Hírlevél feliratkozás
Neizer Anita
2023. április 27. 08:38 Élet

Már meg is hallgathatod a legfontosabb cikkeinket

A G7 szerkesztősége mindig is hitt az újításokban, de még inkább az olvasói visszajelzésekben. Olvasóink és szerintünk is éppen a reggeli vezető cikkektől különleges és hiánypótló a G7: azt a funkciót töltik be, amit egykor a hetilapoktól, napilapoktól vártunk. Elindítják a napot, megvilágítják az összefüggéseket.

Elolvasásukra kell idő, ami nem mindig van. Ezért meghallgatva az olvasói igényeket, mostantól a reggeli vezetőinket a mesterséges intelligencia segítségével felolvastatjuk. Hogy ha nincs lehetőséged olvasni – például a reggeli dugóban ülve vagy sportolás közben -, akkor se maradj le cikkeinkről. 

A lejátszó a cikkek elején jelenik meg, mától kezdve. Jó hallgatást, jó olvasást kívánunk!

Ahhoz, hogy ilyen újítások legyenek a G7-en, te is kellesz. Nonprofit lapként többek között olvasói támogatásokból működünk. Ha szerinted fontos és értékes, amit csinálunk, akkor arra kérünk, hogy utalj nekünk havi rendszerességgel. A munkánkat magánszemélyként és cégként is támogathatod bankkártyás fizetéssel, egyszeri vagy rendszeres banki átutalással, illetve PayPalon keresztül.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÉljen az újságírás, éljen a G7!Születésnapunk van, már az ötödik. Nekünk ez most a legnagyobb szám, és a G7 történetének legfontosabb mentési pontja, amihez mostantól az új céljainkat igazítjuk.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet g7.hu Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Bucsky Péter
2024. április 25. 04:39 Adat, Élet

Több ezer milliárdos rezsivédelem után a magyarok harmada fával fűt

Az energiaválság megmutatta, hogy miért tévút hosszú távon a rezsicsökkentés, amelyből ráadásul az igazán szegények többsége ki is marad, hiszen fával fűt.

Bucsky Péter
2024. április 23. 04:33 Élet, Tech

Sikerült volna csökkenteni az autók fogyasztását, helyette jöttek a SUV-ok

Hiába szorgalmazza az Európai Unió, hogy legyenek egyre kevésbé szennyezők a személyautók, a városi terepjárók miatt egyre rosszabb a helyzet.

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.

Fontos

Elek Péter
2024. április 24. 04:35 Pénz

Olyan gazdagok a nyugdíjba vonuló amerikaiak, hogy azt még a forint is megérzi

Amerikai infláció: volt, van, lesz; és az emiatt magasan ragadó dollárkamatokhoz mérik minden más deviza hozamát - a forintét is.

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.