Hírlevél feliratkozás
Kasnyik Márton
2020. március 3. 13:38 Podcast

Az elektromobilitásról fog szólni a következő G7 Podcast Live szerdán

Készen áll a technológia, meg van oldva az energiaellátás, és egyáltalán felkészült a világ arra, hogy a közeli jövőben a teljes közlekedés elektromos alapra kerüljön? Erről fogunk beszélgetni a következő G7 Podcast Live-on iparági szakértőkkel.

  • Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98.)
  • Időpont: Március 11., 19 óra
  • Résztvevők: Szászi István, a Robert Bosch Budapesti Fejlesztési Központ vezetője, Keszte Róbert, a Continental Automotive ügyezetője, Zsótér Márton, a KPMG energetikai tanácsadója, és Bucsky Péter, a G7 újságírója
  • Moderátor: Hlavay Richárd

A meghívott vendégek mellett a közönség is bekapcsolódik a beszélgetésbe. Nem csak kérdésekre, hanem közös gondolkodásra számítunk.

A belépő 3000 forint, itt lehet előzetesen megvásárolni. Részvétel csak előzetesen megváltott jeggyel lehetséges, érdemes időben lépni, mert a férőhelyek korlátozottak.

Támogatóink a MagNet Bank és a MagNet Közösségi Ház.

A beszélgetésen szóba fognak kerülni az elektromobilitás technológiai kérdései, valamint az átalakulás hatása az autóiparra és a szélesebb társadalomra. A valóságban mennyire környezetbarát az elektromobilitás, és min múlik ez? Lesz zöld áramunk is hozzá? A jövőben már nem is kell mérnök az autókhoz, csak szoftverfejlesztő?

Ez már a negyedik alkalom, amikor közönség előtt vesszük fel a műsorunkat. Korábban Orbán Krisztián, Chikán Attila és Pete Péter, majd legutóbb Zsiday Viktor volt a vendégünk.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Podcast elektromobilitás podcast live Olvasson tovább a kategóriában

Podcast

Bucsky Péter
2024. március 26. 13:11 Pénz, Podcast

A folyószámlán parkoltatott pénz aktív kezelésével több kolléga bérét kereshetik meg a kkv-k

A magyar vállalatok tízezer milliárd forintot tartanak érdemi kamat nélkül folyószámláikon, pedig tisztes hozamot kínáló, mégis likvid befektetések is elérhetők.

Bucsky Péter
2024. február 10. 04:38 Podcast

Egy évszázaddal később is kimutathatók az oktatáspolitikai döntések hatásai

A Klebelsberg-korszak általános iskolái jobban ellenálltak a falusi iskolák bezárásának. A népességfogyás miatt ma a kisvárosi gimnáziumok kerültek veszélybe.

László Pál
2024. február 6. 15:35 Podcast, Támogatói tartalom

Űrhajós nem, influencer annál inkább lenne a legtöbb általános iskolás

Az alfa generációs magyar gyerekek 55 százaléka már pénzt is keresett, kétharmaduk a technológia segítségével, felük közösségi média platformokon, míg negyedük online streamelésen keresztül jutott bevételhez.

Fontos

Bucsky Péter
2024. április 12. 04:34 Adat, Közélet

Nem látszik, hogy ellenzéki vezetés alatt dübörögne a budapesti kerékpáros fejlesztés

A biciklizés aránya már nem nő a fővárosban, és a budapesti infrastruktúra sok összehasonlításban le van maradva, még régiós szinten is.

Kiss Péter
2024. április 11. 04:34 Pénz

A kínai ingatlanpiaci válság Amerikával ellentétben nem fog rendszerszintű krízissé fajulni

Az ország új növekedési modellje már nem az ingatlanpiacra fog támaszkodni, így annak gazdasági súlya tovább csökken, és ez a részvénypiacra is hatással lesz.

Hartvig Áron
2024. április 10. 04:34 Közélet

Ezentúl csak akkor lesz napelem a magyar háztartásokban, ha a hozzá tartozó akkumulátorra nagy támogatás jár

A jelenleg zajló háztartási napelempályázat egy dolgot már a lezárása előtt bizonyított: akkumulátorok nélkül többé nem kerülnek napelemek a háztetőkre.