Hírlevél feliratkozás
Váczi István
2018. október 26. 17:48 Élet, Pénz

Furcsa szórakozást találtak maguknak újgazdag aranyifjak

Sokféle közösségi médiás kihívás született már a jéggel teli vödör óta, amikor még az volt a cél, hogy a fagyasztó élményt vállaló résztvevők felhívják a figyelmet valamilyen jótékony célú gyűjtésre. Azóta a dolog öncélúvá vált, illetve a minél több like megszerzése lett a cél, manapság már elsősorban nem a Facebookon, hanem az Instagramon.

Az egyik legutóbbi hullám az orra esés imitálása volt (angolul falling stars néven fut a kihívás), lehetőleg minél drámaibb földet érési pozícióval, körben elszórva mindenféle tárgyakat. Innen már szinte adta magát az orosz újgazdag milliárdosok gyerekeinek innovációja, akik a képeken látható környezet minden elemével igyekeznek megmutatni, mennyire tehetősek (a szülők).

View this post on Instagram

Если вы увидите на улицах Москвы счастливую блондинку с отдохнувшим лицом – это я 🧚🏻‍♀. . Турция оставила в памяти неизгладимое впечатление жизненного релакса и драйва. Я буду по прекрасному номеру deluxe в #RixosPremiumTekirova и не менее прекрасной соседке по комнате @nina_seniorina 😘 . Середина октября сложилась для нас прекрасным летом в бархатный сезон. Пять дней девичьего душевного тепла в компании с @women_souls зарядили на зиму вперед. . Я давно так не отрывалась. Не знаю, как насчёт внутренней богини, но беззаботный эгоистичный ребёнок во мне раскрылся по полной. . В девичнике я чувствовала себя истинной женщиной, которая позволяет себе ни о чем не заботиться. Женщиной, которая высыпается по утрам и сидит на лужайке, непринуждённо болтая с девочками. Женщиной, которая развивается на тренинге @polina_arens, надевает красивое платье на ужин и пьет шампанское возле бассейна. . Яхта, танцы ночи напролет, запах страсти и расслабления. . Девочки @polina_arens и @wsromanova , спасибо за организацию и прекрасную компанию! . . #fallingstars2018 #fallingstars #падающиезвезды #женскийклуб #красивыедевушки #красивыеженщины #подруги #отдых #отпуск #отпускнаморе #турция #rixos #rixospremiumtekirova #блогерскаясудьба #lightrums7 #вмeстeмы #пpекpаснаяпоpа

A post shared by О КРАСОТЕ И ЖИЗНИ ПОСЛЕ 35 (@_alexandrova_elena_) on

Ez aztán sok kínai aranyifjúnak is megtetszett, a jelek szerint nem jutott el hozzájuk, hogy az országban évek óta korrupcióellenes hadjárat folyik, amitől a kínai elit úgy megijedt, hogy erősen visszaesett az európai luxusmárkák értékesítése.

Ez a fiatalokat a jelek szerint nem zavarja, az Instagramon találni luxusautóból „kizuhanó” hölgyet, de van olyan amerikai sorstárs is, aki a félreértések elkerülése végett pénzkötegeket „hagyott el” maga körül.

Persze a járműveket is lehet variálni, akad helikopter, hidroplán és hagyományos magánrepülőgép is – derül ki a Mashable összeállításából. Mindezek után nem lenne meglepő, ha arról olvashatnánk hamarosan, hogy a kínai hatóságok új célszemélyeket találtak a vagyonosodási vizsgálatokhoz. Ahogy Vlagyimir Putyin is kaphat tippeket arra, kikkel érdemes elbeszélgetni arról, hogy jobb helye lenne a vagyonnak Oroszországban, mint külföldön.

Élet Pénz falling stars gazdagság Instagram Lamborghini Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Hajdu Miklós
2020. június 6. 12:12 Élet

Többet spórolunk, ha az ismerőseink pesszimisták

A fogyasztói pesszimizmus is ragályosan terjed a társas kapcsolatokon keresztül, nem csak a vírus.

Váczi István
2020. június 4. 17:04 Élet

Milliókat fizet egy cég azoknak, akik hajlandóak később elkezdeni a munkát

Az Evercore 15-25 ezer dollárt kínál a már felvett, de még munkába nem állt pályakezdőinek, ha hajlandók fél-egy évvel elhalasztani a belépés időpontját.

Torontáli Zoltán
2020. június 1. 13:26 Élet

Pont olyan láthatatlanul véd a maszkviselés, mint ahogyan a vírus is terjed

Zárt térben nagyon könnyen emelkedni tud a levegőben lévő vírusos cseppek koncentrációja. A maszkviselésnek az a lényege, hogy ezt megakadályozza.

Fontos

Torontáli Zoltán
2020. június 5. 17:03 Vállalat, Világ

Téves párhuzamra hivatkozik a kormány a cégvédelmi törvénynél

Van egy lényeges különbség abban, ahogy az olaszok és a magyarok a járvány miatt kialakult helyzetben védekeznek a külföldi cégek terjeszkedése ellen. Az olasz szabályok átgondoltak.

Fabók Bálint Jandó Zoltán
2020. június 5. 06:47 Vállalat

Még év végén is messze lesz a magyar autóipar a tavalyi szinttől

Konfliktusok vannak az iparágban: az autógyártók és a hozzájuk közeli beszállítók ellátási problémákra panaszkodnak, a kisebb cégek pedig arra, hogy nem rendelnek tőlük.

Jandó Zoltán
2020. június 4. 12:31 Vállalat

Összeomlott a ruhakereskedelem, százával rúgták ki az embereket a boltok

A kiskereskedelem egy részében tömegével küldték el március-áprilisban az alkalmazottakat, de a szektor más cégeinél ennél is több embert vettek fel.