Hírlevél feliratkozás
Torontáli Zoltán
2019. július 9. 13:13 Vállalat

Fű alatt elindult a McDonald’s házhoz szállítása Budapesten

Nagyon erős fejlemény az étel házhoz szállítás piacán, hogy a McDonald’s is elkezdte a szolgáltatását Budapesten. A lépést egyelőre nem jelentették be hivatalosan, de a Netpincér online felületén a VIII. kerületi opciók között a hamburgeres szekcióban már ott virít a gyorsétteremlánc kínálata.

Információnk szerint a McDonald’s hosszas előkészítés után vág bele a házhoz szállításba, és egyelőre csak a VIII. kerületből szállít ki, ráadásul csak a Belváros Kiskörúton belüli részeire, a szolgáltatási területet azonban viszonylag gyorsan bővíteni fogják.

A McDonald’s Magyarország legutóbb akkor került az üzleti hírek középpontjába, amikor bejelentette, hogy a magyarországi vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra (a sok más mellett a Fradi-stadiont és a vizes vb úszóarénáját is építő Market-csoport egyik tulajdonosára, Orbán Viktor „túraszervezőjének”, Garancsi Istvánnak az üzlettársára) ruházza át. Az ügy részleteiről ebben a cikkünkben írtunk.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMostantól nem ehetsz úgy Big Mac-et, hogy abból ne részesüljön a NERTeljes modellváltást hajt végre Magyarországon a McDonald’s azzal, hogy helyi leányát eladja egy kormányközeli üzletembernek. Mostantól mindent a marketes Scheer Sándor felügyel.

A McDonald’s magyarországi hálózata jelenleg 89 étteremből áll, amelyek több mint felét helyi vállalkozások franchise-átvevőként üzemeltetik. Budapesten 49 étterem van, de információink szerint a Netpincérrel kezdett közös munka során a teljes országot le fogják fedni a házhoz szállítással.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a McDonald’s-ot is, amint válaszolnak, cikkünket kiegészítjük.

Frissítés: a McDonald’s az alábbi választ közölte a megkeresésünkre:

“A július 9-én induló/elindított próbaüzem célja, hogy a Partnerünkkel, a Netpincérrel közösen indított házhoz szállítás szolgáltatás országos bevezetését előkészítsük.

A McDelivery jelenleg néhány budapesti éttermünk körzetében elérhető, a kiszállítást végző éttermektől meghatározott távolságra lévő címekre tudnak vendégeink rendelni. Az éttermek számát a tesztidőszak tapasztalatainak felhasználásával a későbbiekben fokozatosan bővítjük majd.

A kiszállítást végző étteremből a kedvenceiket 11.00-22.00 óra között rendelhetik meg vendégeink a NetPincér weboldalán. A NetPincér weboldalán és applikációban akkor jelennek meg a McDelivery szolgáltatásban résztvevő McDonald’s éttermek, ha az adott címen elérhető a házhoz szállítás.”

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA McDonald’s kipróbálta a műanyagmentes életet, és könnyebb lett, mint vártaEgy őszinte interjú a gyorskiszolgáló lánc német vezérétől: nem akarunk úgy tenni, mintha mi lennénk a világ megmentői.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Vállalat Budapest házhoz szállítás McDonald's Netpincér Olvasson tovább a kategóriában

Vállalat

Nagy Zsolt
2024. március 26. 04:37 Vállalat

Dollármilliókat spórol a gyártóknak egy magyar fejlesztés, ami megmutatja, hogyan lehetnek extra hatékonyak

Az EPIC Innolabs adatelemzéssel és szimulációk készítésével segíti a termelés optimalizálását többek között olyan multiknak, mint az Audi vagy az Apollo Tyres.

Torontáli Zoltán
2024. március 20. 12:40 Adat, Vállalat

Egyre összetettebb problémát jeleznek a magyarországi munkaerőköltség, bér és árfolyam adatok

Gyors ütemben nő Magyarországon a munkaerő költsége, euróban nézve is, a dolgozók azonban még nagyobb béremelést szeretnének. Mi lesz így ebből?

Torontáli Zoltán
2024. március 14. 09:11 Vállalat

A Bookingot milliárdokra büntette a GVH pszichés nyomásgyakorlás miatt, mit fog csinálni most a Temuval?

A Booking nyomásgyakorlása piskóta a Temu gyakorlatához képet, sőt ez a fajta marketing a Temu működésének lényege. Ezt kaszálhatja el a magyar hatóság a magyar e-kereskedők panaszára indított eljárásban?

Fontos

Torontáli Zoltán
2024. március 27. 17:22 Adat, Világ

Ne azt nézd az új GDP-adatokban, hogy Románia előttünk jár, van benne sokkal érdekesebb is

Már nem érdemes arról beszélni, hogy Ausztria elérhetetlen messzeségbe került, reménytelenül loholunk Csehország, Szlovénia vagy Litvánia után.

Elek Péter
2024. március 27. 04:34 Pénz

Tényleg olyan fantasztikus a világ első számú sztárrészvénye?

Eddig nagyon jó és meggyőző sztori volt az Nvidia, de merész dolog azt feltételezni, hogy növekedése a következő években is töretlen marad.

G7.hu
2024. március 26. 19:00 Közélet

Új tulajdonoshoz kerül a G7

A Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft.-hez kerül a G7 gazdasági portál.