Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. október 11. 14:02 Fizetett hirdetés, Vállalat

Új játékos a webáruház-készítő rendszerek piacán

Egy nem akármilyen szereplővel gazdagodott a hazai webáruház-készítő rendszerek palettája. A nemzetközi viszonylatban is már jól ismert Shoptet kezdte meg Magyarországon működését a közelmúltban. A cég már szépen bizonyított a régióban, hiszen Közép-Kelet-Európa legnagyobb szereplőjéről van szó a maga területén. A Shoptet megoldásaira mindenkinek érdemes figyelni a jövőben, aki kacérkodik a webáruház-készítés gondolatával!

A Shoptet nem árul zsákbamacskát

A Shoptet már majdnem 30 000 webáruház megbízható, zavartalan működését biztosítja Európa-szerte, melyek közül már eddig is több száz Magyarországon üzemelt. Minthogy ennyi vállalkozás nem tévedhet, vita nélkül állítható: ez a csapat tud valamit.

A teljesen kezdő, első szárnypróbálgatásokkal kísérletező érdeklődők éppúgy megtalálják a számukra tökéletes megoldást a Shoptet kínálatában, mint a professzionális, több ezer, tízezer terméket felsorakoztató online boltok.

Cégünk az elmúlt 12 éves működése során céltudatos tervezéssel, minden részletre kiterjedő fejlesztéssel a lehető legfelkészültebb platformot állította össze. A minőségi, stabil szolgáltatások iránti igényünk vezetett odáig, hogy piacvezetőnek mondhatjuk magunkat Csehországban és Szlovákiában. Mostantól még keményebben dolgozunk majd, hogy a magyar vállalkozókat is támogassuk, és sikeres, nyereséges online vállalkozóvá tegyünk minél több felhasználót

– mondta el Samuel Huba, a Shoptet vézérigazgatója.

Miért különleges a Shoptet?

Több dolog van, ami kiemelkedővé teszi a Shoptet megoldásait:

Szó szerint néhány kattintással elindítható egy webáruház, mellőzve a felesleges időhúzást. Ráadásul ezzel egy átlagos felhasználó is könnyen megbirkózik, bárminemű programozói tudás nélkül. A próbaáruház 30 napig ingyenesen használható, ami korlátlan lehetőséget ad az összes létező funkció kipróbálására.

Ennél már csak egy jobb dolog van: a Shoptet megalkotott egy ingyenes, ún. alap tarifát is, amellyel akár hosszú távon, teljesen díjtalanul működtethető egy webáruház. Ez lehetővé teszi, hogy a kisebb tőkével induló projektek is megvessék lábukat a piacon, majd építve a Shoptet többi alkalmazására, fokozatosan felvegyék a nagyokkal a versenyt.

A Shoptet a testreszabásra esküszik. Minden vállalkozás más: eltérő lehetőségekkel, más fejlődési ütemmel – és ez így van jól. Éppen ezért a rendszer lehetővé teszi, hogy csak azért a szolgáltatásért fizessen a felhasználó, amire éppen szüksége van. Nem kell grandiózus csomagokat megfinanszírozni addig, amíg nem áll készen a vállalkozás. A cél, hogy mindenki úgy és akkor növekedjen, amikor tud és szeretne, ehhez pedig rengeteg alkalmazás közül válogathat az érdeklődő.

A Shoptet a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatai legjavát hozta Magyarországra. A cég teljesen lokalizált webáruház-készítő motorral, inspiráló budapesti irodával, és ami a legfontosabb, nem csupán nemzetközi, de hazai viszonyok tekintetében is tapasztalt magyar háttércsapattal rendelkezik. Kedves, rugalmas magyar nyelvű ügyfélközpont várja a vállalkozó kedvű érdeklődők jelentkezését.

Aki nem szeretne kimaradni az online kereskedelem napjainkban zajló megismételhetetlen, rakétagyors növekedéséből, ne halogassa a lépést: tegye mielőbb próbára a Shoptet webáruházkészítő rendszerét!

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Pénzügyek Másképpen
2021. december 28. 14:22 Fizetett hirdetés, Pénz

Mennyi lesz a nyugdíjam?

Vajon mekkora nyugdíjra számíthatunk majd? Hogyan számolják ki, mitől függ ez az összeg, és milyen jövőbeli változásokra számíthatunk a közgazdászok és nyugdíjszakértők szerint? Cikkünkben ezekre a kérdésekre válaszolunk, és kalkulátor segítségével megmutatjuk, hozzávetőlegesen mekkorára becsülhető a jövendő nyugdíjunk összege.

Pénzügyek Másképpen
2021. december 20. 15:20 Fizetett hirdetés, Pénz

Fialtassuk a pénzünket életbiztosítással

Az elmúlt időszakban sajnos megtanulhattuk, hogy bármi megtörténhet. Épp ezért érdemes még időben anyagilag felkészülni az előre látható és a nem várt eseményekre egyaránt. A cikkben bemutatjuk a megtakarításos életbiztosítást mint opciót, továbbá részletesen körbejárjuk az egyes típusok előnyeit, illetve hátrányait.

Forint Ferenc
2021. december 6. 15:09 Fizetett hirdetés

Hogyan hasznosítják a kávézaccot a levendulamezőkön?

A használt Nespresso kapszulák beltartama se vész kárba: a megfelelően feldolgozott kávézacc komposztálás során éled újjá, mostantól Magyarország egyik emblematikus helyszínén is.

Fontos

Katona Hajnalka
2022. január 17. 17:04 Élet

Ha hiteles az érvelés, még a leginkább elutasító országokban is könnyen lehet növelni a másság elfogadását

Az emberek azonban külön kérdésnek tartják a gazdasági és a társadalmi egyenlőséget.

Stubnya Bence
2022. január 17. 06:49 Pénz

Hosszabb távon is velünk maradhat az év végén rekordokat döntögető drágulás

A 14 éves rekordot döntő inflációt idén még mindig külső tényezők okozhatják, de a belföldi hatások is erősödnek. Két trendből pedig hosszabb távon is gyors drágulás lehet.

Hobot Péter
2022. január 16. 17:13 Adat, Közélet

Egyenlőbb társadalom és szigorú versenypolitika kell egyre több közgazdász szerint

Egyre nagyobb az egyetértés az amerikai közgazdászok körében, hogy kezdeni kell valamit a monopóliumokkal és a növekvő egyenlőtlenséggel.