Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. október 11. 14:02 Fizetett hirdetés, Vállalat

Új játékos a webáruház-készítő rendszerek piacán

Egy nem akármilyen szereplővel gazdagodott a hazai webáruház-készítő rendszerek palettája. A nemzetközi viszonylatban is már jól ismert Shoptet kezdte meg Magyarországon működését a közelmúltban. A cég már szépen bizonyított a régióban, hiszen Közép-Kelet-Európa legnagyobb szereplőjéről van szó a maga területén. A Shoptet megoldásaira mindenkinek érdemes figyelni a jövőben, aki kacérkodik a webáruház-készítés gondolatával!

A Shoptet nem árul zsákbamacskát

A Shoptet már majdnem 30 000 webáruház megbízható, zavartalan működését biztosítja Európa-szerte, melyek közül már eddig is több száz Magyarországon üzemelt. Minthogy ennyi vállalkozás nem tévedhet, vita nélkül állítható: ez a csapat tud valamit.

A teljesen kezdő, első szárnypróbálgatásokkal kísérletező érdeklődők éppúgy megtalálják a számukra tökéletes megoldást a Shoptet kínálatában, mint a professzionális, több ezer, tízezer terméket felsorakoztató online boltok.

Cégünk az elmúlt 12 éves működése során céltudatos tervezéssel, minden részletre kiterjedő fejlesztéssel a lehető legfelkészültebb platformot állította össze. A minőségi, stabil szolgáltatások iránti igényünk vezetett odáig, hogy piacvezetőnek mondhatjuk magunkat Csehországban és Szlovákiában. Mostantól még keményebben dolgozunk majd, hogy a magyar vállalkozókat is támogassuk, és sikeres, nyereséges online vállalkozóvá tegyünk minél több felhasználót

– mondta el Samuel Huba, a Shoptet vézérigazgatója.

Miért különleges a Shoptet?

Több dolog van, ami kiemelkedővé teszi a Shoptet megoldásait:

Szó szerint néhány kattintással elindítható egy webáruház, mellőzve a felesleges időhúzást. Ráadásul ezzel egy átlagos felhasználó is könnyen megbirkózik, bárminemű programozói tudás nélkül. A próbaáruház 30 napig ingyenesen használható, ami korlátlan lehetőséget ad az összes létező funkció kipróbálására.

Ennél már csak egy jobb dolog van: a Shoptet megalkotott egy ingyenes, ún. alap tarifát is, amellyel akár hosszú távon, teljesen díjtalanul működtethető egy webáruház. Ez lehetővé teszi, hogy a kisebb tőkével induló projektek is megvessék lábukat a piacon, majd építve a Shoptet többi alkalmazására, fokozatosan felvegyék a nagyokkal a versenyt.

A Shoptet a testreszabásra esküszik. Minden vállalkozás más: eltérő lehetőségekkel, más fejlődési ütemmel – és ez így van jól. Éppen ezért a rendszer lehetővé teszi, hogy csak azért a szolgáltatásért fizessen a felhasználó, amire éppen szüksége van. Nem kell grandiózus csomagokat megfinanszírozni addig, amíg nem áll készen a vállalkozás. A cél, hogy mindenki úgy és akkor növekedjen, amikor tud és szeretne, ehhez pedig rengeteg alkalmazás közül válogathat az érdeklődő.

A Shoptet a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatai legjavát hozta Magyarországra. A cég teljesen lokalizált webáruház-készítő motorral, inspiráló budapesti irodával, és ami a legfontosabb, nem csupán nemzetközi, de hazai viszonyok tekintetében is tapasztalt magyar háttércsapattal rendelkezik. Kedves, rugalmas magyar nyelvű ügyfélközpont várja a vállalkozó kedvű érdeklődők jelentkezését.

Aki nem szeretne kimaradni az online kereskedelem napjainkban zajló megismételhetetlen, rakétagyors növekedéséből, ne halogassa a lépést: tegye mielőbb próbára a Shoptet webáruházkészítő rendszerét!

Fizetett hirdetés Vállalat Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2021. október 19. 14:38 Fizetett hirdetés

KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat

Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet.

Pénzügyek Másképpen
2021. október 18. 12:43 Fizetett hirdetés, Pénz

Állampapírokkal az infláció ellen – melyikkel érjük el a legjobb eredményt?

3,5 százalékot nem meghaladó infláció esetén a legjobb hozamot a Magyar Állampapír Plusz hozza, de ha magasabb az infláció akkor a Prémium Magyar Állampapír a nyerő.

Forint Ferenc
2021. október 8. 10:47 Fizetett hirdetés

15 éves a Hotel Lycium**** – Debrecen – Kölcsey Központ

Az elmúlt másfél évtizedben bebizonyosodott, hogy Debrecen okos várossá válásának egyik első alapköve volt a 2006-ban felépült Hotel Lycium - Kölcsey Központ - Modern Művészetek Múzeuma (MODEM) épületegyüttese. A Kováts András, Ybl-díjas építész és Dr. Balogh Balázs, Ybl-, Széchenyi- és Prima díjas belsőépítész tervei alapján megvalósított beruházás által a város - nagyobb léptékben Kelet-Magyarország -, üzleti- és kulturális élete méltó befogadóterekkel gazdagodott. Az új infrastrukturális impulzusnak köszönhetően a nyitás óta csak az üzleti célú rendezvényekből több mint 7000 esemény valósult meg a Kölcsey Központban, ráadásul mindez közel háromszázezer vendégéjszakával társult a "sziámi ikertestvér" Hotel Lycium lakóegységeiben.  

Fontos

Mészáros R. Tamás
2021. október 26. 06:52 Világ

Kínában 65 millió lakás áll üresen, de az ingatlanpiac problémái ennél mélyebbek

A szellemvárosoknál nagyobb probléma, hogy Kínában az ingatlan a legfontosabb befektetési eszköz, ami a vagyoni egyenlőtlenségek elszaladásában is nagy szerepet játszik.

Hajdu Miklós Váczi István
2021. október 25. 17:37 Adat, Közélet

Hiába hajtogatják, a kormányváltás hiányának nincs köze a gazdasági sikerekhez

Visszatérő kormányzati állítás, hogy a „politikai stabilitás” segíti az ország gazdasági felzárkózását, a környező országok adatai azonban ezt nem igazolják.

Jandó Zoltán Váczi István
2021. október 25. 06:07 Közélet, Vállalat

Még 17. havi nyugdíjat is fizethetne a kormány, ha nem venne repteret

Nem látszik, miért lesz jobb az országnak, ha kiad a reptérért annyi pénzt, amennyiből három évig duplázni lehetne a tanárok fizetését. A megtérülésnél a több évtizedes távlat a kedvező forgatókönyv.