Hírlevél feliratkozás
G7.hu
2024. október 1. 18:34 Élet

Tulajdonos lett a Telex a G7-ben

A Telex kiadója, a Van Másik Zrt. 49 százalékos tulajdonrészt szerzett a G7 kiadójában hétfőn. A döntést egyhangúlag támogatta a Telex szerkesztőségét képviselő testület, a menedzsment és a főszerkesztő. Ez a lépés már a G7 tavaszi megvásárlása óta tervben volt, és most elérkezett az ideje, hogy megvalósuljon. A következő lépés 2025-ben a G7 munkatársainak tulajdonszerzése lesz, amikor a Telexhez hasonlóan az újságírók is tulajdonossá válnak majd a lapjukban.

A G7 megmarad olyannak, amilyen eddig is volt: egy gazdasági sztorikat érthetően feldolgozó lap, jó elemzésekkel, hozzáértő, profi csapattal. Amikor a Telex vezetői tavasszal megszerezték a G7-et, a fő cél az értékmentés volt, az, hogy továbbra is hiánypótló és igényes cikkek, elemzések, podcastok szülessenek gazdaságpolitikáról, makrogazdaságról, energetikáról, vállalkozásokról, és minden olyan gazdasági történésről, ami az olvasókat foglalkoztatja.

Ilyen hozzáállásra, ilyen cikkekre, témákra lehet ezután is számítani. Érdemes tehát olvasni a G7-et, és ne felejtsetek el feliratozni a hírlevelünkre sem, Facebookon pedig itt lehet minket követni. Érdemes!

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkElkezdődött a G7 új korszakaÚjult erővel, több és frissebb cikkel térünk vissza.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÚj korszak előtt a G7Ahogy múlt héten beszámoltunk róla, új tulajdonoshoz kerül portálunk, ez a folyamat ma lezárult, így új kiadó működteti tovább a G7-et.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet G7 g7.hu telex Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Lukács András
2024. szeptember 27. 14:27 Élet

Patrióta cselekedet áltudományt terjeszteni?

Százezren néztek meg egy olyan videót a Megafon YouTube-csatornáján, amelyben alig találni nem a megtévesztést szolgáló mondatot.

Vermes Nikolett
2024. szeptember 22. 17:48 Élet, Vállalat

Mit nyer egy vállalat, ha sok dolgozója sakkozik?

A sakk fejleszti az elemzőképességet, a hosszú távú tervezést és a gyors reagálást, ami különösen hasznos a pénzügyi-gazdasági szférában.

Torontáli Zoltán
2024. szeptember 21. 04:48 Élet, Vállalat

A kukásautó helyett mi visszük vissza a palackokat, mégsem csökken a szemétdíj

Havonta több százmillió palackot nem kell már a lakosoktól elszállítani, de ez semmit sem változtat a díjszabáson, mert azt nem a piac határozza meg.

Fontos

Jandó Zoltán
2024. szeptember 30. 11:22 Adat, Közélet

Betiltaná az erkélynapelemeket a kormány, és a tetőkön is szigorítana

Az erkélynapelemekre teljes tiltás szerepel az új jogszabály-tervezetben, de ellehetlenítenék a lapostetőkre történő telepítést is.

Mészáros R. Tamás
2024. szeptember 30. 05:18 Világ

Nem Magyarországnak szól, de a fideszes álmokat is elsöpörheti a kínai figyelmeztetés

Peking célja az ellátási láncok uralása és a technológiai szuverenitás, így kevés esély van rá, hogy technológiát adjanak az autógyártásban.

Hajdu Miklós
2024. szeptember 29. 05:29 Vállalat

Gyötrelmes a nehézipari vidékek sorsa Európában, de Dunaújváros szerencsés lehet

A mostani acélipari válság újabb európai kohókat ránthat magával, de Dunaújváros térségében legalább így is maradnak munkalehetőségek.