Hírlevél feliratkozás
Neizer Anita
2023. április 27. 08:38 Élet

Már meg is hallgathatod a legfontosabb cikkeinket

A G7 szerkesztősége mindig is hitt az újításokban, de még inkább az olvasói visszajelzésekben. Olvasóink és szerintünk is éppen a reggeli vezető cikkektől különleges és hiánypótló a G7: azt a funkciót töltik be, amit egykor a hetilapoktól, napilapoktól vártunk. Elindítják a napot, megvilágítják az összefüggéseket.

Elolvasásukra kell idő, ami nem mindig van. Ezért meghallgatva az olvasói igényeket, mostantól a reggeli vezetőinket a mesterséges intelligencia segítségével felolvastatjuk. Hogy ha nincs lehetőséged olvasni – például a reggeli dugóban ülve vagy sportolás közben -, akkor se maradj le cikkeinkről. 

A lejátszó a cikkek elején jelenik meg, mától kezdve. Jó hallgatást, jó olvasást kívánunk!

Ahhoz, hogy ilyen újítások legyenek a G7-en, te is kellesz. Nonprofit lapként többek között olvasói támogatásokból működünk. Ha szerinted fontos és értékes, amit csinálunk, akkor arra kérünk, hogy utalj nekünk havi rendszerességgel. A munkánkat magánszemélyként és cégként is támogathatod bankkártyás fizetéssel, egyszeri vagy rendszeres banki átutalással, illetve PayPalon keresztül.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÉljen az újságírás, éljen a G7!Születésnapunk van, már az ötödik. Nekünk ez most a legnagyobb szám, és a G7 történetének legfontosabb mentési pontja, amihez mostantól az új céljainkat igazítjuk.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet g7.hu Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Lukács András
2024. április 17. 04:34 Élet

A kereslet visszafogásával érdemes csökkenteni az üzemanyagárakat

A kormány olcsóbb üzemanyagot szeretne, ám az élhető jövőt az szolgálná, ha ez azért valósulna meg, mert kevesebb benzinre és gázolajra van szükség.

Torontáli Zoltán
2024. április 13. 04:34 Élet, Világ

Melyik paradicsom környezetbarátabb, a kiskertből szedett vagy a boltban vett?

Egy amerikai kutatás arra hívja fel a figyelmet, hogy a kérdésre nem is olyan egyértelmű a válasz.

Váczi István
2024. április 3. 15:52 Élet

Új korszak előtt a G7

Ahogy múlt héten beszámoltunk róla, új tulajdonoshoz kerül portálunk, ez a folyamat ma lezárult, így új kiadó működteti tovább a G7-et.

Fontos

Avatar
2024. április 16. 04:36 Közélet

Ha fegyelem van és rend, nincs több gond az oktatással?

Mintha az lenne az oktatásirányítás meggyőződése, hogy ha valahol gondok vannak, akkor nem érdemes vizsgálni az okokat, elég a szigorítás.

Ha tíz olcsó zsemle helyett nyolc drágábbat veszünk, akkor gazdasági fordulat van, csak még nem látszik

Gyenge kereskedelmi adatokkal indult az év, amely mögött szakértő szerzőink szerint három fontos tényező állhat, és a számokban talán csak az év második felében látszik majd a kilábalás.

Bucsky Péter
2024. április 12. 04:34 Adat, Közélet

Nem látszik, hogy ellenzéki vezetés alatt dübörögne a budapesti kerékpáros fejlesztés

A biciklizés aránya már nem nő a fővárosban, és a budapesti infrastruktúra sok összehasonlításban le van maradva, még régiós szinten is.