Hírlevél feliratkozás
Torontáli Zoltán
2019. július 9. 13:13 Vállalat

Fű alatt elindult a McDonald’s házhoz szállítása Budapesten

Nagyon erős fejlemény az étel házhoz szállítás piacán, hogy a McDonald’s is elkezdte a szolgáltatását Budapesten. A lépést egyelőre nem jelentették be hivatalosan, de a Netpincér online felületén a VIII. kerületi opciók között a hamburgeres szekcióban már ott virít a gyorsétteremlánc kínálata.

Információnk szerint a McDonald’s hosszas előkészítés után vág bele a házhoz szállításba, és egyelőre csak a VIII. kerületből szállít ki, ráadásul csak a Belváros Kiskörúton belüli részeire, a szolgáltatási területet azonban viszonylag gyorsan bővíteni fogják.

A McDonald’s Magyarország legutóbb akkor került az üzleti hírek középpontjába, amikor bejelentette, hogy a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra (a sok más mellett a Fradi-stadiont és a vizes vb úszóarénáját is építő Market-csoport egyik tulajdonosára, Orbán Viktor „túraszervezőjének”, Garancsi Istvánnak az üzlettársára) ruházza át. Az ügy részleteiről ebben a cikkünkben írtunk.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMostantól nem ehetsz úgy Big Mac-et, hogy abból ne részesüljön a NERTeljes modellváltást hajt végre Magyarországon a McDonald’s azzal, hogy helyi leányát eladja egy kormányközeli üzletembernek. Mostantól mindent a marketes Scheer Sándor felügyel.

A McDonald’s magyarországi hálózata jelenleg 89 étteremből áll, amelyek több mint felét helyi vállalkozások franchise-átvevőként üzemeltetik. Budapesten 49 étterem van, de információink szerint a Netpincérrel kezdett közös munka során a teljes országot le fogják fedni a házhoz szállítással.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a McDonald’s-ot is, amint válaszolnak, cikkünket kiegészítjük.

Frissítés: a McDonald’s az alábbi választ közölte a megkeresésünkre:

“A július 9-én induló/elindított próbaüzem célja, hogy a Partnerünkkel, a Netpincérrel közösen indított házhoz szállítás szolgáltatás országos bevezetését előkészítsük.

A McDelivery jelenleg néhány budapesti éttermünk körzetében elérhető, a kiszállítást végző éttermektől meghatározott távolságra lévő címekre tudnak vendégeink rendelni. Az éttermek számát a tesztidőszak tapasztalatainak felhasználásával a későbbiekben fokozatosan bővítjük majd.

A kiszállítást végző étteremből a kedvenceiket 11.00-22.00 óra között rendelhetik meg vendégeink a NetPincér weboldalán. A NetPincér weboldalán és applikációban akkor jelennek meg a McDelivery szolgáltatásban résztvevő McDonald’s éttermek, ha az adott címen elérhető a házhoz szállítás.”

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA McDonald’s kipróbálta a műanyagmentes életet, és könnyebb lett, mint vártaEgy őszinte interjú a gyorskiszolgáló lánc német vezérétől: nem akarunk úgy tenni, mintha mi lennénk a világ megmentői.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Vállalat Budapest házhoz szállítás McDonald's Netpincér Olvasson tovább a kategóriában

Vállalat

Bucsky Péter
2024. április 18. 04:32 Adat, Vállalat

Most lehet hibáztatni Brüsszelt: kamionok áradatát szabadítja az utakra

A zöldnek mondott intézkedések a közúti áruszállítást hozzák helyzetbe, ezek hatására várhatóan jelentős mennyiségű vasúti forgalom terelődik kamionokra.

Hajdu Miklós
2024. április 8. 04:34 Vállalat, Világ

Nincs sok oka bizakodásra a német autógyártóknak

A politika kevésbé tolja most az elektromos átállást, amire egyébként lenne Európa-szerte kereslet, csak kérdéses, hogy ezt a hagyományos német gyártók szolgálják majd ki.

Bucsky Péter
2024. április 4. 04:34 Közélet, Vállalat

Egyre több rossz hitel mögé kell beállnia az államnak, hogy a magyar cégek forráshoz jussanak

Főleg az agrárvállalkozásoknál tolják az állami kezességvállalást annak ellenére is, hogy a hitelfelvevők egyre jelentősebb része végül nem tud törleszteni.

Fontos

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.

Váczi István
2024. április 19. 04:34 Világ

Romba dőlnek az orosz remények Ukrajnában?

Jelenleg szinte minden harctéri körülmény az oroszoknak kedvez, az eddig elért eredményeik mégis szerények, miközben az ukránok lőszerhiánya hamarosan enyhül.