Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2020. szeptember 18. 17:25 Fizetett hirdetés

Az első Cégek Éjszakáját az online térben rendezik meg szeptemberben 24-én

Már nem kell sokat várni a rendhagyó karriernapra: 2020. szeptember 24-én 3D-s technika segítségével, virtuálisan nyílnak meg budapesti cégek kapui, hogy megmutassák igazi arc(ulat)ukat. A programok ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek – szeptember 15-től erre a Cégek Éjszakája virtuális platformján lehet sort keríteni.

– Annak érdekében, hogy minél nagyobb biztonságban szervezzük meg az idei rendezvényt, úgy döntöttünk, hogy hibrid megoldás helyett a Cégek Éjszakája teljesen átköltözik az online térbe” – mondta el Deák-Nagy Csilla, a rendhagyó karriernap főszervezője. Azt is hozzátette: a virtuális tér egy érdekes próba. A jövőben lehetőséget adhat a rugalmasabb munkavégzésre, a távmunka egy továbbfejlesztett verziója lehet. A résztvevő cégek innovatív programokkal várják a látogatókat, akik az előzetes regisztráció után, a rentIT által fejlesztett, 3D-s, virtuális platformon keresztül kapcsolódhatnak be az eseménybe szeptember 24-én, délután négy órától éjfélig.

 A rendezvény célja, hogy a résztvevő vállalatok – amelyek elsősorban az informatikai, gazdasági, szolgáltatói szektorból kerülnek ki – megmutathassák, milyen értékeket képviselnek, hogyan dolgoznak, milyen jövőt nyújtanak a kollégáiknak. Itt a helyed, akár pályakezdő vagy, akár többéves tapasztalattal rendelkezel és beszélsz angolul. Lesznek digitális workshopok, előadások, online beszélgetések, játékok” – mondta Deák-Nagy Csilla. Teljesen biztos, hogy érdekes programokban nem lesz hiány.

A GE Healthcare orvosi képalkotó, monitoring berendezések és digitális technológiák vezető szolgáltatójaként a beteggondozás és ellátás új korszakát vetíti előre. 50 000 alkalmazottal, 100 országban van jelen, és olyan IT szakemberek, szoftvermérnökök érdeklődését várják, akiknek fontos, hogy munkájukkal másokon segítsenek.

A Diageo, a világ egyik piacvezető prémium alkoholos italgyártó és forgalmazó cége, Budapesten egy multifunkcionális kompetencia központot működtet 1400 munkavállalóval. Olyan magas hozzáadott értékű, stratégiai vállalati funkciókat lát el, mint a kereskedelem, logisztika, treasury, pénzügy és stratégia, globális HR, üzleti elemzések, pénzügyi audit és beszerzés. Programjaikon beköszön hozzájuk a népszerű standupos Ráskó Eszter.

Ráskó Eszter egy virtuális látogatást tesz a Roche-nál is. A svájci gyógyszeripari és diagnosztikai cég budapesti szolgáltatóközpontja pénzügyi, beszerzési, IT és HR területeken nyújt támogatást több mint 120 Roche leányvállalat számára. Munkavállalóiknak a hosszútávú stabilitás és remek juttatások mellett olyan környezetet biztosítanak, amely elősegíti személyes fejlődésüket és elismeri tudásukat.

Az Immergas, Európa egyik vezető fűtéstechnikai vállalatának szakemberei a fenntartható megoldásokról osztják meg tudásukat a kondenzációs kazánoktól kezdve a hőszivattyús rendszerekig.

Az este az amerikai Virbela platform konferencia termében zárul, melyet a Global Startup Awards biztosít a rendezvény résztvevőinek.

Az érdeklődők szeptember 15., 15 órától tudnak regisztrálni vendégként az ingyenes rendezvényre a Cégek Éjszakája weboldal „Jelentkezés” menüjének segítségével:  http://cegekejszakajabudapest.hu/wp/jelentkezes-2/

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Lukács András
2024. április 17. 04:34 Élet

A kereslet visszafogásával érdemes csökkenteni az üzemanyagárakat

A kormány olcsóbb üzemanyagot szeretne, ám az élhető jövőt az szolgálná, ha ez azért valósulna meg, mert kevesebb benzinre és gázolajra van szükség.

Avatar
2024. április 16. 04:36 Közélet

Ha fegyelem van és rend, nincs több gond az oktatással?

Mintha az lenne az oktatásirányítás meggyőződése, hogy ha valahol gondok vannak, akkor nem érdemes vizsgálni az okokat, elég a szigorítás.

Ha tíz olcsó zsemle helyett nyolc drágábbat veszünk, akkor gazdasági fordulat van, csak még nem látszik

Gyenge kereskedelmi adatokkal indult az év, amely mögött szakértő szerzőink szerint három fontos tényező állhat, és a számokban talán csak az év második felében látszik majd a kilábalás.