Hírlevél feliratkozás
Kasnyik Márton
2020. március 3. 13:38 Podcast

Az elektromobilitásról fog szólni a következő G7 Podcast Live szerdán

Készen áll a technológia, meg van oldva az energiaellátás, és egyáltalán felkészült a világ arra, hogy a közeli jövőben a teljes közlekedés elektromos alapra kerüljön? Erről fogunk beszélgetni a következő G7 Podcast Live-on iparági szakértőkkel.

  • Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98.)
  • Időpont: Március 11., 19 óra
  • Résztvevők: Szászi István, a Robert Bosch Budapesti Fejlesztési Központ vezetője, Keszte Róbert, a Continental Automotive ügyezetője, Zsótér Márton, a KPMG energetikai tanácsadója, és Bucsky Péter, a G7 újságírója
  • Moderátor: Hlavay Richárd

A meghívott vendégek mellett a közönség is bekapcsolódik a beszélgetésbe. Nem csak kérdésekre, hanem közös gondolkodásra számítunk.

A belépő 3000 forint, itt lehet előzetesen megvásárolni. Részvétel csak előzetesen megváltott jeggyel lehetséges, érdemes időben lépni, mert a férőhelyek korlátozottak.

Támogatóink a MagNet Bank és a MagNet Közösségi Ház.

A beszélgetésen szóba fognak kerülni az elektromobilitás technológiai kérdései, valamint az átalakulás hatása az autóiparra és a szélesebb társadalomra. A valóságban mennyire környezetbarát az elektromobilitás, és min múlik ez? Lesz zöld áramunk is hozzá? A jövőben már nem is kell mérnök az autókhoz, csak szoftverfejlesztő?

Ez már a negyedik alkalom, amikor közönség előtt vesszük fel a műsorunkat. Korábban Orbán Krisztián, Chikán Attila és Pete Péter, majd legutóbb Zsiday Viktor volt a vendégünk.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Podcast elektromobilitás podcast live Olvasson tovább a kategóriában

Podcast

Holtzer Péter
2024. június 29. 05:39 Podcast

Több kevésbé neves iskola kéne, ahonnan jönnek a diákok – így látják az egyetemen a saját utánpótlásukat

Hafiek Andrea, a Semmelweis Egyetem Oktatásigazgatási Hivatalának vezetője és Benyó Zoltán, az egyetem Doktori Tanácsának elnöke volt a G7 oktatási témájú podcastsorozata, a 28. óra vendége.

Holtzer Péter
2024. június 8. 05:43 Podcast

„Mindenkinek ebből kéne tanulnia” – így segíthet itthon is a világ egyik legnagyobb tanulási platformja

Egyetemi vizsgára készülve, elitgimnáziumban, de tanodákban is tanulnak már itthon az amerikai nonprofit platform oktatási anyagaiból. A 28. óra adásának vendége Lovas Eszter, a Khan Academy hazai képviselője volt.

László Pál
2024. május 28. 09:45 Podcast, Támogatói tartalom

A generatív MI olyan, mint az úthenger – dönteni kell, hogy elé állunk vagy felülünk rá

Minden cégnek jobb, ha inkább felül, és megpróbálja irányítani ezt a dolgot.

Fontos

Bucsky Péter
2024. július 25. 18:19 Élet, Pénz

Tele van kérdőjelekkel az álomszerű utasszám-növekedés, amit a MÁV kommunikál

Egyelőre nem látszik, hogy az ország- és vármegyebérletek bevezetése óta érdemben nőtt volna a közösségi közlekedést választók száma.

Jandó Zoltán
2024. július 24. 05:46 Adat

Csak egy rekordot hagyott érintetlenül Magyarország eddigi legdurvább hőhulláma

Végül 15 napig volt érvényben hőségriasztás, de hétfőre is meg lehetett volna hosszabbítani. Az abszolút melegrekord nem dőlt meg, de sok más csúcs igen.

Torontáli Zoltán
2024. július 23. 15:58 Adat, Vállalat

A számok nem indokolják, hogy vendégmunkásokkal dolgoztató beruházót támogasson a kormány Nógrádban

Ha viszont a cég korábbi nyilatkozataival összhangban helyieket vesznek fel, akkor megtérülhet az állami ösztönzés, hiszen majdnem 10 ezren keresnek munkát a megyében.