Hírlevél feliratkozás
Torontáli Zoltán
2017. november 2. 10:07 Világ

Majdnem teljes hotelszobát alakít ki a fedélzeten a Singapore Airlines

Bemutatta fedélzeti fejlesztéseit a globális iparági felmérésekben szinte mindig az élmezőnyben végző Singapore Airlines. A nagy dobás ezúttal is a vastag pénztárcájú illetve üzleti utazóknak szól: csaknem teljes hotelszobát alakítottak ki számukra.

A légitársaság négy osztályon kínál elhelyezést a legnagyobb Airbus A380-as gépein, a turista osztály mellett van úgynevezett prémium turista osztály is, a business class fölé pedig külön lakosztályokat alakított ki. A mostani fejlesztés ez utóbbit érinti leginkább, amely majdnem teljes értékű hotelszoba lett.

A flottába újonnan érkező A380-as gépeken már nem 6, hanem 12 lakosztály lesz, és a gép középső részén elhelyezkedő business class utasoknál is megteremtik annak a lehetőségét, hogy az együtt utazók összetoljanak maguknak két ágyat. A lakosztályokhoz külön gardrób és mosdó tartozik, zuhanyt azonban egyelőre nem tettek bele – az Etihad Airways hasonló luxusfejlesztésével ellentétben. A tévé képernyőméretét megnövelték, és elfordíthatóvá tették, hogy fekvő és ülő helyzetből is kényelmesen rá lehessen látni. A női utasokat márkás arctisztító és kézkrém, a férfiakat borotválkozás utáni balzsam és testápoló várja, mint egy jobb szállodában.

Az új lakosztályok és business class ülések először a december 18-án induló Szingapúr-Sydney járaton lesznek elérhetőek, a légitársasághoz folyamatosan érkeznek majd az ezzel az elrendezéssel rendelt óriásgépek. A szolgáltatást fokozatosan terjesztik ki a hálózatra, az A380-asok (számos ázsiai célpont mellett) jelenleg négy európai városba, Londonba, Frankfurtba, Párizsba és Zürichbe repülnek.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Világ Airbus A380 légitársaság luxus Singapore Airlines Olvasson tovább a kategóriában

Világ

Váczi István
2024. április 19. 04:34 Világ

Romba dőlnek az orosz remények Ukrajnában?

Jelenleg szinte minden harctéri körülmény az oroszoknak kedvez, az eddig elért eredményeik mégis szerények, miközben az ukránok lőszerhiánya hamarosan enyhül.

Torontáli Zoltán
2024. április 13. 04:34 Élet, Világ

Melyik paradicsom környezetbarátabb, a kiskertből szedett vagy a boltban vett?

Egy amerikai kutatás arra hívja fel a figyelmet, hogy a kérdésre nem is olyan egyértelmű a válasz.

Hajdu Miklós
2024. április 8. 04:34 Vállalat, Világ

Nincs sok oka bizakodásra a német autógyártóknak

A politika kevésbé tolja most az elektromos átállást, amire egyébként lenne Európa-szerte kereslet, csak kérdéses, hogy ezt a hagyományos német gyártók szolgálják majd ki.

Fontos

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.