Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2020. szeptember 18. 17:25 Fizetett hirdetés

Az első Cégek Éjszakáját az online térben rendezik meg szeptemberben 24-én

Már nem kell sokat várni a rendhagyó karriernapra: 2020. szeptember 24-én 3D-s technika segítségével, virtuálisan nyílnak meg budapesti cégek kapui, hogy megmutassák igazi arc(ulat)ukat. A programok ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek – szeptember 15-től erre a Cégek Éjszakája virtuális platformján lehet sort keríteni.

– Annak érdekében, hogy minél nagyobb biztonságban szervezzük meg az idei rendezvényt, úgy döntöttünk, hogy hibrid megoldás helyett a Cégek Éjszakája teljesen átköltözik az online térbe” – mondta el Deák-Nagy Csilla, a rendhagyó karriernap főszervezője. Azt is hozzátette: a virtuális tér egy érdekes próba. A jövőben lehetőséget adhat a rugalmasabb munkavégzésre, a távmunka egy továbbfejlesztett verziója lehet. A résztvevő cégek innovatív programokkal várják a látogatókat, akik az előzetes regisztráció után, a rentIT által fejlesztett, 3D-s, virtuális platformon keresztül kapcsolódhatnak be az eseménybe szeptember 24-én, délután négy órától éjfélig.

 A rendezvény célja, hogy a résztvevő vállalatok – amelyek elsősorban az informatikai, gazdasági, szolgáltatói szektorból kerülnek ki – megmutathassák, milyen értékeket képviselnek, hogyan dolgoznak, milyen jövőt nyújtanak a kollégáiknak. Itt a helyed, akár pályakezdő vagy, akár többéves tapasztalattal rendelkezel és beszélsz angolul. Lesznek digitális workshopok, előadások, online beszélgetések, játékok” – mondta Deák-Nagy Csilla. Teljesen biztos, hogy érdekes programokban nem lesz hiány.

A GE Healthcare orvosi képalkotó, monitoring berendezések és digitális technológiák vezető szolgáltatójaként a beteggondozás és ellátás új korszakát vetíti előre. 50 000 alkalmazottal, 100 országban van jelen, és olyan IT szakemberek, szoftvermérnökök érdeklődését várják, akiknek fontos, hogy munkájukkal másokon segítsenek.

A Diageo, a világ egyik piacvezető prémium alkoholos italgyártó és forgalmazó cége, Budapesten egy multifunkcionális kompetencia központot működtet 1400 munkavállalóval. Olyan magas hozzáadott értékű, stratégiai vállalati funkciókat lát el, mint a kereskedelem, logisztika, treasury, pénzügy és stratégia, globális HR, üzleti elemzések, pénzügyi audit és beszerzés. Programjaikon beköszön hozzájuk a népszerű standupos Ráskó Eszter.

Ráskó Eszter egy virtuális látogatást tesz a Roche-nál is. A svájci gyógyszeripari és diagnosztikai cég budapesti szolgáltatóközpontja pénzügyi, beszerzési, IT és HR területeken nyújt támogatást több mint 120 Roche leányvállalat számára. Munkavállalóiknak a hosszútávú stabilitás és remek juttatások mellett olyan környezetet biztosítanak, amely elősegíti személyes fejlődésüket és elismeri tudásukat.

Az Immergas, Európa egyik vezető fűtéstechnikai vállalatának szakemberei a fenntartható megoldásokról osztják meg tudásukat a kondenzációs kazánoktól kezdve a hőszivattyús rendszerekig.

Az este az amerikai Virbela platform konferencia termében zárul, melyet a Global Startup Awards biztosít a rendezvény résztvevőinek.

Az érdeklődők szeptember 15., 15 órától tudnak regisztrálni vendégként az ingyenes rendezvényre a Cégek Éjszakája weboldal „Jelentkezés” menüjének segítségével:  http://cegekejszakajabudapest.hu/wp/jelentkezes-2/

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Váczi István
2024. április 30. 04:37 Világ

Olyan lehetőség előtt áll az orosz hadsereg Ukrajnában, mint utoljára két éve

Nem sikerült kihúzniuk az ukránoknak jelentősebb területveszteség nélkül a lőszerutánpótlás és létszámbeli erősítés beérkezéséig, és az is kérdés, nem kerülnek-e még nagyobb bajba.

Bucsky Péter
2024. április 29. 04:33 Adat, Élet

Külföldi polgármestert is választhatna több magyar település a nagy arányuk alapján

Nem feltétlenül ott él a legtöbb külföldi állampolgár Magyarországon, ahol azt a gazdasági fejlettség alapján várnánk.

Hajdu Miklós
2024. április 28. 04:33 Élet

Ha így megy tovább, az alapkamat helyett a folyók vízállása határozza meg az inflációt

Eddig a globális felmelegedés árakra gyakorolt hatásait többnyire átmenetinek, esetlegesnek tartották az elemzők, de eljött az ideje a szemléletváltásnak.