Hírlevél feliratkozás
Váczi István
2018. október 26. 17:48 Élet, Pénz

Furcsa szórakozást találtak maguknak újgazdag aranyifjak

Sokféle közösségi médiás kihívás született már a jéggel teli vödör óta, amikor még az volt a cél, hogy a fagyasztó élményt vállaló résztvevők felhívják a figyelmet valamilyen jótékony célú gyűjtésre. Azóta a dolog öncélúvá vált, illetve a minél több like megszerzése lett a cél, manapság már elsősorban nem a Facebookon, hanem az Instagramon.

Az egyik legutóbbi hullám az orra esés imitálása volt (angolul falling stars néven fut a kihívás), lehetőleg minél drámaibb földet érési pozícióval, körben elszórva mindenféle tárgyakat. Innen már szinte adta magát az orosz újgazdag milliárdosok gyerekeinek innovációja, akik a képeken látható környezet minden elemével igyekeznek megmutatni, mennyire tehetősek (a szülők).

View this post on Instagram

Если вы увидите на улицах Москвы счастливую блондинку с отдохнувшим лицом – это я 🧚🏻‍♀. . Турция оставила в памяти неизгладимое впечатление жизненного релакса и драйва. Я буду по прекрасному номеру deluxe в #RixosPremiumTekirova и не менее прекрасной соседке по комнате @nina_seniorina 😘 . Середина октября сложилась для нас прекрасным летом в бархатный сезон. Пять дней девичьего душевного тепла в компании с @women_souls зарядили на зиму вперед. . Я давно так не отрывалась. Не знаю, как насчёт внутренней богини, но беззаботный эгоистичный ребёнок во мне раскрылся по полной. . В девичнике я чувствовала себя истинной женщиной, которая позволяет себе ни о чем не заботиться. Женщиной, которая высыпается по утрам и сидит на лужайке, непринуждённо болтая с девочками. Женщиной, которая развивается на тренинге @polina_arens, надевает красивое платье на ужин и пьет шампанское возле бассейна. . Яхта, танцы ночи напролет, запах страсти и расслабления. . Девочки @polina_arens и @wsromanova , спасибо за организацию и прекрасную компанию! . . #fallingstars2018 #fallingstars #падающиезвезды #женскийклуб #красивыедевушки #красивыеженщины #подруги #отдых #отпуск #отпускнаморе #турция #rixos #rixospremiumtekirova #блогерскаясудьба #lightrums7 #вмeстeмы #пpекpаснаяпоpа

A post shared by О КРАСОТЕ И ЖИЗНИ ПОСЛЕ 35 (@_alexandrova_elena_) on

Ez aztán sok kínai aranyifjúnak is megtetszett, a jelek szerint nem jutott el hozzájuk, hogy az országban évek óta korrupcióellenes hadjárat folyik, amitől a kínai elit úgy megijedt, hogy erősen visszaesett az európai luxusmárkák értékesítése.

Ez a fiatalokat a jelek szerint nem zavarja, az Instagramon találni luxusautóból „kizuhanó” hölgyet, de van olyan amerikai sorstárs is, aki a félreértések elkerülése végett pénzkötegeket „hagyott el” maga körül.

Persze a járműveket is lehet variálni, akad helikopter, hidroplán és hagyományos magánrepülőgép is – derül ki a Mashable összeállításából. Mindezek után nem lenne meglepő, ha arról olvashatnánk hamarosan, hogy a kínai hatóságok új célszemélyeket találtak a vagyonosodási vizsgálatokhoz. Ahogy Vlagyimir Putyin is kaphat tippeket arra, kikkel érdemes elbeszélgetni arról, hogy jobb helye lenne a vagyonnak Oroszországban, mint külföldön.

Élet Pénz falling stars gazdagság Instagram Lamborghini Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Torontáli Zoltán
2019. január 17. 17:45 Élet, Világ

A Gillette keményen nekiment a szexizmusnak, de ezzel Magyarországon nem fogunk találkozni

Valószínűleg nem fut majd a magyar médiában az a reklám, amely az angolszász világban nagy botrányt robbantott ki a férfias viselkedés újraértelmezésével.

Torontáli Zoltán
2019. január 17. 06:49 Élet

Elég olcsó lett a DNS-teszt ahhoz, hogy családokat szakítson szét, vagy hozzon össze

Könnyen borulhat minden, ha tömegesen elkezdik az emberek elvégezni a legegyszerűbb teszteket.

Váczi István
2019. január 14. 12:19 Élet

Miért nem kapták meg a rászoruló gyerekek a több tonna hamis legót?

Sokan a hamisítványnak is örülnének, de nem lehet garantálni, hogy a játék biztonságos, ezért a darálógépben végezték az építőkockák.

Fontos

Torontáli Zoltán
2019. január 18. 15:49 Közélet

A minisztériumban pontosan látják, hogyan dolgoztatják túl a magyar munkást

A munkaügyi hivatal jelentése tisztán leírja, mi megy az ipari cégeknél, és az eredmény teljes mértékben rímel a rabszolgatörvényre.

Váczi István
2019. január 18. 06:53 Közélet, Vállalat

Földbe döngölt egy céget a kormány, majd letette előtte a fegyvert

A korábbi piacáról hét éve jogellenesen kiszorított Edenred lesz az egyik nyertese annak, hogy megszűnt az Erzsébet-utalvány forgalmazása.

Kasnyik Márton
2019. január 16. 18:01 Világ

Miért bénították le a saját országukat a brit és az amerikai politikusok?

Senki ne lepődjön meg, hogy a fejlett országok lakóinak egy része olyan politikusokat támogat, akik a politikai intézményrendszer ledózerolásán dolgoznak.