Hírlevél feliratkozás
G7.hu
2020. augusztus 5. 07:55 Élet

Nem kell rosszra gondolni: főszerkesztőváltás a G7-nél

Augusztustól Váczi István váltja Kasnyik Mártont a G7.hu főszerkesztőjeként. A váltást a G7 társalapítója, Kasnyik kezdeményezte, családi okok miatt.

Amikor egy közleményben arról beszélnek, hogy valaki családi okok miatt távozik valahonnan, akkor mindenki rögtön arra gondol, hogy ez kamu. Ebben az esetben viszont tényleg erről van szó, a főszerkesztés normális esetben egy 0-24-es, 365 napos munka, és ez éppen annyi idő, amennyit a kisfiammal szeretnék tölteni

– mondta Kasnyik Márton. „Váczi Istvánnal már két éve váltjuk egymást hetente a napi anyagok szerkesztésében, ezért biztosan tudom, hogy jó kezekbe kerül az újság”, tette hozzá.

Ahogy az újság alapításakor, és pár napja, a támogatói kampányunk elindításakor is írtuk, továbbra is fontosnak gondoljuk, hogy az újságot tényalapon készítsük, cikkeinket saját kutatás, adatgyűjtés és elemzés eredményeire építsük 

– mondta Váczi István. Kasnyik Márton egyébként marad a G7-nél újságíróként.

Kasnyik Márton 2017 október – az oldal indulása – óta volt a G7 főszerkesztője, korábban a Napi Gazdaság, az Index, majd a 444 újságírójaként dolgozott. Váczi István 2018 nyarán csatlakozott a szerkesztőséghez felelős szerkesztőként, ő korábban többek között a Figyelő és a Heti Válasz rovatvezetője volt.

Élet Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Avatar
2020. szeptember 23. 17:01 Élet, Vállalat

Átveszik az emberi munkát a robotok a magyar és román autóiparban, még sincs elbocsátás

A kolozsvári egyetem egyik kutatócsoportja azt vizsgálja, hogy milyen hatásai vannak az Ipar 4.0 alkalmazásának az emberi erőforrásra, és már az első eredmények azt mutatják, hogy a nem félni kell az újítástól, hanem alkalmazkodni hozzá.

Torontáli Zoltán
2020. szeptember 23. 16:07 Élet, Világ

Lehet, hogy egy brazil nagyvárosban elérték a nyájimmunitást, de súlyos árat fizettek érte

Manausban gyors ütemben szorult vissza a koronavírus, de nagyon sok embernek kellett ehhez meghalnia, és lehet, hogy a lakosság kétharmadának kellett hozzá megfertőződnie.

Hajdu Miklós
2020. szeptember 22. 16:29 Élet, Vállalat

A dolgozó nem szereti, a főnök már nem hisz benne, mégis vannak még vállalati kérdőívek

Ha a cégek a munkaerőpiaci vonzerejüket szeretnék javítani, ma már sokkal inkább a róluk szóló értékeléseket figyelik a közösségi médiában, az őskövületnek tartott belső kérdőívek mégsem akarnak kihalni.

Fontos

Váczi István
2020. szeptember 23. 06:29 Közélet

Simicska ment, Szíjj László jött, közel háromszorosára drágult az autópálya-építés

Az évtized elején még nagyjából egymilliárd forintból is ki lehetett hozni egy kilométer olyan sztrádát, ami manapság már több mint három milliárdba kerül.

Fabók Bálint
2020. szeptember 21. 06:53 Élet

„Ezelőtt harminc évvel voltak ennyien a strandokon” – kimagasló nyara volt a balatoni turizmusnak

A járvány és a rossz idő miatt nagyon nehezen indult az évük, az augusztus azonban rekordforgalmat hozott több balatoni vendéglátósnak.

Stubnya Bence
2020. szeptember 20. 17:39 Világ

A felmelegedés olyan következményeit éljük át idén, amiket csak évtizedek múlva vártak

Egymás után dőlnek a melegrekordok, soha nem látott kiterjedésben ég az USA nyugati partja, miközben ilyesmire nem számítottak ennyire hamar a tudósok.