Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2019. december 10. 11:41 Fizetett hirdetés

HPE Primera: maximális rendelkezésre állás, alacsonyabb költségekkel

A legfrissebb műszaki megoldások és a költséghatékony üzemeltetés és fejlesztés mátrixában mindig is kompromisszumot kellett kötni. Mostanáig – a Hewlett-Packard Enterprise legújabb, 100 %-os rendelkezésre állást biztosító tárolómegoldása ugyanis további költségek nélküli, folyamatos technológiai frissítést kínál. A mindent magába foglaló, all inclusive szoftverháttérnek köszönhetően nem kell külön fizetni a fejlett szoftverképességek használatáért sem.

A HPE Primera könnyen elsajátítható, egyszerű üzemeltetése nem kívánja speciálisan képzett szakemberek hadát, mivel a piacon lévő tárolókhoz képest nem csak sokkal egyszerűbb, letisztult, grafikus menedzsment felülettel rendelkezik, hanem a HPE Infosight mesterséges intelligenciájával is. Alkalmazásával nem kell heteket/hónapokat várni külső, drága szakértői támogatásra. Az üzemeltetőknek sem szükséges milliós tréningekre járniuk a HPE Primera üzemeltetéséhez. Annak is minimális a kockázata, hogy a kiképzés után elhagyják a vállalatot egy jobb ajánlat miatt.

 

Akár 40 %-al is csökkenthetők a birtoklás költségek a hagyományos tárolórendszerekkel összehasonlítva hat éves időtartam alatt. A folyamatos technológiai frissítést biztosító szolgáltatás ára mindig változatlanul marad, függetlenül a szolgáltatás megújításának számától.

A HPE GreenLake szolgáltatása révén a HPE Primera tárolómegoldás együtt élhet a vállalattal. Rugalmas skálázhatósága és fogyasztásalapú havidíja szükségtelenné teszi a túlméretezett, kihasználatlanul álló kapacitások kiépítését, a storage rendszer mégis folyamatosan igazodik az igények bővüléséhez.
Advertisement

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés HP tárhelyszolgáltatás Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Bucsky Péter
2024. április 25. 04:39 Adat, Élet

Több ezer milliárdos rezsivédelem után a magyarok harmada fával fűt

Az energiaválság megmutatta, hogy miért tévút hosszú távon a rezsicsökkentés, amelyből ráadásul az igazán szegények többsége ki is marad, hiszen fával fűt.

Elek Péter
2024. április 24. 04:35 Pénz

Olyan gazdagok a nyugdíjba vonuló amerikaiak, hogy azt még a forint is megérzi

Amerikai infláció: volt, van, lesz; és az emiatt magasan ragadó dollárkamatokhoz mérik minden más deviza hozamát - a forintét is.

Bucsky Péter
2024. április 23. 04:33 Élet, Tech

Sikerült volna csökkenteni az autók fogyasztását, helyette jöttek a SUV-ok

Hiába szorgalmazza az Európai Unió, hogy legyenek egyre kevésbé szennyezők a személyautók, a városi terepjárók miatt egyre rosszabb a helyzet.