményeket hozott az első félév a tőkepiacokon, most érdemes megnézni, hogy mi várható az év második félévében.

Bukovszki András
2024. július 20. 05:39 Pénz

Még nem győztük le az inflációt

Hiába az elsőre kedvezőnek tűnő kép, ha a számok mögé nézünk, látszik, hogy az infláció alakulása tartogathat még kellemetlen meglepetéseket.