Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. január 24. 09:37 Fizetett hirdetés, Vállalat

Soha nem volt ilyen egyszerű saját webshopot indítani

Az új év sokaknak új kezdetet is jelent, és lehetőséget teremt, hogy belevágjanak a régóta dédelgetett vágyukba, egy saját vállalkozás indításába. A magyarok kb. 60%-a szokott online vásárolni, így érdemes lehet saját webshopot indítani. A Shoptet webshopkészítő platform segítségével bárki, fejlesztői tudás nélkül, pár nap alatt elkészítheti saját online áruházát.

Sokakat inspirál az új év, és szeretnék mielőbb elindítani saját vállalkozásukat. Online áruház indítása soha nem volt olyan egyszerű, mint ma, hiszen már saját magunk is elkészíthetjük webshopunkat. A Shoptet szakértői összeszedték azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek egy online vállalkozás indításához:

1. Jogi forma: El kell dönteni, hogy egyéni vállalkozóként vagy céget alapítva indítjuk-e el a vállalkozást. A weboldalon fel kell tüntetni a céges adatokat, a székhelyet, elérhetőségeket, és nem szabad megfeledkezni az általános szerződési feltételekről sem.

2. Árszabás meghatározása: Sokat segít, ha az árak meghatározása előtt megnézzük a versenytársakat, és megvizsgáljuk a piaci viszonyokat. Így a célcsoportnak és a céloknak megfelelő árszabást tudjuk kialakítani.

3. Üzletmenet megfogalmazása: A webshop elkészítése előtt érdemes átgondolni, hogy mi lesz a vásárlás folyamata, hogyan juttatjuk el a termékeket a vásárlóknak. Így amikor a webshopot készítjük, már pontosan tudni fogjuk, hogy mit szeretnénk megvalósítani.

4. Webshop: Egyre többen élnek a lehetőséggel, és készítik el saját maguk a webáruházukat, amely gyors és költséghatékony megoldás. A Shoptet rendszerében a néhány termékkel induló vállalkozók ingyenesen is üzemeltethetik az új webshopot. A 30 napos próbaidőszak alatt a rendszerben fellelhető összes alkalmazás kipróbálható, így pontosan kitapasztalható, hogy milyen funkciókra van szükség az induláshoz.

5. Kommunikáció: Fontos, hogy előre tervezetten, minden rendelkezésre álló eszközt kihasználva kommunikáljunk, hogy a vállalkozás már az első évben sikeres legyen.

Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új, izgalmas vállalkozási formát, és szeretnék mielőbb elindítani saját webáruházukat, érdemes ellátogatni a Shoptet weboldalára, ahol pillanatok alatt bele is foghatnak a webshop készítésbe.

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2022. április 18. 11:03 Fizetett hirdetés

ASUS Expertbook laptopok: üzleti mobilitás és biztonság mesterfokon

Az elmúlt néhány évben óriási fejlődést mutatott a hordozható számítógépek és a hozzájuk közvetlen vagy közvetve csatolt szolgáltatások piaca.

Pénzügyek Másképpen
2022. április 13. 10:42 Fizetett hirdetés, Pénz

Eljön az idő, hogy nálunk sem lehet majd lakást venni?

Idén tovább drágulnak az ingatlanárak Magyarországon, évről-évre egyre nehezebb lakáshoz jutni egy fiatal számára. Elképzelhető, hogy az albérletek jelentik a jövőt? Lehetőségük lesz még gyermekeinknek a saját lakás vásárlására, vagy meg kell tanulniuk egy teljesen új szemléletet?

Pénzügyek Másképpen
2022. március 9. 12:47 Fizetett hirdetés, Pénz

Hogyan lehet a gyermekünk 30 évesen milliomos?

Mindenki szeretné a legjobbat gyermekének, és ez igaz anyagi téren is. A pénzügyileg függetlenné váló „30 éves nyugdíjasok” történetei hallatán felmerülhet bennünk a kérdés: miért ne lehetne a mi gyermekünkből is fiatal felnőttként milliomos? Jó ha tudjuk: előre gondolkodással és kellő pénzügyi tudatossággal megteremthetjük számára a feltételeket ehhez is. Mutatjuk, hogyan!

Fontos

Pálos Máté
2022. május 19. 04:34 Pénz, Vállalat

„Akkor közölték az árat, amikor elindították a kamiont” – jelentős drágulás jön a könyveknél

Évtizedek óta nem volt ekkora káosz a nyomdai megrendelések és a könyvek árképzése körül; előfordul, hogy már gyártás közben kell változtatni egy könyv árán.

Trippon Mariann
2022. május 18. 18:01 Adat, Pénz

Erős volt az első negyedéves növekedés, de fenntartható-e?

Az utóbbi években a magyar gazdaság tartósan az uniós és régiós átlag felett tudott növekedni, az egyensúlytalanságok miatt azonban elkerülhetetlen a gazdaságpolitikai fordulat.

Jandó Zoltán
2022. május 18. 04:34 Pénz, Vállalat

Háromszor annyiért vesszük az orosz gázt, mint a románok, és negyedével drágábban, mint az EU-átlag

Egyetlen olyan uniós tagállam volt februárban, amely drágábban vásárolta az orosz gázt, mint Magyarország: a főbb európai útvonalaktól valóban eléggé elzárt Litvánia.