Hírlevél feliratkozás
G7.hu
2024. március 26. 19:00 Közélet

Új tulajdonoshoz kerül a G7

A Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft.-hez kerül a G7 gazdasági portál. A Telex stratégiai célja a portálosodás, és a mostani lépés is ennek a folyamatnak egy fontos része.

A gazdasági fókuszú portál 2017-ben indult útjára azzal a céllal, hogy közérthető formában tudósítson makrogazdasági, gazdaságpolitikai, vállalati és pénzpiaci témákról. Az alapítók számára fontos szempont volt, hogy a lap függetlenül, olykor egymásnak teljesen ellentétes perspektívák bemutatásával tegyen hozzá a közbeszédhez.

A G7 tulajdonosainak célja a gazdasági portál felvállalt küldetésének megtartása, fenntartható működés mellett, amiben a Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft. lehetőséget lát.

A felvásárlás révén a vállalathoz kerülnek át a gazdasági oldal kulcsemberei és vagyonelemei.

Az új tulajdonosok célkitűzése, hogy a G7 továbbra is prémium gazdasági portál maradjon, de megkapjon minden olyan támogatást és lehetőséget, amivel a jelenleginél sokkal több olvasóhoz tud eljutni. 

A G7 önálló szerkesztőségként működik tovább, de szoros együttműködésben lesz a Telexszel is. A lap ingyenes lesz az olvasók számára, elsősorban hirdetésekből befolyó pénzekből fog működni, amelyet a Telex Sales-csapata kezel majd.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Közélet Olvasson tovább a kategóriában

Közélet

Avatar
2024. április 16. 04:36 Közélet

Ha fegyelem van és rend, nincs több gond az oktatással?

Mintha az lenne az oktatásirányítás meggyőződése, hogy ha valahol gondok vannak, akkor nem érdemes vizsgálni az okokat, elég a szigorítás.

Ha tíz olcsó zsemle helyett nyolc drágábbat veszünk, akkor gazdasági fordulat van, csak még nem látszik

Gyenge kereskedelmi adatokkal indult az év, amely mögött szakértő szerzőink szerint három fontos tényező állhat, és a számokban talán csak az év második felében látszik majd a kilábalás.

Bucsky Péter
2024. április 12. 04:34 Adat, Közélet

Nem látszik, hogy ellenzéki vezetés alatt dübörögne a budapesti kerékpáros fejlesztés

A biciklizés aránya már nem nő a fővárosban, és a budapesti infrastruktúra sok összehasonlításban le van maradva, még régiós szinten is.

Fontos

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.

Váczi István
2024. április 19. 04:34 Világ

Romba dőlnek az orosz remények Ukrajnában?

Jelenleg szinte minden harctéri körülmény az oroszoknak kedvez, az eddig elért eredményeik mégis szerények, miközben az ukránok lőszerhiánya hamarosan enyhül.

Bucsky Péter
2024. április 18. 04:32 Adat, Vállalat

Most lehet hibáztatni Brüsszelt: kamionok áradatát szabadítja az utakra

A zöldnek mondott intézkedések a közúti áruszállítást hozzák helyzetbe, ezek hatására várhatóan jelentős mennyiségű vasúti forgalom terelődik kamionokra.