Hírlevél feliratkozás
Váczi István
2018. október 26. 17:48 Élet, Pénz

Furcsa szórakozást találtak maguknak újgazdag aranyifjak

Sokféle közösségi médiás kihívás született már a jéggel teli vödör óta, amikor még az volt a cél, hogy a fagyasztó élményt vállaló résztvevők felhívják a figyelmet valamilyen jótékony célú gyűjtésre. Azóta a dolog öncélúvá vált, illetve a minél több like megszerzése lett a cél, manapság már elsősorban nem a Facebookon, hanem az Instagramon.

Az egyik legutóbbi hullám az orra esés imitálása volt (angolul falling stars néven fut a kihívás), lehetőleg minél drámaibb földet érési pozícióval, körben elszórva mindenféle tárgyakat. Innen már szinte adta magát az orosz újgazdag milliárdosok gyerekeinek innovációja, akik a képeken látható környezet minden elemével igyekeznek megmutatni, mennyire tehetősek (a szülők).

View this post on Instagram

Если вы увидите на улицах Москвы счастливую блондинку с отдохнувшим лицом – это я 🧚🏻‍♀. . Турция оставила в памяти неизгладимое впечатление жизненного релакса и драйва. Я буду по прекрасному номеру deluxe в #RixosPremiumTekirova и не менее прекрасной соседке по комнате @nina_seniorina 😘 . Середина октября сложилась для нас прекрасным летом в бархатный сезон. Пять дней девичьего душевного тепла в компании с @women_souls зарядили на зиму вперед. . Я давно так не отрывалась. Не знаю, как насчёт внутренней богини, но беззаботный эгоистичный ребёнок во мне раскрылся по полной. . В девичнике я чувствовала себя истинной женщиной, которая позволяет себе ни о чем не заботиться. Женщиной, которая высыпается по утрам и сидит на лужайке, непринуждённо болтая с девочками. Женщиной, которая развивается на тренинге @polina_arens, надевает красивое платье на ужин и пьет шампанское возле бассейна. . Яхта, танцы ночи напролет, запах страсти и расслабления. . Девочки @polina_arens и @wsromanova , спасибо за организацию и прекрасную компанию! . . #fallingstars2018 #fallingstars #падающиезвезды #женскийклуб #красивыедевушки #красивыеженщины #подруги #отдых #отпуск #отпускнаморе #турция #rixos #rixospremiumtekirova #блогерскаясудьба #lightrums7 #вмeстeмы #пpекpаснаяпоpа

A post shared by О КРАСОТЕ И ЖИЗНИ ПОСЛЕ 35 (@_alexandrova_elena_) on

Ez aztán sok kínai aranyifjúnak is megtetszett, a jelek szerint nem jutott el hozzájuk, hogy az országban évek óta korrupcióellenes hadjárat folyik, amitől a kínai elit úgy megijedt, hogy erősen visszaesett az európai luxusmárkák értékesítése.

Ez a fiatalokat a jelek szerint nem zavarja, az Instagramon találni luxusautóból „kizuhanó” hölgyet, de van olyan amerikai sorstárs is, aki a félreértések elkerülése végett pénzkötegeket „hagyott el” maga körül.

Persze a járműveket is lehet variálni, akad helikopter, hidroplán és hagyományos magánrepülőgép is – derül ki a Mashable összeállításából. Mindezek után nem lenne meglepő, ha arról olvashatnánk hamarosan, hogy a kínai hatóságok új célszemélyeket találtak a vagyonosodási vizsgálatokhoz. Ahogy Vlagyimir Putyin is kaphat tippeket arra, kikkel érdemes elbeszélgetni arról, hogy jobb helye lenne a vagyonnak Oroszországban, mint külföldön.

Élet Pénz falling stars gazdagság Instagram Lamborghini Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Bucsky Péter
2018. november 18. 21:45 Élet

Annyira pokoli lett egy egyszerű gázkazán-csere, hogy az emberek inkább áttérnek fafűtésre

Azért szigorította az EU a kazáncsere-szabályokat, hogy csökkenjen a környezetszennyezés. Magyarországon ebből olyan drágulás és bürokrácia-túltengés lett, hogy az emberek inkább a fa- vagy villanyfűtést választják.

Torontáli Zoltán
2018. november 18. 13:36 Élet, Világ

Az almák Ferrarija finom, piros, drága, és hihetetlenül erős marketing van mögötte

Átalakítja a gyümölcstermesztés mögötti üzleti modellt a Pink Lady és a nyomában meginduló klub almák serege, de ennek megvannak a veszélyei is. Magyarország kimarad az új almahullámból.

Rigó Anita
2018. november 18. 07:29 Élet

Az általánost végzettek és a tizenévesek körében beindult a baby-boom Magyarországon

Harminc fölött és húsz alatt vállalnak több gyermeket a magyar nők. Több a gyereknélküli vagy a sokgyerekes család, kevesebb a kétgyerekes család.

Fontos

Jandó Zoltán
2018. november 17. 07:22 Pénz, Piac

Háromszáz milliárdnyi Mészáros-vagyon vált láthatóvá

Hiába estek a Mészáros-részvények, a felcsúti milliárdos nem lett szegényebb. Közel 120 milliárd forintra értékelték az állami megrendelésekkel kipárnázott építőipari cégeit, a Mészáros és Mészáros Kft-t és az R-Kordot.

Wiedemann Tamás
2018. november 16. 17:50 Állam, Piac

A gazdálkodók két százaléka használja a magyar termőföldek kétharmadát

Az Orbán-kormány sem csökkentette érdemben a nagybirtokok arányát. Közben két évtized alatt egymillió ember felhagyott a földműveléssel.

Rigó Anita
2018. november 16. 12:06 Világ

Az erdőtüzek felgyorsíthatják a klímaváltozást, miközben a klímaváltozás miatt több az erdőtűz

Kutatók aggódnak, hogy az erdőtüzekből származó szén-dioxid kibocsátás nem várt mértékben tovább gyorsíthatja a globális felmelegedést.