Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2022. január 24. 09:37 Fizetett hirdetés, Vállalat

Soha nem volt ilyen egyszerű saját webshopot indítani

Az új év sokaknak új kezdetet is jelent, és lehetőséget teremt, hogy belevágjanak a régóta dédelgetett vágyukba, egy saját vállalkozás indításába. A magyarok kb. 60%-a szokott online vásárolni, így érdemes lehet saját webshopot indítani. A Shoptet webshopkészítő platform segítségével bárki, fejlesztői tudás nélkül, pár nap alatt elkészítheti saját online áruházát.

Sokakat inspirál az új év, és szeretnék mielőbb elindítani saját vállalkozásukat. Online áruház indítása soha nem volt olyan egyszerű, mint ma, hiszen már saját magunk is elkészíthetjük webshopunkat. A Shoptet szakértői összeszedték azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek egy online vállalkozás indításához:

1. Jogi forma: El kell dönteni, hogy egyéni vállalkozóként vagy céget alapítva indítjuk-e el a vállalkozást. A weboldalon fel kell tüntetni a céges adatokat, a székhelyet, elérhetőségeket, és nem szabad megfeledkezni az általános szerződési feltételekről sem.

2. Árszabás meghatározása: Sokat segít, ha az árak meghatározása előtt megnézzük a versenytársakat, és megvizsgáljuk a piaci viszonyokat. Így a célcsoportnak és a céloknak megfelelő árszabást tudjuk kialakítani.

3. Üzletmenet megfogalmazása: A webshop elkészítése előtt érdemes átgondolni, hogy mi lesz a vásárlás folyamata, hogyan juttatjuk el a termékeket a vásárlóknak. Így amikor a webshopot készítjük, már pontosan tudni fogjuk, hogy mit szeretnénk megvalósítani.

4. Webshop: Egyre többen élnek a lehetőséggel, és készítik el saját maguk a webáruházukat, amely gyors és költséghatékony megoldás. A Shoptet rendszerében a néhány termékkel induló vállalkozók ingyenesen is üzemeltethetik az új webshopot. A 30 napos próbaidőszak alatt a rendszerben fellelhető összes alkalmazás kipróbálható, így pontosan kitapasztalható, hogy milyen funkciókra van szükség az induláshoz.

5. Kommunikáció: Fontos, hogy előre tervezetten, minden rendelkezésre álló eszközt kihasználva kommunikáljunk, hogy a vállalkozás már az első évben sikeres legyen.

Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy új, izgalmas vállalkozási formát, és szeretnék mielőbb elindítani saját webáruházukat, érdemes ellátogatni a Shoptet weboldalára, ahol pillanatok alatt bele is foghatnak a webshop készítésbe.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. július 1. 09:30 Fizetett hirdetés

Környezettudatos hulladékfuvarozás – közútról vasútra

Az EU elvárásai nemcsak a hulladékgazdálkodást állítják kihívás elé, hanem a begyűjtött hulladék logisztikáját is.

Forint Ferenc
2024. június 19. 11:31 Fizetett hirdetés

Így lépi át az elektromos autózás korlátait a Porsche Taycan

Ha a Porsche valamibe belekezd, nem csupán az elsőségre törekszik, hanem általában átlépi a műfaj korlátait. A több mint 75 éves autógyártó az elektromos autózás műfajába is így lépett be, amikor 2019-ben bemutatta a Taycant. A négyajtós sportautó számos világújdonsággal érkezett, a folyamatosan bővülő kínálat pedig egyre szélesebb közönség szívébe lopta be magát. A siker magától értetődő volt. De a Porsche nem dőlt hátra és most még jobbá tette a Taycant.

Forint Ferenc
2024. május 8. 17:05 Fizetett hirdetés

Már van megoldás a nagy méretű és nagy átmérőjű fémszerkezetek vágására

Többé nem jelent problémát a nehezen kezelhető fémprofilok precíziós vágása a gyártó vállalatok számára. A Vass Acélcsarnok Kft. legújabb csőlézer vágógépe végre megoldást kínál a nagy átmérőjű csövek, zártszelvények és profilok vágására.

Fontos

Bucsky Péter
2024. július 25. 18:19 Élet, Pénz

Tele van kérdőjelekkel az álomszerű utasszám-növekedés, amit a MÁV kommunikál

Egyelőre nem látszik, hogy az ország- és vármegyebérletek bevezetése óta érdemben nőtt volna a közösségi közlekedést választók száma.

Jandó Zoltán
2024. július 24. 05:46 Adat

Csak egy rekordot hagyott érintetlenül Magyarország eddigi legdurvább hőhulláma

Végül 15 napig volt érvényben hőségriasztás, de hétfőre is meg lehetett volna hosszabbítani. Az abszolút melegrekord nem dőlt meg, de sok más csúcs igen.

Torontáli Zoltán
2024. július 23. 15:58 Adat, Vállalat

A számok nem indokolják, hogy vendégmunkásokkal dolgoztató beruházót támogasson a kormány Nógrádban

Ha viszont a cég korábbi nyilatkozataival összhangban helyieket vesznek fel, akkor megtérülhet az állami ösztönzés, hiszen majdnem 10 ezren keresnek munkát a megyében.