Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. január 24. 09:37 Fizetett hirdetés, Vállalat

Soha nem volt ilyen egyszerű saját webshopot indítani

Az új év sokaknak új kezdetet is jelent, és lehetőséget teremt, hogy belevágjanak a régóta dédelgetett vágyukba, egy saját vállalkozás indításába. A magyarok kb. 60%-a szokott online vásárolni, így érdemes lehet saját webshopot indítani. A Shoptet webshopkészítő platform segítségével bárki, fejlesztői tudás nélkül, pár nap alatt elkészítheti saját online áruházát.

Sokakat inspirál az új év, és szeretnék mielőbb elindítani saját vállalkozásukat. Online áruház indítása soha nem volt olyan egyszerű, mint ma, hiszen már saját magunk is elkészíthetjük webshopunkat. A Shoptet szakértői összeszedték azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek egy online vállalkozás indításához:

1. Jogi forma: El kell dönteni, hogy egyéni vállalkozóként vagy céget alapítva indítjuk-e el a vállalkozást. A weboldalon fel kell tüntetni a céges adatokat, a székhelyet, elérhetőségeket, és nem szabad megfeledkezni az általános szerződési feltételekről sem.

2. Árszabás meghatározása: Sokat segít, ha az árak meghatározása előtt megnézzük a versenytársakat, és megvizsgáljuk a piaci viszonyokat. Így a célcsoportnak és a céloknak megfelelő árszabást tudjuk kialakítani.

3. Üzletmenet megfogalmazása: A webshop elkészítése előtt érdemes átgondolni, hogy mi lesz a vásárlás folyamata, hogyan juttatjuk el a termékeket a vásárlóknak. Így amikor a webshopot készítjük, már pontosan tudni fogjuk, hogy mit szeretnénk megvalósítani.

4. Webshop: Egyre többen élnek a lehetőséggel, és készítik el saját maguk a webáruházukat, amely gyors és költséghatékony megoldás. A Shoptet rendszerében a néhány termékkel induló vállalkozók ingyenesen is üzemeltethetik az új webshopot. A 30 napos próbaidőszak alatt a rendszerben fellelhető összes alkalmazás kipróbálható, így pontosan kitapasztalható, hogy milyen funkciókra van szükség az induláshoz.

5. Kommunikáció: Fontos, hogy előre tervezetten, minden rendelkezésre álló eszközt kihasználva kommunikáljunk, hogy a vállalkozás már az első évben sikeres legyen.

Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új, izgalmas vállalkozási formát, és szeretnék mielőbb elindítani saját webáruházukat, érdemes ellátogatni a Shoptet weboldalára, ahol pillanatok alatt bele is foghatnak a webshop készítésbe.

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Avatar
2022. augusztus 23. 11:52 Fizetett hirdetés, Tech, Vállalat

Van megoldás a pontos költségmegosztásra a központi fűtéses társasházaknál is

Van olyan okos, kényelmes, azonnal elérhető megoldás, amit a távhős lakóépületek és számos (függőleges elosztású) központi fűtéses épület már évek óta alkalmaz a fűtési energia fogyasztásarányos szétosztására.

Forint Ferenc
2022. augusztus 22. 09:36 Fizetett hirdetés, Tech

Így teheted produktívabbá az üzleti utazásaidat

Ellentétben egy pihentető nyaralással, az üzleti utazások sokszor a hagyományos munkanapoknál is megterhelőbbek lehetnek. A találkozókkal teli hosszú napok, majd az ismeretlen szállodai szobákban töltött éjszakák a legtapasztaltabb utazót is kimeríthetik. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie, ehhez pedig érdemes lehet megfogadni az ASUS Expert sorozat szakértőinek tanácsait.

Forint Ferenc
2022. június 7. 11:48 Fizetett hirdetés, Tech, Világ

Egy új kor hajnala – a Porsche úttörő szerepe az elektromos autózásban

A Porsche több mint 70 éves múltra tekint vissza. Az elmúlt évtizedek során rengeteg dolog változott, azonban a vállalat alapvető értékei kiállták az idő próbáját. Ami mások számára lehetetlen volt, az a Porsche esetében mindig a lehetőséget jelentette. Hagyományőrzés állandó innováció mellett? Semmi akadálya. A menettulajdonságok fokozása a károsanyag-kibocsátás csökkentése mellett? Megoldható. Luxusmodell egy sportautó dinamikájával? Ez sem akadály.

Fontos

Pálos Máté Hajdu Miklós
2022. szeptember 26. 04:24 Adat

Az abortusz egyre inkább a 24 év alattiak tapasztalata Magyarországon

Bár a sajtóban csak szívhangtörvény néven elhíresült rendelet több mint egy hete hatályos, mégsem egyértelmű, pontosan mi lenne az orvosok jogszabályi kötelessége, ahogy az sem, mire számíthatnak a várandós nők.

Kiss Péter
2022. szeptember 25. 16:44 Közélet, Pénz

Alaposan betárazva indul harcba az MNB az infláció ellen

De vajon elegendő lesz-e a muníció a forint árfolyamának stabiliziálásra, és a pénzromlás megfékezésére?

Bucsky Péter
2022. szeptember 25. 04:34 Adat, Közélet

Rogán 446 milliót, a legszegényebb államtitkár 4 milliót keresett tavaly

A miniszterek és az államtitkárok vagyoni helyzete között óriási a különbség. Orbán Viktornál 27-en is többet keresnek. A szja-kedvezményekkel százmilliót spórolnak a miniszterek, de Rogán Antal nem él a kedvezménnyel.

Ne hagyd ki