Hírlevél feliratkozás
Neizer Anita
2023. április 27. 08:38 Élet

Már meg is hallgathatod a legfontosabb cikkeinket

A G7 szerkesztősége mindig is hitt az újításokban, de még inkább az olvasói visszajelzésekben. Olvasóink és szerintünk is éppen a reggeli vezető cikkektől különleges és hiánypótló a G7: azt a funkciót töltik be, amit egykor a hetilapoktól, napilapoktól vártunk. Elindítják a napot, megvilágítják az összefüggéseket.

Elolvasásukra kell idő, ami nem mindig van. Ezért meghallgatva az olvasói igényeket, mostantól a reggeli vezetőinket a mesterséges intelligencia segítségével felolvastatjuk. Hogy ha nincs lehetőséged olvasni – például a reggeli dugóban ülve vagy sportolás közben -, akkor se maradj le cikkeinkről. 

A lejátszó a cikkek elején jelenik meg, mától kezdve. Jó hallgatást, jó olvasást kívánunk!

Ahhoz, hogy ilyen újítások legyenek a G7-en, te is kellesz. Nonprofit lapként többek között olvasói támogatásokból működünk. Ha szerinted fontos és értékes, amit csinálunk, akkor arra kérünk, hogy utalj nekünk havi rendszerességgel. A munkánkat magánszemélyként és cégként is támogathatod bankkártyás fizetéssel, egyszeri vagy rendszeres banki átutalással, illetve PayPalon keresztül.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÉljen az újságírás, éljen a G7!Születésnapunk van, már az ötödik. Nekünk ez most a legnagyobb szám, és a G7 történetének legfontosabb mentési pontja, amihez mostantól az új céljainkat igazítjuk.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet g7.hu Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Bucsky Péter
2024. július 25. 18:19 Élet, Pénz

Tele van kérdőjelekkel az álomszerű utasszám-növekedés, amit a MÁV kommunikál

Egyelőre nem látszik, hogy az ország- és vármegyebérletek bevezetése óta érdemben nőtt volna a közösségi közlekedést választók száma.

Váczi István
2024. július 19. 11:22 Élet

Tavaly a mezőgazdaság mentette meg a magyar gazdaságot, idén viszont lehúzhatja

A forróság és a szárazság egyre inkább veszélyezteti a kukorica és a napraforgó termését, ami negatívan befolyásolhatja az ország gazdasági teljesítményét.

Torontáli Zoltán
2024. július 19. 05:26 Élet

Sok buktatót és csapdát kell elkerülnie, aki az otthonfelújítási milliókra pályázik

Nagy a rohanás az 1990 előtt épült családi házak felújítását segítő programnál, ami túlárazásokhoz és átgondolatlan korszerűsítési döntésekhez vezethet.

Fontos

Jandó Zoltán
2024. július 24. 05:46 Adat

Csak egy rekordot hagyott érintetlenül Magyarország eddigi legdurvább hőhulláma

Végül 15 napig volt érvényben hőségriasztás, de hétfőre is meg lehetett volna hosszabbítani. Az abszolút melegrekord nem dőlt meg, de sok más csúcs igen.

Torontáli Zoltán
2024. július 23. 15:58 Adat, Vállalat

A számok nem indokolják, hogy vendégmunkásokkal dolgoztató beruházót támogasson a kormány Nógrádban

Ha viszont a cég korábbi nyilatkozataival összhangban helyieket vesznek fel, akkor megtérülhet az állami ösztönzés, hiszen majdnem 10 ezren keresnek munkát a megyében.

Torontáli Zoltán
2024. július 23. 13:52 Adat, Pénz

Keveset költünk a kormány terveihez képest, és még a megtakarítást sem állampapírba tesszük

A magyar lakosság nem hajlandó jelentősen növelni költéseit, inkább megtakarít, az viszont átrendeződött, hogy hova teszi a pénzét.