Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. október 11. 14:02 Fizetett hirdetés, Vállalat

Új játékos a webáruház-készítő rendszerek piacán

Egy nem akármilyen szereplővel gazdagodott a hazai webáruház-készítő rendszerek palettája. A nemzetközi viszonylatban is már jól ismert Shoptet kezdte meg Magyarországon működését a közelmúltban. A cég már szépen bizonyított a régióban, hiszen Közép-Kelet-Európa legnagyobb szereplőjéről van szó a maga területén. A Shoptet megoldásaira mindenkinek érdemes figyelni a jövőben, aki kacérkodik a webáruház-készítés gondolatával!

A Shoptet nem árul zsákbamacskát

A Shoptet már majdnem 30 000 webáruház megbízható, zavartalan működését biztosítja Európa-szerte, melyek közül már eddig is több száz Magyarországon üzemelt. Minthogy ennyi vállalkozás nem tévedhet, vita nélkül állítható: ez a csapat tud valamit.

A teljesen kezdő, első szárnypróbálgatásokkal kísérletező érdeklődők éppúgy megtalálják a számukra tökéletes megoldást a Shoptet kínálatában, mint a professzionális, több ezer, tízezer terméket felsorakoztató online boltok.

Cégünk az elmúlt 12 éves működése során céltudatos tervezéssel, minden részletre kiterjedő fejlesztéssel a lehető legfelkészültebb platformot állította össze. A minőségi, stabil szolgáltatások iránti igényünk vezetett odáig, hogy piacvezetőnek mondhatjuk magunkat Csehországban és Szlovákiában. Mostantól még keményebben dolgozunk majd, hogy a magyar vállalkozókat is támogassuk, és sikeres, nyereséges online vállalkozóvá tegyünk minél több felhasználót

– mondta el Samuel Huba, a Shoptet vézérigazgatója.

Miért különleges a Shoptet?

Több dolog van, ami kiemelkedővé teszi a Shoptet megoldásait:

Szó szerint néhány kattintással elindítható egy webáruház, mellőzve a felesleges időhúzást. Ráadásul ezzel egy átlagos felhasználó is könnyen megbirkózik, bárminemű programozói tudás nélkül. A próbaáruház 30 napig ingyenesen használható, ami korlátlan lehetőséget ad az összes létező funkció kipróbálására.

Ennél már csak egy jobb dolog van: a Shoptet megalkotott egy ingyenes, ún. alap tarifát is, amellyel akár hosszú távon, teljesen díjtalanul működtethető egy webáruház. Ez lehetővé teszi, hogy a kisebb tőkével induló projektek is megvessék lábukat a piacon, majd építve a Shoptet többi alkalmazására, fokozatosan felvegyék a nagyokkal a versenyt.

A Shoptet a testreszabásra esküszik. Minden vállalkozás más: eltérő lehetőségekkel, más fejlődési ütemmel – és ez így van jól. Éppen ezért a rendszer lehetővé teszi, hogy csak azért a szolgáltatásért fizessen a felhasználó, amire éppen szüksége van. Nem kell grandiózus csomagokat megfinanszírozni addig, amíg nem áll készen a vállalkozás. A cél, hogy mindenki úgy és akkor növekedjen, amikor tud és szeretne, ehhez pedig rengeteg alkalmazás közül válogathat az érdeklődő.

A Shoptet a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatai legjavát hozta Magyarországra. A cég teljesen lokalizált webáruház-készítő motorral, inspiráló budapesti irodával, és ami a legfontosabb, nem csupán nemzetközi, de hazai viszonyok tekintetében is tapasztalt magyar háttércsapattal rendelkezik. Kedves, rugalmas magyar nyelvű ügyfélközpont várja a vállalkozó kedvű érdeklődők jelentkezését.

Aki nem szeretne kimaradni az online kereskedelem napjainkban zajló megismételhetetlen, rakétagyors növekedéséből, ne halogassa a lépést: tegye mielőbb próbára a Shoptet webáruházkészítő rendszerét!

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.