Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2019. február 15. 14:05 Fizetett hirdetés

Unod már a digitalizációt? Pedig most jön csak a java

A digitalizáció a ’90-es évek vége óta egyre masszívabban vesz körbe bennünket. A gazdaságba és az életünk különböző területeire már vagy 20 éve szivárognak be az új technológiák, új iparágak épültek ki és a hagyományosabb szektorok, vagy ezek részterületei is érdemi átalakuláson estek át, mégis, a digitalizációs folyamat még most, 2019-ben sem lefutott és befejezett. Sőt.

A digitalizációba még mostanság is új korosztályok, szakmák és gazdasági szektorok kapcsolódnak be. Hiába tart nagyon hosszú ideje, az átalakulás mostanság gyorsabb és mélyre hatóbb, mint bármikor korábban. Érinti a privát szféránkat, a digitalizált háztartási okoskütyük már mindenütt ott vannak. Érinti a munkaerőpiacot, átalakítja az egészségmegőrzést és az orvostudományt, a biztosításainkat és a pénzügyi szektort, az autóipart és az oktatást is az alapfoktól kezdve. Az 5G hálózatok terjedésével – amiről nemrég írtunk alaposabban – pedig nagyon úgy fest, hogy az, ami eddig volt, semmi azokhoz a digitális távlatokhoz képest, amelyek a 2020-as éveket jellemzik majd.

A Magyar Telekom ezeket a távlatokat szeretné közelebb hozni vagy tervezhetőbbé tenni azzal a hat részes konferenciasorozattal, amit jövő héten, február 21-én indít útnak az egészségügyben várható technológiai változásokról szóló kerekasztallal.

A MOST Fórumokkal a Telekom célja egy együtt-gondolkodó közösség formálása, ami véleményvezérekkel, pozitív példákkal, innovatív fejlesztések és új trendek bemutatásával felkészíti és inspirálja az eseménybe bekapcsolódókat. Utóbbi tényleg bárki lehet, ugyanis a több száz fősre tervezett események nyilvánosak lesznek, de regisztrációhoz kötöttek. Utóbbit itt lehet gyorsan elvégezni, illetve ugyanitt lehet a pontos időpontról és a helyszínről is tájékozódni.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés digitalizáció egészségügy Magyar Telekom Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Elek Péter
2024. április 24. 04:35 Pénz

Olyan gazdagok a nyugdíjba vonuló amerikaiak, hogy azt még a forint is megérzi

Amerikai infláció: volt, van, lesz; és az emiatt magasan ragadó dollárkamatokhoz mérik minden más deviza hozamát - a forintét is.

Bucsky Péter
2024. április 23. 04:33 Élet, Tech

Sikerült volna csökkenteni az autók fogyasztását, helyette jöttek a SUV-ok

Hiába szorgalmazza az Európai Unió, hogy legyenek egyre kevésbé szennyezők a személyautók, a városi terepjárók miatt egyre rosszabb a helyzet.

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.