Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. január 24. 09:37 Fizetett hirdetés, Vállalat

Soha nem volt ilyen egyszerű saját webshopot indítani

Az új év sokaknak új kezdetet is jelent, és lehetőséget teremt, hogy belevágjanak a régóta dédelgetett vágyukba, egy saját vállalkozás indításába. A magyarok kb. 60%-a szokott online vásárolni, így érdemes lehet saját webshopot indítani. A Shoptet webshopkészítő platform segítségével bárki, fejlesztői tudás nélkül, pár nap alatt elkészítheti saját online áruházát.

Sokakat inspirál az új év, és szeretnék mielőbb elindítani saját vállalkozásukat. Online áruház indítása soha nem volt olyan egyszerű, mint ma, hiszen már saját magunk is elkészíthetjük webshopunkat. A Shoptet szakértői összeszedték azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek egy online vállalkozás indításához:

1. Jogi forma: El kell dönteni, hogy egyéni vállalkozóként vagy céget alapítva indítjuk-e el a vállalkozást. A weboldalon fel kell tüntetni a céges adatokat, a székhelyet, elérhetőségeket, és nem szabad megfeledkezni az általános szerződési feltételekről sem.

2. Árszabás meghatározása: Sokat segít, ha az árak meghatározása előtt megnézzük a versenytársakat, és megvizsgáljuk a piaci viszonyokat. Így a célcsoportnak és a céloknak megfelelő árszabást tudjuk kialakítani.

3. Üzletmenet megfogalmazása: A webshop elkészítése előtt érdemes átgondolni, hogy mi lesz a vásárlás folyamata, hogyan juttatjuk el a termékeket a vásárlóknak. Így amikor a webshopot készítjük, már pontosan tudni fogjuk, hogy mit szeretnénk megvalósítani.

4. Webshop: Egyre többen élnek a lehetőséggel, és készítik el saját maguk a webáruházukat, amely gyors és költséghatékony megoldás. A Shoptet rendszerében a néhány termékkel induló vállalkozók ingyenesen is üzemeltethetik az új webshopot. A 30 napos próbaidőszak alatt a rendszerben fellelhető összes alkalmazás kipróbálható, így pontosan kitapasztalható, hogy milyen funkciókra van szükség az induláshoz.

5. Kommunikáció: Fontos, hogy előre tervezetten, minden rendelkezésre álló eszközt kihasználva kommunikáljunk, hogy a vállalkozás már az első évben sikeres legyen.

Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új, izgalmas vállalkozási formát, és szeretnék mielőbb elindítani saját webáruházukat, érdemes ellátogatni a Shoptet weboldalára, ahol pillanatok alatt bele is foghatnak a webshop készítésbe.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2023. április 3. 13:54 Fizetett hirdetés

Fa, ócskavas, veszélyes áru – több tízezer kamiont vált ki a vasút

A veszélyes áruk kezelésére szigorú szabályok vonatkoznak, ezek a technológiák rendelkezésre állnak a vasúti fuvarozásban, de nincsenek kiépítve a kamionok számára.

Forint Ferenc
2023. január 23. 08:29 Fizetett hirdetés, Vállalat

Ön tudja, melyik autómárka volt tavaly a magyarok kedvence?

2020 óta őrzi elsőségét a piacon a márka, 2022-ben azonban a teljes magyaroroszági személyautó- és kishaszongépjármű újautópiacon is az első helyen végzett.

Forint Ferenc
2022. december 22. 13:37 Fizetett hirdetés

Csapatjátékosok, akik szembemennek az előítéletekkel

A munka világában egyedül a teljesítménynek van szerepe és annak, hogy ez fenntartható legyen. Ugyanakkor tény, hogy egy nő számára tovább tart felsővezetői posztba érni, és bár a gyermekvállalás is lassítja ezt a folyamatot, de alapvetően a női vezetőkkel szemben még mindig több a fenntartás és kérdés” – véli Dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója, aki távolról sem az egyedüli nő a cég felsővezetésében.

Fontos

Habár nem úgy tűnik, de végül mindenkinek jobb lesz a szigorú költségvetés

Matolcsy György fél éve még kritizálta a kormány gazdaságpolitikáját. Aztán belenézett a jövő évi költségvetési tervezetbe, és pozitív hangot ütött meg.

Hajdu Miklós
2023. június 9. 11:59 Világ

Áradás elől menekülők haltak meg a gátszakadás utáni támadásokban

Az elárasztott herszoni régióban az evakuálás mellett lövöldözések is zajlanak, az ukránok szerint az oroszok, az oroszok szerint az ukránok zavarják a mentést az ágyúkkal.

Debreczeni Anna
2023. június 9. 09:47 Élet, Tech

Bécs szeretné, hogy megnyissuk azt a rég tervezett cukrászdát

Az osztrák főváros részletes adatokkal segíti azokat, akik vállalkozni szeretnének. Mert egy okos városnak ez is a része.