Hírlevél feliratkozás
Váczi István
2018. október 26. 17:48 Élet, Pénz

Furcsa szórakozást találtak maguknak újgazdag aranyifjak

Sokféle közösségi médiás kihívás született már a jéggel teli vödör óta, amikor még az volt a cél, hogy a fagyasztó élményt vállaló résztvevők felhívják a figyelmet valamilyen jótékony célú gyűjtésre. Azóta a dolog öncélúvá vált, illetve a minél több like megszerzése lett a cél, manapság már elsősorban nem a Facebookon, hanem az Instagramon.

Az egyik legutóbbi hullám az orra esés imitálása volt (angolul falling stars néven fut a kihívás), lehetőleg minél drámaibb földet érési pozícióval, körben elszórva mindenféle tárgyakat. Innen már szinte adta magát az orosz újgazdag milliárdosok gyerekeinek innovációja, akik a képeken látható környezet minden elemével igyekeznek megmutatni, mennyire tehetősek (a szülők).

View this post on Instagram

Если вы увидите на улицах Москвы счастливую блондинку с отдохнувшим лицом – это я 🧚🏻‍♀. . Турция оставила в памяти неизгладимое впечатление жизненного релакса и драйва. Я буду по прекрасному номеру deluxe в #RixosPremiumTekirova и не менее прекрасной соседке по комнате @nina_seniorina 😘 . Середина октября сложилась для нас прекрасным летом в бархатный сезон. Пять дней девичьего душевного тепла в компании с @women_souls зарядили на зиму вперед. . Я давно так не отрывалась. Не знаю, как насчёт внутренней богини, но беззаботный эгоистичный ребёнок во мне раскрылся по полной. . В девичнике я чувствовала себя истинной женщиной, которая позволяет себе ни о чем не заботиться. Женщиной, которая высыпается по утрам и сидит на лужайке, непринуждённо болтая с девочками. Женщиной, которая развивается на тренинге @polina_arens, надевает красивое платье на ужин и пьет шампанское возле бассейна. . Яхта, танцы ночи напролет, запах страсти и расслабления. . Девочки @polina_arens и @wsromanova , спасибо за организацию и прекрасную компанию! . . #fallingstars2018 #fallingstars #падающиезвезды #женскийклуб #красивыедевушки #красивыеженщины #подруги #отдых #отпуск #отпускнаморе #турция #rixos #rixospremiumtekirova #блогерскаясудьба #lightrums7 #вмeстeмы #пpекpаснаяпоpа

A post shared by О КРАСОТЕ И ЖИЗНИ ПОСЛЕ 35 (@_alexandrova_elena_) on

Ez aztán sok kínai aranyifjúnak is megtetszett, a jelek szerint nem jutott el hozzájuk, hogy az országban évek óta korrupcióellenes hadjárat folyik, amitől a kínai elit úgy megijedt, hogy erősen visszaesett az európai luxusmárkák értékesítése.

Ez a fiatalokat a jelek szerint nem zavarja, az Instagramon találni luxusautóból „kizuhanó” hölgyet, de van olyan amerikai sorstárs is, aki a félreértések elkerülése végett pénzkötegeket „hagyott el” maga körül.

Persze a járműveket is lehet variálni, akad helikopter, hidroplán és hagyományos magánrepülőgép is – derül ki a Mashable összeállításából. Mindezek után nem lenne meglepő, ha arról olvashatnánk hamarosan, hogy a kínai hatóságok új célszemélyeket találtak a vagyonosodási vizsgálatokhoz. Ahogy Vlagyimir Putyin is kaphat tippeket arra, kikkel érdemes elbeszélgetni arról, hogy jobb helye lenne a vagyonnak Oroszországban, mint külföldön.

Élet Pénz falling stars gazdagság Instagram Lamborghini Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Jandó Zoltán
2019. július 23. 10:22 Élet

Úgy tűnik, visszatértek a földönkívüliek a Földre

Miután évekig rohamosan csökkent az UFO-észlelések száma, az elmúlt néhány hónapban meglepő módon ismét emelkedni kezdett.

Váczi István
2019. július 22. 17:08 Élet

Olyan felkapott lett, hogy az aranynál is többet ér a csiganyál

Annyi csiganyálas kézkrém és arcpakolás fogy, hogy már egész ágazat épült ki az alapanyag-utánpótlás biztosítására Thaiföldön.

Torontáli Zoltán
2019. július 21. 08:12 Élet, Közélet

Hiába akarod elkerülni a génmódosított alapanyagú élelmiszereket, ez lehetetlen

Abban a hisztérikus megközelítésben, amely Magyarországra is egyre jellemzőbb, nem sok értelme van a GMO-ellenességnek.

Fontos

Jandó Zoltán
2019. július 22. 14:53 Közélet

Akár 42 milliárdból is kijöhetne az újabb vizes vb, de nem fog

Teljesen új létesítményt valóban nem kell építeni, ideigleneseket azonban igen, és a meglévőeknél is szükség lesz milliárdos átalakításokra.

Bucsky Péter
2019. július 22. 06:45 Közélet

208 millióért szólt Orbán Viktor a Sziget Zrt. fesztiválozóihoz

Hat év alatt kétmilliárd forint állami pénz. Ha nem kapna ennyi támogatást a Sziget, feleakkora lenne a profit.

Jandó Zoltán
2019. július 19. 16:07 Közélet

Júliusra elfogyott a kormányplakátokra szánt 20 milliárd, de jut még rá pénz

Hetvenmilliárd ment el a korábban kék hátterű, később Soros György arcképével díszített, mostanában pedig mémmé vált stockfotókat használó kampányokra.