Hírlevél feliratkozás
Csonka Attila
2022. március 25. 16:31 Vállalat

Spotify Stadion lesz az FC Barcelona otthonából

(Csonka Attila a HOLDBLOG szerzője.)

Ilyen az, amikor egy fociőrült techvezér óriási szponzorációs együttműködést kínál fel egy küszködő sztárcsapatnak: hosszú távú megállapodás született arról, hogy az FC Barcelona stadionját a nyáron átnevezik Spotify Camp Nou-ra. Mellette a streamingszolgáltató logója kiemelt helyen szerepel majd a következő négy évben a barcelonai játékosok mezén, és a Spotify előadói egyéb reklámlehetőségeket is kapnak a klub felületein – írta a Fortune a vállalat közleménye alapján.

Egy helyi lap, a La Vanguardia szerint a katalánok 280 millió euróért (105 milliárd forintért) bólintottak rá arra – a csapata történelme során először -, hogy egy támogatójuk a stadion névtáblájára kerülhet.

A HOLDBLOG-on arról írok, hogy ez az éves 76 millió dolláros üzlet létkérdés volt az anyagi gondokkal küzdő és stadionfelújítás előtt álló Barcelonának. A cikkből kiderül, némi szerencse is kellett hozzá, hogy a Spotify futballfanatikus igazgatója, Daniel Ek és a klub végül egymásra találjanak. Egyébként a streamingcég remek évet zárt, nem véletlen, hogy most látták megfelelőnek az időzítést ahhoz, hogy helyet kérjenek az európai focivilág asztalánál.

Az orosz-ukrán háború kapcsán kivetett gazdasági szankciók miatt az angol bajnokság is nagy változások előtt áll. A HOLDBLOG-on Roman Abramovics Chelsea-tulajdonos kálváriájával és a Londonból való távozása utáni terveivel is foglalkozok.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkPár ember dönti el, hogy miből lesz sláger, de azt mondják, őket nem lehet lefizetniA lejátszási listákat összeállító profi kurátorok kezében összpontosul a hatalom a netes zenehallgatás korszakában.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Vállalat Barcelona labdarúgás Spotify stadion szponzoráció Olvasson tovább a kategóriában

Vállalat

Torontáli Zoltán
2023. december 1. 04:34 Élet, Vállalat

Már nem igaz, hogy a munkaerőhiány miatt könnyű állást találni

Elég furcsa helyzet alakult ki a magyar munkaerőpiacon, mert a magas infláció miatt elkezdtek tömegével új állást keresni azok, akiknek egyébként van munkájuk.

Jandó Zoltán
2023. november 30. 04:34 Pénz, Vállalat

Magyar csúcsgazdag példája mutatja, hogyan falja fel a gazdaságot a NER

A magyar gazdaság szereplői elkezdték elhinni, hogy ez a dolgok normál működése, így lehet érvényesülni. Egyfajta túlélési reflexé vált a betagozódás a NER-be.

Stubnya Bence
2023. november 27. 04:34 Közélet, Vállalat

Kell-e félteni a magyar dolgozókat a vendégmunkásoktól?

Az ellenzék szerint káros a vendégmunkásokat hazai jelenléte, a kormány szerint a magyar munkahelyeket védik. De mi történik eközben a munkahelyeken?

Fontos

Hajdu Miklós
2023. december 1. 13:06 Élet

Nem biztos, hogy akkora büszkeség a saját tulajdonú lakásban élők magas aránya

A saját tulajdonú ingatlanokban élők magas arányát a kormány sikerként tartja számon, pedig az nem jelent minden esetben megnyugtató lakhatási megoldást.

Stubnya Bence
2023. november 30. 19:06 Közélet

Kamatstop-hosszabbítás, mini-Dubaj, reptérvásárlás – a kormányinfó legfontosabb bejelentései

Heteken belül megvenné az állam a ferihegyi repteret, konzultálnának a rákosrendezői beruházásról.

Avatar Fazekas Dóra
2023. november 30. 16:11 Világ

A COP28 megrendezésével Dubaj kihívja maga ellen a sorsot

A fosszilis energiahordozók nagyobb hangsúlyt kaphatnak, mint bármelyik korábbi klímakonferencián.