Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. október 11. 14:02 Fizetett hirdetés, Vállalat

Új játékos a webáruház-készítő rendszerek piacán

Egy nem akármilyen szereplővel gazdagodott a hazai webáruház-készítő rendszerek palettája. A nemzetközi viszonylatban is már jól ismert Shoptet kezdte meg Magyarországon működését a közelmúltban. A cég már szépen bizonyított a régióban, hiszen Közép-Kelet-Európa legnagyobb szereplőjéről van szó a maga területén. A Shoptet megoldásaira mindenkinek érdemes figyelni a jövőben, aki kacérkodik a webáruház-készítés gondolatával!

A Shoptet nem árul zsákbamacskát

A Shoptet már majdnem 30 000 webáruház megbízható, zavartalan működését biztosítja Európa-szerte, melyek közül már eddig is több száz Magyarországon üzemelt. Minthogy ennyi vállalkozás nem tévedhet, vita nélkül állítható: ez a csapat tud valamit.

A teljesen kezdő, első szárnypróbálgatásokkal kísérletező érdeklődők éppúgy megtalálják a számukra tökéletes megoldást a Shoptet kínálatában, mint a professzionális, több ezer, tízezer terméket felsorakoztató online boltok.

Cégünk az elmúlt 12 éves működése során céltudatos tervezéssel, minden részletre kiterjedő fejlesztéssel a lehető legfelkészültebb platformot állította össze. A minőségi, stabil szolgáltatások iránti igényünk vezetett odáig, hogy piacvezetőnek mondhatjuk magunkat Csehországban és Szlovákiában. Mostantól még keményebben dolgozunk majd, hogy a magyar vállalkozókat is támogassuk, és sikeres, nyereséges online vállalkozóvá tegyünk minél több felhasználót

– mondta el Samuel Huba, a Shoptet vézérigazgatója.

Miért különleges a Shoptet?

Több dolog van, ami kiemelkedővé teszi a Shoptet megoldásait:

Szó szerint néhány kattintással elindítható egy webáruház, mellőzve a felesleges időhúzást. Ráadásul ezzel egy átlagos felhasználó is könnyen megbirkózik, bárminemű programozói tudás nélkül. A próbaáruház 30 napig ingyenesen használható, ami korlátlan lehetőséget ad az összes létező funkció kipróbálására.

Ennél már csak egy jobb dolog van: a Shoptet megalkotott egy ingyenes, ún. alap tarifát is, amellyel akár hosszú távon, teljesen díjtalanul működtethető egy webáruház. Ez lehetővé teszi, hogy a kisebb tőkével induló projektek is megvessék lábukat a piacon, majd építve a Shoptet többi alkalmazására, fokozatosan felvegyék a nagyokkal a versenyt.

A Shoptet a testreszabásra esküszik. Minden vállalkozás más: eltérő lehetőségekkel, más fejlődési ütemmel – és ez így van jól. Éppen ezért a rendszer lehetővé teszi, hogy csak azért a szolgáltatásért fizessen a felhasználó, amire éppen szüksége van. Nem kell grandiózus csomagokat megfinanszírozni addig, amíg nem áll készen a vállalkozás. A cél, hogy mindenki úgy és akkor növekedjen, amikor tud és szeretne, ehhez pedig rengeteg alkalmazás közül válogathat az érdeklődő.

A Shoptet a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatai legjavát hozta Magyarországra. A cég teljesen lokalizált webáruház-készítő motorral, inspiráló budapesti irodával, és ami a legfontosabb, nem csupán nemzetközi, de hazai viszonyok tekintetében is tapasztalt magyar háttércsapattal rendelkezik. Kedves, rugalmas magyar nyelvű ügyfélközpont várja a vállalkozó kedvű érdeklődők jelentkezését.

Aki nem szeretne kimaradni az online kereskedelem napjainkban zajló megismételhetetlen, rakétagyors növekedéséből, ne halogassa a lépést: tegye mielőbb próbára a Shoptet webáruházkészítő rendszerét!

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2022. június 7. 11:48 Fizetett hirdetés, Tech, Világ

Egy új kor hajnala – a Porsche úttörő szerepe az elektromos autózásban

A Porsche több mint 70 éves múltra tekint vissza. Az elmúlt évtizedek során rengeteg dolog változott, azonban a vállalat alapvető értékei kiállták az idő próbáját. Ami mások számára lehetetlen volt, az a Porsche esetében mindig a lehetőséget jelentette. Hagyományőrzés állandó innováció mellett? Semmi akadálya. A menettulajdonságok fokozása a károsanyag-kibocsátás csökkentése mellett? Megoldható. Luxusmodell egy sportautó dinamikájával? Ez sem akadály.

Forint Ferenc
2022. május 24. 14:15 Fizetett hirdetés, Tech, Világ

Nincs lehetetlen – a Porsche Exclusive Manufaktur minden kívánságot teljesít

Nem fér kétség hozzá, hogy ilyen autónk csak nekünk lesz.

Forint Ferenc
2022. április 18. 11:03 Fizetett hirdetés

ASUS Expertbook laptopok: üzleti mobilitás és biztonság mesterfokon

Az elmúlt néhány évben óriási fejlődést mutatott a hordozható számítógépek és a hozzájuk közvetlen vagy közvetve csatolt szolgáltatások piaca.

Fontos

Debreczeni Anna
2022. augusztus 16. 16:18 Adat, Támogatói tartalom

Őrült verseny folyik az elsősökért a hipermarketek között

Akár tízezer forint alatt is megúszhatjuk az iskolakezdő csomag nagy részét összehasonlításunk szerint, az ilyenkor keresett sztenderd termékek pár tíz- esetleg százforintos különbséggel kaphatók, és nagyjából minden második iskolai papír-írószer már most akciós.

Stubnya Bence
2022. augusztus 16. 09:37 Vállalat, Világ

Bill Gates a nukleáris energiára teszi fel a lapjait, egy Magyarországon is termelő akkumulátorgyár már beszállt befektetőként

250 millió dollárt fektet a Magyarországon Komáromban és hamarosan Iváncsán is gyártó SK csoport a kisméretű moduláris reaktorokat fejlesztő cégbe.

Hajdu Miklós
2022. augusztus 15. 17:15 Adat

Egész másként értékelik a gazdasági helyzetet a cégek és a háztartások

A lakosságot és a vállalatokat jellemző konjunktúramutatók alakulása a 2006-os megszorítások időszakára emlékeztet.