Hírlevél feliratkozás

Vissza a címlapra

Fizetett hirdetés

Pénzügyek Másképpen
2021. november 11. 09:18 Élet, Fizetett hirdetés

Hogyan előzhetjük meg a betegségeket egészségbiztosítással?

Szív- és érrendszeri problémák, daganatos, vagy légzőszervi betegségek... csak néhány a magyar lakosság körében vezető halálokok közül. Pedig nem kellene, hogy így legyen. Cikkünkben áttekintjük, hogyan előzhetjük meg a leggyakoribb betegségeket egészségbiztosítás segítségével. 

Tovább olvasom

A KöBE idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet, hiszen az alig 30 millió forintos alaptőkével, a semmiből született biztosító jelenleg már közel 300 000 tagját biztosítja.

Tovább olvasom

Pénzügyek Másképpen
2021. október 18. 12:43 Fizetett hirdetés, Pénz

Állampapírokkal az infláció ellen – melyikkel érjük el a legjobb eredményt?

3,5 százalékot nem meghaladó infláció esetén a legjobb hozamot a Magyar Állampapír Plusz hozza, de ha magasabb az infláció akkor a Prémium Magyar Állampapír a nyerő.

Tovább olvasom

Forint Ferenc
2021. október 11. 14:02 Fizetett hirdetés, Vállalat

Új játékos a webáruház-készítő rendszerek piacán

Egy nem akármilyen szereplővel gazdagodott a hazai webáruház-készítő rendszerek palettája. A nemzetközi viszonylatban is már jól ismert Shoptet kezdte meg Magyarországon működését a közelmúltban. A cég már szépen bizonyított a régióban, hiszen Közép-Kelet-Európa legnagyobb szereplőjéről van szó a maga területén. A Shoptet megoldásaira mindenkinek érdemes figyelni a jövőben, aki kacérkodik a webáruház-készítés gondolatával!

Tovább olvasom

Forint Ferenc
2021. október 8. 10:47 Fizetett hirdetés

15 éves a Hotel Lycium**** – Debrecen – Kölcsey Központ

Az elmúlt másfél évtizedben bebizonyosodott, hogy Debrecen okos várossá válásának egyik első alapköve volt a 2006-ban felépült Hotel Lycium - Kölcsey Központ - Modern Művészetek Múzeuma (MODEM) épületegyüttese. A Kováts András, Ybl-díjas építész és Dr. Balogh Balázs, Ybl-, Széchenyi- és Prima díjas belsőépítész tervei alapján megvalósított beruházás által a város - nagyobb léptékben Kelet-Magyarország -, üzleti- és kulturális élete méltó befogadóterekkel gazdagodott. Az új infrastrukturális impulzusnak köszönhetően a nyitás óta csak az üzleti célú rendezvényekből több mint 7000 esemény valósult meg a Kölcsey Központban, ráadásul mindez közel háromszázezer vendégéjszakával társult a "sziámi ikertestvér" Hotel Lycium lakóegységeiben.  

Tovább olvasom

A kata (kisadózó vállalkozások tételes adója) formának rengeteg előnye van: kevés adminisztráció, havi 50 ezer forinttal letudó járulékok, és még mellékállásban is végezhető. Népszerűségét mi sem mutatja jobban, minthogy jelenleg 400 ezernél is több katás vállalkozó van Magyarországon.

Tovább olvasom

A cikk szövegét és címét a megjelenés után módosította a hirdető.

(Lantos Tamás a Nyugdíj Másképpen pénzügyi szakértője.)

Egyre többet hallhatunk a nyugdíjrendszer összeomlásáról, mint egy jövőbeli lehetséges forgatókönyvről. A mai fiatal munkavállalók zöme szinte nem is számít állami nyugdíjra, hiszen az egyértelművé vált, hogy a rendszer a jelenlegi formájában fenntarthatatlan.

Tovább olvasom

Az elmúlt hónapok rendkívüli módon megviselték a hazai állami- és magánegészségügyi szektort, azonban voltak olyan intézmények, akik állták a sarat, mindvégig kitartottak, sőt növekedni is tudtak. Ide sorolható a budapesti Oktogon Medical Center magánklinika, ahol gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre, és a rájuk jellemző betegközpontú hozzáállás végül meghozta a gyümölcsét.

Tovább olvasom

Mit tehet egyetlen cég a bolygónkért? Meglehetősen sokat! Faültetés, környezettudatosság, globális ötletbörze, szelektív hulladékgyűjtés és innováció Infineon módra.

Tovább olvasom

(Lantos Tamás a megtakaritasgyerekeknek.hu pénzügyi szakértője.)

Amikor gyermeket vállalunk, akkor minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy az új családtag boldogságban és biztonságban nőjön fel, és a lehetőségeinkhez mérten támogatjuk, amíg csak tudjuk - érzelmileg és anyagilag is. Az utóbbira sajnos nem mindenki készül fel kellő időben, pedig a biztos pénzügyi háttér megteremtése nem olyan nehéz feladat, mint elsőre tűnik.

Tovább olvasom