Hírlevél feliratkozás
Váczi István
2018. október 26. 17:48 Élet, Pénz

Furcsa szórakozást találtak maguknak újgazdag aranyifjak

Sokféle közösségi médiás kihívás született már a jéggel teli vödör óta, amikor még az volt a cél, hogy a fagyasztó élményt vállaló résztvevők felhívják a figyelmet valamilyen jótékony célú gyűjtésre. Azóta a dolog öncélúvá vált, illetve a minél több like megszerzése lett a cél, manapság már elsősorban nem a Facebookon, hanem az Instagramon.

Az egyik legutóbbi hullám az orra esés imitálása volt (angolul falling stars néven fut a kihívás), lehetőleg minél drámaibb földet érési pozícióval, körben elszórva mindenféle tárgyakat. Innen már szinte adta magát az orosz újgazdag milliárdosok gyerekeinek innovációja, akik a képeken látható környezet minden elemével igyekeznek megmutatni, mennyire tehetősek (a szülők).

View this post on Instagram

Если вы увидите на улицах Москвы счастливую блондинку с отдохнувшим лицом – это я ??‍♀. . Турция оставила в памяти неизгладимое впечатление жизненного релакса и драйва. Я буду по прекрасному номеру deluxe в #RixosPremiumTekirova и не менее прекрасной соседке по комнате @nina_seniorina ? . Середина октября сложилась для нас прекрасным летом в бархатный сезон. Пять дней девичьего душевного тепла в компании с @women_souls зарядили на зиму вперед. . Я давно так не отрывалась. Не знаю, как насчёт внутренней богини, но беззаботный эгоистичный ребёнок во мне раскрылся по полной. . В девичнике я чувствовала себя истинной женщиной, которая позволяет себе ни о чем не заботиться. Женщиной, которая высыпается по утрам и сидит на лужайке, непринуждённо болтая с девочками. Женщиной, которая развивается на тренинге @polina_arens, надевает красивое платье на ужин и пьет шампанское возле бассейна. . Яхта, танцы ночи напролет, запах страсти и расслабления. . Девочки @polina_arens и @wsromanova , спасибо за организацию и прекрасную компанию! . . #fallingstars2018 #fallingstars #падающиезвезды #женскийклуб #красивыедевушки #красивыеженщины #подруги #отдых #отпуск #отпускнаморе #турция #rixos #rixospremiumtekirova #блогерскаясудьба #lightrums7 #вмeстeмы #пpекpаснаяпоpа

A post shared by О КРАСОТЕ И ЖИЗНИ ПОСЛЕ 35 (@_alexandrova_elena_) on

Ez aztán sok kínai aranyifjúnak is megtetszett, a jelek szerint nem jutott el hozzájuk, hogy az országban évek óta korrupcióellenes hadjárat folyik, amitől a kínai elit úgy megijedt, hogy erősen visszaesett az európai luxusmárkák értékesítése.

Ez a fiatalokat a jelek szerint nem zavarja, az Instagramon találni luxusautóból „kizuhanó” hölgyet, de van olyan amerikai sorstárs is, aki a félreértések elkerülése végett pénzkötegeket „hagyott el” maga körül.

Persze a járműveket is lehet variálni, akad helikopter, hidroplán és hagyományos magánrepülőgép is – derül ki a Mashable összeállításából. Mindezek után nem lenne meglepő, ha arról olvashatnánk hamarosan, hogy a kínai hatóságok új célszemélyeket találtak a vagyonosodási vizsgálatokhoz. Ahogy Vlagyimir Putyin is kaphat tippeket arra, kikkel érdemes elbeszélgetni arról, hogy jobb helye lenne a vagyonnak Oroszországban, mint külföldön.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet Pénz falling stars gazdagság Instagram Lamborghini Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Bucsky Péter
2024. április 29. 04:33 Adat, Élet

Külföldi polgármestert is választhatna több magyar település a nagy arányuk alapján

Nem feltétlenül ott él a legtöbb külföldi állampolgár Magyarországon, ahol azt a gazdasági fejlettség alapján várnánk.

Hajdu Miklós
2024. április 28. 04:33 Élet

Ha így megy tovább, az alapkamat helyett a folyók vízállása határozza meg az inflációt

Eddig a globális felmelegedés árakra gyakorolt hatásait többnyire átmenetinek, esetlegesnek tartották az elemzők, de eljött az ideje a szemléletváltásnak.

Bucsky Péter
2024. április 25. 04:39 Adat, Élet

Több ezer milliárdos rezsivédelem után a magyarok harmada fával fűt

Az energiaválság megmutatta, hogy miért tévút hosszú távon a rezsicsökkentés, amelyből ráadásul az igazán szegények többsége ki is marad, hiszen fával fűt.

Fontos

Avatar
2024. április 27. 04:37 Világ

Amerika részben hátat fordít a fenntarthatóságnak, Európa még kitart

Bár az ESG-célkitűzéseket mindössze néhány évvel ezelőtt állították fel, már annyi feszültséget okoztak, hogy az Egyesült Államokban részben feladták őket.

Váczi István
2024. április 26. 04:39 Adat, Világ

Kimeríthetetlen orosz hadsereg? Egyre fogy az egyik legfontosabb fegyverük

Népszerű elképzelés, hogy az orosz hadsereg szinte bármekkora veszteséget képes pótolni, ám a Szovjetunióról örökölt fegyverkészletek sem végtelenek.

Elek Péter
2024. április 24. 04:35 Pénz

Olyan gazdagok a nyugdíjba vonuló amerikaiak, hogy azt még a forint is megérzi

Amerikai infláció: volt, van, lesz; és az emiatt magasan ragadó dollárkamatokhoz mérik minden más deviza hozamát - a forintét is.