Hírlevél feliratkozás
G7.hu
2023. március 14. 13:52 Élet

Jandó Zoltán lett az év gazdasági újságírója

A G7 munkatársa, Jandó Zoltán kapta Az év gazdasági újságírója díjat a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Gazdaságpolitikai és Médiapolitikai szakosztályától. A díjat a Magyar Sajtó Napja alkalmából megtartott ünnepségen adták át.

Vicsek Ferenc, a MÚOSZ alelnöke laudációjában azt mondta, hogy olyan újságírók kapják meg az elismerést, akik bátrak, felkészültek, a kitartó kíváncsiság jellemzi őket, és folyamatosan keresik az igazságot. Jandó Zoltán pedig szerinte ilyen, hiszen aki 2022-ben olvasta a cikkeit, az tudta, hányadán állunk itthon és az Európai Unióban az energiaválsággal, illetve hogy milyen sötét és súlyos döntések születtek az energiapiacon.

Három évvel ezelőtt, 2020-ban szintén egy munkatársunk, Fabók Bálint kapta meg Az év gazdasági újságírója díjat a MÚOSZ-tól.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÉljen az újságírás, éljen a G7!Születésnapunk van, már az ötödik. Nekünk ez most a legnagyobb szám, és a G7 történetének legfontosabb mentési pontja, amihez mostantól az új céljainkat igazítjuk.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet G7 g7.hu jandó zoltán múosz Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Lukács András
2024. április 17. 04:34 Élet

A kereslet visszafogásával érdemes csökkenteni az üzemanyagárakat

A kormány olcsóbb üzemanyagot szeretne, ám az élhető jövőt az szolgálná, ha ez azért valósulna meg, mert kevesebb benzinre és gázolajra van szükség.

Torontáli Zoltán
2024. április 13. 04:34 Élet, Világ

Melyik paradicsom környezetbarátabb, a kiskertből szedett vagy a boltban vett?

Egy amerikai kutatás arra hívja fel a figyelmet, hogy a kérdésre nem is olyan egyértelmű a válasz.

Váczi István
2024. április 3. 15:52 Élet

Új korszak előtt a G7

Ahogy múlt héten beszámoltunk róla, új tulajdonoshoz kerül portálunk, ez a folyamat ma lezárult, így új kiadó működteti tovább a G7-et.

Fontos

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.

Váczi István
2024. április 19. 04:34 Világ

Romba dőlnek az orosz remények Ukrajnában?

Jelenleg szinte minden harctéri körülmény az oroszoknak kedvez, az eddig elért eredményeik mégis szerények, miközben az ukránok lőszerhiánya hamarosan enyhül.

Bucsky Péter
2024. április 18. 04:32 Adat, Vállalat

Most lehet hibáztatni Brüsszelt: kamionok áradatát szabadítja az utakra

A zöldnek mondott intézkedések a közúti áruszállítást hozzák helyzetbe, ezek hatására várhatóan jelentős mennyiségű vasúti forgalom terelődik kamionokra.