Hírlevél feliratkozás
Váczi István
2024. május 7. 16:33 Élet

Elkezdődött a G7 új korszaka

Vége az átmenetnek, a lovak közé csapunk, írnám nagy lendülettel, ha a lovak nem mi magunk lennénk. Egy hónappal ezelőtt türelmet kértem olvasóinktól, azt ígérve, hogy miután kollégáim kipihenik az utóbbi hónapok megpróbáltatásait, újult erővel, több és frissebb cikkel térünk vissza.

Eljött ez az idő, és remélem, hogy a G7-en megjelenő tartalmak ezután is elnyerik olvasóink tetszését. Hamarosan újraindul hírlevelünk is, egyelőre heti egy alkalommal.

Cikkeinkben továbbra sem célunk Magyarország és a világ összes fontos eseményének bemutatása, hírzajtól nálunk nem kell tartani. Minden hétköznap feldolgozunk azonban néhány erre érdemesnek tartott aktualitást, kitérve ezek hátterére vagy máshol elhanyagolt összefüggéseire. Reggelente megjelenő vezető cikkeinkben pedig továbbra is egy-egy fontos vagy érdekes témát dolgozunk fel a szokott alapossággal.

Érdemes lesz tehát naponta legalább egyszer felkeresni a G7-et, de a Telex olvasói is találkozhatnak G7-es tartalmakkal egyrészt az oldalon már megjelent dobozunkban, másrészt pedig időnként a címlap szerves részeként.

Támogatóinktól azt szeretném kérni, hogy ha tehetik, továbbra is segítsék lapunk készítését, ezt innen kiindulva tudják megtenni eseti vagy rendszeres támogatással. (És frissítsék a korábban beállított utalási adatokat, hiszen megváltozott a G7 kiadója és így annak pénzügyi elérhetőségei is.)

Minden olvasónknak köszönjük az eddigi figyelmet, a biztató üzeneteket, maradjanak továbbra is velünk!

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÚj korszak előtt a G7Ahogy múlt héten beszámoltunk róla, új tulajdonoshoz kerül portálunk, ez a folyamat ma lezárult, így új kiadó működteti tovább a G7-et.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÚj tulajdonoshoz kerül a G7A Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft.-hez kerül a G7 gazdasági portál.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet G7 g7.hu telex Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Torontáli Zoltán
2024. június 11. 17:01 Élet, Pénz

Az Adria és a Balaton közötti döntést is átbillentheti a 400 forint felé közelítő euróárfolyam

Ha nem fordul a trend, vagy nem lép közbe a jegybank, akkor a balatoni szállásadók és lángosozók dörzsölhetik a tenyerüket.

Torontáli Zoltán
2024. június 4. 13:04 Adat, Élet

Áruk helyett élményeket veszünk, és ez most jól jön a gazdaságnak

Az ipar gyengélkedését a szolgáltatószektor ellensúlyozza, vélhetően a kormány örömére.

Torontáli Zoltán
2024. június 3. 15:06 Adat, Élet

Nem a több munkaóra biztosítja a nagyobb gazdasági teljesítményt

Magasabb egy főre jutó GDP-hez jellemzően kevesebb munkaóra társul az unióban, de az összefüggés persze nem ok-okozati, hanem valószínűleg szerkezeti.

Fontos

Stubnya Bence
2024. június 17. 05:45 Közélet

A gazdasági helyzet eddig Magyar Pétert segítette, 2026-ig viszont már inkább a Fideszt fogja

A gazdaság gyengélkedése rontotta a kormánypárt mostani eredményét, a Tisza párt eredményét pedig javíthatta. 2026-ig ez a hatás fokozatosan átfordul majd.

Mit hoz az Európai Parlament jobbra tolódása a gazdaság számára?

Ha ellenállás bontakozik ki az EU-s költségvetési szabályokkal szemben, akkor a költségvetési lazítás irányába mozdulhatnak el a tagországok.

Hidi János Kovács Márton
2024. június 16. 05:42 Tech, Világ

Felgyorsítható a zöld átmenet, vagy bukni fogjuk a klímacélokat?

A jó trend már kialakult, de nincs elég beruházás ahhoz, hogy elérjük a párizsi klímakonferencián kitűzött klímacélt. Miben lehet mégis bízni?