Hírlevél feliratkozás

Vissza a címlapra

Fizetett hirdetés

A cikk szövegét és címét a megjelenés után módosította a hirdető.

(Lantos Tamás a Nyugdíj Másképpen pénzügyi szakértője.)

Egyre többet hallhatunk a nyugdíjrendszer összeomlásáról, mint egy jövőbeli lehetséges forgatókönyvről. A mai fiatal munkavállalók zöme szinte nem is számít állami nyugdíjra, hiszen az egyértelművé vált, hogy a rendszer a jelenlegi formájában fenntarthatatlan.

Tovább olvasom

Az elmúlt hónapok rendkívüli módon megviselték a hazai állami- és magánegészségügyi szektort, azonban voltak olyan intézmények, akik állták a sarat, mindvégig kitartottak, sőt növekedni is tudtak. Ide sorolható a budapesti Oktogon Medical Center magánklinika, ahol gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre, és a rájuk jellemző betegközpontú hozzáállás végül meghozta a gyümölcsét.

Tovább olvasom

Mit tehet egyetlen cég a bolygónkért? Meglehetősen sokat! Faültetés, környezettudatosság, globális ötletbörze, szelektív hulladékgyűjtés és innováció Infineon módra.

Tovább olvasom

(Lantos Tamás a megtakaritasgyerekeknek.hu pénzügyi szakértője.)

Amikor gyermeket vállalunk, akkor minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy az új családtag boldogságban és biztonságban nőjön fel, és a lehetőségeinkhez mérten támogatjuk, amíg csak tudjuk - érzelmileg és anyagilag is. Az utóbbira sajnos nem mindenki készül fel kellő időben, pedig a biztos pénzügyi háttér megteremtése nem olyan nehéz feladat, mint elsőre tűnik.

Tovább olvasom

(Lantos Tamás a Nyugdíj Másképpen pénzügyi szakértője.)

Sajnos nincsenek egyszerű helyzetben azok a fiatalok, akik 30-40 év múlva érik el a nyugdíjas kort, de még azok a felnőttek sem, akik 10-15 év múlva mennek nyugdíjba. A nyugdíjrendszer ugyanis roskadozik, és előbb vagy utóbb, de ránk szakad.

Tovább olvasom

A családi házak napelemmel való felszerelése már évek óta kérdés a tulajdonosok fejében. Megéri kiépíteni a rendszert? Tényleg nagyon sokáig tart, mire megtérül a befektetett pénz? Vegyek fel rá hitelt? Van rá bármilyen támogatás? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülnek fel a napelemrendszerek installációja előtt. Ebben a cikkben azt szeretnénk bemutatni, hogy vajon megéri-e napelemmel ellátni egy családi ingatlant, vagy csak egy csapda az egész, amivel adósságokba verhetjük magunkat.

Tovább olvasom

(Lantos Tamás a Nyugdíj Másképpen pénzügyi szakértője.)

Vajon mi az oka annak, hogy a nyugdíjkorhatár egyre emelkedik? Tényleg igaz, hogy az állami nyugdíjra nem számíthatunk? Milyen lehetőségeink vannak, ha magunk szeretnénk gondoskodni nyugdíjas éveink anyagi biztonságáról, és melyiket érdemes választani?

Tovább olvasom

(Lantos Tamás az Investopedia pénzügyi szakértője.)

Természetes igényünk, hogy szeretnénk biztonságban tudni a pénzünket. Ha pedig nagyobb - akár több tízmillió forintos - vagyonnal rendelkezünk, akkor ez hatványozottan fontos. Nézzük, milyen lehetőségeket nyújt egy privátbanki szolgáltatás.

Tovább olvasom

Forint Ferenc
2021. március 8. 10:35 Fizetett hirdetés

Cemix néven folytatja a Lasselsberger-Knauf

A vállalatcsoport régiós stratégiájának fontos lépése a névváltás. Magyarország egyik meghatározó építőanyaggyártója 2020 novemberében márka- és cégnevet váltott. A Cemix márkanév Közép-Európa 8 országában lesz jelen, amivel a Knauf és a Lasselsberger család tulajdonában lévő vállalatcsoport tagjainak lehetősége nyílik a határok nélküli együttműködésre, fejlesztéseik összehangolására és erőforrásaik megosztására.

Tovább olvasom

Forint Ferenc
2021. február 8. 10:32 Fizetett hirdetés

Közösségi autómegosztó szolgáltatás a cafeteria keretből

A MOL Limo már adómentes cafeteria elemként is választható!

Tovább olvasom