Hírlevél feliratkozás

Vissza a címlapra

Van egy tipped?

Szivárogtass nekünk!

Egyik újság sem tud mindenhol ott lenni, és nem is juthat minden jó ötlet a mi eszünkbe. Ezért ahhoz, hogy jó történeteket írjunk, érdekes összefüggésekre világítsunk rá, vagy olyan információkhoz jussunk, amiket el akarnak titkolni előlünk, szükségünk van rátok.

Egyelőre három módon tudsz velünk kapcsolatba lépni.

1. Írj nekünk egyszerű emailt. Az újságírók emailjét megtalálod az impresszumban, központi címünk pedig, amit mindegyik G7-es újságíró lát:

[email protected]

2. Írj nekünk titkosított emailt protonmailen keresztül. Ha csinálsz magadnak te is protonmailes címet, akkor onnan nagy nyugalommal írhatsz nekünk: csak te és mi fogunk tudni róla, hogy írtál. (Ha szeretnél teljes titokban maradni, álnévvel nyiss fiókot – akkor mi sem fogjuk tudni, ki vagy.)

[email protected]

3. Üzenj ránk Signalon. Ez a legbiztonságosabbnak tartott üzenetküldő program. Elég felrakni az alkalmazást a telefonodra Androidon vagy iOS-en, de működik számítógépen is (Chrome-ban, de ebbe csak akkor tudsz bejelentkezni, ha már csináltál a telefonodon egy fiókot). Ha írsz emailt, elmondjuk a számunkat.