Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. november 30. 09:32 Fizetett hirdetés, Pénz

Ingatlanértékesítési pályázatot hirdet a Rail Cargo Hungaria Zrt.

A Rail Cargo értékesíti a fenti képen látható XVIII. kerületi ingatlanját. Ha érdekli a lehetőség olvassa el a teljes hirdetést!

A Rail Cargo Hungaria Zrt. eljárást indít ingatlan értékesítése tárgyban

A Rail Cargo Hungaria Zrt. eljárást indít „Budapest, XVIII. kerület, 151818/2 hrsz. kivett ipartelep megnevezésű ingatlan értékesítése” tárgyban.

Az ajánlattétel feltétele a pályázati eljárás ajánlattételi felhívásának és ajánlatkérési dokumentációjának a Rail Cargo Hungaria Zrt.-től történő közvetlen (leendő közös ajánlattevők esetében legalább egyikük általi) megvétele, másrészt a Rail Cargo Hungaria Zrt. által megküldött titoktartási nyilatkozat változatlan tartalommal történő aláírása, a következő feltételek szerint.

A pályázati dokumentáció vételára: 1000,- EUR + Áfa, melyet pályázni kívánók Rail Cargo Hungaria Zrt. Unicredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett 10918001-00000024-91140005 számú számlájára az átvétel időpontjáig kötelesek átutalni. A pályázni kívánók az átutalásról szóló banki igazolást, továbbá az aláírt titoktartási nyilatkozatot teljes bizonyító erejű magánokirati formában a dokumentáció átvételét megelőzően kötelesek átadni Rail Cargo Hungaria Zrt. képviselőjének. Az esetleges közös ajánlattevői szándékot a pályázni kívánó köteles a Rail Cargo Hungaria Zrt. felé jelezni, a titoktartási nyilatkozatot ebben az esetben minden érintettnek alá kell írnia.

A dokumentáció átvételének módja és ideje:

E-mailen: miklos.balazs@railcargo.com címen keresztül történő levélváltás alapján legkésőbb 2021. december 10-ig.

Weboldal: https://rch.railcargo.com/hu/news/palyazati-felhivas

Fizetett hirdetés Pénz hirdetés ingatlan railcargo Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2022. január 24. 09:37 Fizetett hirdetés, Vállalat

Soha nem volt ilyen egyszerű saját webshopot indítani

A Shoptet szakértői összeszedték azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek egy online vállalkozás indításához.

Pénzügyek Másképpen
2021. december 28. 14:22 Fizetett hirdetés, Pénz

Mennyi lesz a nyugdíjam?

Vajon mekkora nyugdíjra számíthatunk majd? Hogyan számolják ki, mitől függ ez az összeg, és milyen jövőbeli változásokra számíthatunk a közgazdászok és nyugdíjszakértők szerint? Cikkünkben ezekre a kérdésekre válaszolunk, és kalkulátor segítségével megmutatjuk, hozzávetőlegesen mekkorára becsülhető a jövendő nyugdíjunk összege.

Pénzügyek Másképpen
2021. december 20. 15:20 Fizetett hirdetés, Pénz

Fialtassuk a pénzünket életbiztosítással

Az elmúlt időszakban sajnos megtanulhattuk, hogy bármi megtörténhet. Épp ezért érdemes még időben anyagilag felkészülni az előre látható és a nem várt eseményekre egyaránt. A cikkben bemutatjuk a megtakarításos életbiztosítást mint opciót, továbbá részletesen körbejárjuk az egyes típusok előnyeit, illetve hátrányait.

Fontos

Váczi István
2022. január 24. 13:41 Világ

Mire mennek az ukránok az új, nyugati fegyvereikkel az oroszok ellen?

Egyre több nyugati páncéltörő fegyvert kap Ukrajna, de kérdéses, hogy egy esetleges háborúban ezek mennyire lesznek hatékonyan alkalmazhatók.

Hajdu Miklós
2022. január 23. 16:57 Pénz

Nincs két egyforma inflációs időszak, de adódott már a mostanihoz hasonló helyzet a történelemben

A termelési láncok második világháború alatti megakadása, majd a békekötés után a kereslet gyors élénkülése a mostanihoz hasonló inflációhoz vezetett.

Debreczeni Anna
2022. január 23. 07:32 Közélet

Zöld címkét kaphatnak idén a földgáz- és nukleáris projektek az EU-tól

Örök vita maradhat, hogy az atomerőmű, és főleg a földgáz bármilyen felhasználása mennyire zöld, és ezt várhatóan az új európai szabályozás sem fogja csitítani.