Hírlevél feliratkozás
Jandó Zoltán
2024. június 15. 13:33 Adat

Egy százalék a magyar Európa-bajnoki cím esélye, és ez nagy előrelépés

Anglia a legesélyesebb a futball Európa-bajnokság megnyerésére. A fogadóirodák oddsai alapján az angoloknak közel 20 százalékos sansza van a végső győzelemre, míg a franciáknak egy a hathoz, a németeknek nagyjából egy a héthez.

  • A magyar válogatottnak 1 százalék esélyt adnak. Bár ez nem tűnik soknak, előrelépés a 2021-es Eb-hez képest, akkor ugyanis ez csak 0,19 százalék volt. Ezúttal nyolc csapat is mögöttünk szerepel ebben a rangsorban.
  • A csoportunkból a bukmékerek szerint a német válogatott mellett a svájciak is nagyobb eséllyel jutnak tovább, mint mi, a skótoknál viszont jobban állunk.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkEgyértelműen Magyarország a labdarúgó-Eb meglepetéscsapataA fogadóirodák oddsai alapján a magyar válogatott okozta a legnagyobb pozitív meglepetést az Európa-bajnokság csoportmérkőzésein.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAdatdopping a foci Eb-nA hatalmas adatbázisok feldolgozásával készülő big data elemzések elég pontos választ adnak arra, hogy mi különbözteti meg a sikeres csapatokat a többitől.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikk0,191 százalék, hogy Magyarország nyeri a foci Eb-tA három csoportellenfelünk mindegyike a végső győzelemre is leginkább esélyes hat csapat között van, a franciák abszolút favoritok.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Adat esélyesek foci Foci Eb fogadás sportfogadás Olvasson tovább a kategóriában

Adat

Torontáli Zoltán
2024. június 25. 17:13 Adat, Élet

Az állami gát ellenére is egyre több nyugdíjas dolgozik

A nyugdíjasok szerepvállalása csökkenti a munkaerőhiányt, de kevésbé örömteli, ha azért mennek dolgozni, mert úgy érzik, nem jönnek ki a nyugdíjukból.

Torontáli Zoltán
2024. június 25. 05:06 Adat, Élet

Több mint 10 ezer forinttal csökkentheti a villanyszámlát az állami támogatású napelemes program

A Napenergia Plusz Program sokkal jobb, mint a semmi, nélküle földbe állt volna a piac, de ha utánaszámolunk, nem sokaknak éri meg.

Stubnya Bence
2024. június 24. 10:56 Adat, Élet

Nőtt az anyagi összeomlás szélén állók aránya Magyarországon

Az arány 1 százalékpontot romlott tavaly 2022-höz képest, de még így is jobb a helyzet, mint 2013-ban.

Fontos

Mészáros R. Tamás
2024. június 27. 05:35 Vállalat, Világ

Európa megpróbálja Kína ellen fordítani a fegyvert, amellyel Kína legyőzte Európát

A kínai autóipar felemelkedésében kulcsszerepet játszott a kikényszerített technológiatranszfer, Európa most a kínai elektromosautó-gyártókat próbálja ugyanerre ösztökélni.

Kovács Krisztián
2024. június 26. 17:08 Világ

Józan és reményteljes programmal fog tarolni a Munkáspárt a brit választásokon

Keir Starmer a közvélemény-kutatások szerint akkora diadalt arat a felelős politizálás ethoszának, amilyenre már régen nem volt példa.

Hajdu Miklós
2024. június 26. 16:14 Közélet

Véglegessé vált Karácsony győzelme, de csak most jön a neheze

A közgyűlési többség hiányában pártközi megegyezésekre kell majd törekednie a főpolgármesternek, és valószínűleg a kormány pénzügyi nyomása sem enyhül.