Hírlevél feliratkozás
Neizer Anita
2023. április 27. 08:38 Élet

Már meg is hallgathatod a legfontosabb cikkeinket

A G7 szerkesztősége mindig is hitt az újításokban, de még inkább az olvasói visszajelzésekben. Olvasóink és szerintünk is éppen a reggeli vezető cikkektől különleges és hiánypótló a G7: azt a funkciót töltik be, amit egykor a hetilapoktól, napilapoktól vártunk. Elindítják a napot, megvilágítják az összefüggéseket.

Elolvasásukra kell idő, ami nem mindig van. Ezért meghallgatva az olvasói igényeket, mostantól a reggeli vezetőinket a mesterséges intelligencia segítségével felolvastatjuk. Hogy ha nincs lehetőséged olvasni – például a reggeli dugóban ülve vagy sportolás közben -, akkor se maradj le cikkeinkről. 

A lejátszó a cikkek elején jelenik meg, mától kezdve. Jó hallgatást, jó olvasást kívánunk!

Ahhoz, hogy ilyen újítások legyenek a G7-en, te is kellesz. Nonprofit lapként többek között olvasói támogatásokból működünk. Ha szerinted fontos és értékes, amit csinálunk, akkor arra kérünk, hogy utalj nekünk havi rendszerességgel. A munkánkat magánszemélyként és cégként is támogathatod bankkártyás fizetéssel, egyszeri vagy rendszeres banki átutalással, illetve PayPalon keresztül.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÉljen az újságírás, éljen a G7!Születésnapunk van, már az ötödik. Nekünk ez most a legnagyobb szám, és a G7 történetének legfontosabb mentési pontja, amihez mostantól az új céljainkat igazítjuk.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet g7.hu Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Torontáli Zoltán
2024. május 9. 15:47 Adat, Élet

Durván az olcsó élelmiszerek felé lökte az infláció a bevásárlásokat

A vásárlások értéke jóval nagyobb mértékben csökkent tavaly is, mint a volumen, vagyis nagyon nagy arányú volt a lefelé vásárlás.

Váczi István
2024. május 7. 16:33 Élet

Elkezdődött a G7 új korszaka

Újult erővel, több és frissebb cikkel térünk vissza.

Torontáli Zoltán
2024. május 5. 05:32 Élet, Világ

Már egészen messziről is átjárnak a magyarok Szlovákiába élelmiszerért

Tényleg megéri 80-100 kilométerről rendszeresen kijárni cigiért, sörért, sajtért és sok minden másért? Egyre többen gondolják úgy, hogy igen.

Fontos

Jandó Zoltán
2024. május 13. 13:31 Adat

Sosem fűtünk már úgy, mint a rezsiemelés előtt

Kissé emelkedett ugyan a lakosság téli földgázfelhasználása az előző télhez képest, de még így is látványosan elmaradt a rezsiemelés előtti időszakban megszokottól.

Pintér Róbert
2024. május 12. 05:19 Tech, Vállalat

Kedves magyar cégvezető, mikor ébredsz rá, hogy nem lehet megúszni a digitalizációt?

Románia azért is előzhette a kanyarban Magyarországot, mert romlik a magyar kkv-k versenyképessége, aminek szerves része a digitalizáció alacsony szintje.

Jandó Zoltán
2024. május 11. 05:24 Vállalat

Az egyik leggazdagabb magyar vette meg a bukott ásványvízkirály jachtját

Hivatalosan is új tulajdonoshoz került az Aquarius-Aqua bukásának jelképévé váló luxusjacht. A hajót át is nevezték: néhány napja már nem Cassiopeiának, hanem Aragónak hívják.