Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. január 24. 09:37 Fizetett hirdetés, Vállalat

Soha nem volt ilyen egyszerű saját webshopot indítani

Az új év sokaknak új kezdetet is jelent, és lehetőséget teremt, hogy belevágjanak a régóta dédelgetett vágyukba, egy saját vállalkozás indításába. A magyarok kb. 60%-a szokott online vásárolni, így érdemes lehet saját webshopot indítani. A Shoptet webshopkészítő platform segítségével bárki, fejlesztői tudás nélkül, pár nap alatt elkészítheti saját online áruházát.

Sokakat inspirál az új év, és szeretnék mielőbb elindítani saját vállalkozásukat. Online áruház indítása soha nem volt olyan egyszerű, mint ma, hiszen már saját magunk is elkészíthetjük webshopunkat. A Shoptet szakértői összeszedték azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek egy online vállalkozás indításához:

1. Jogi forma: El kell dönteni, hogy egyéni vállalkozóként vagy céget alapítva indítjuk-e el a vállalkozást. A weboldalon fel kell tüntetni a céges adatokat, a székhelyet, elérhetőségeket, és nem szabad megfeledkezni az általános szerződési feltételekről sem.

2. Árszabás meghatározása: Sokat segít, ha az árak meghatározása előtt megnézzük a versenytársakat, és megvizsgáljuk a piaci viszonyokat. Így a célcsoportnak és a céloknak megfelelő árszabást tudjuk kialakítani.

3. Üzletmenet megfogalmazása: A webshop elkészítése előtt érdemes átgondolni, hogy mi lesz a vásárlás folyamata, hogyan juttatjuk el a termékeket a vásárlóknak. Így amikor a webshopot készítjük, már pontosan tudni fogjuk, hogy mit szeretnénk megvalósítani.

4. Webshop: Egyre többen élnek a lehetőséggel, és készítik el saját maguk a webáruházukat, amely gyors és költséghatékony megoldás. A Shoptet rendszerében a néhány termékkel induló vállalkozók ingyenesen is üzemeltethetik az új webshopot. A 30 napos próbaidőszak alatt a rendszerben fellelhető összes alkalmazás kipróbálható, így pontosan kitapasztalható, hogy milyen funkciókra van szükség az induláshoz.

5. Kommunikáció: Fontos, hogy előre tervezetten, minden rendelkezésre álló eszközt kihasználva kommunikáljunk, hogy a vállalkozás már az első évben sikeres legyen.

Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új, izgalmas vállalkozási formát, és szeretnék mielőbb elindítani saját webáruházukat, érdemes ellátogatni a Shoptet weboldalára, ahol pillanatok alatt bele is foghatnak a webshop készítésbe.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Ha tíz olcsó zsemle helyett nyolc drágábbat veszünk, akkor gazdasági fordulat van, csak még nem látszik

Gyenge kereskedelmi adatokkal indult az év, amely mögött szakértő szerzőink szerint három fontos tényező állhat, és a számokban talán csak az év második felében látszik majd a kilábalás.

Torontáli Zoltán
2024. április 13. 04:34 Élet, Világ

Melyik paradicsom környezetbarátabb, a kiskertből szedett vagy a boltban vett?

Egy amerikai kutatás arra hívja fel a figyelmet, hogy a kérdésre nem is olyan egyértelmű a válasz.

Bucsky Péter
2024. április 12. 04:34 Adat, Közélet

Nem látszik, hogy ellenzéki vezetés alatt dübörögne a budapesti kerékpáros fejlesztés

A biciklizés aránya már nem nő a fővárosban, és a budapesti infrastruktúra sok összehasonlításban le van maradva, még régiós szinten is.