Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. október 19. 14:38 Fizetett hirdetés

KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat

A KöBE idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet, hiszen az alig 30 millió forintos alaptőkével, a semmiből született biztosító jelenleg már közel 300 000 tagját biztosítja.

De hogyan is kezdődött minden? A rengeteget dolgozó fuvarozóknak egy napon elegük lett a magas biztosítási díjakból, ezért jó páran összegyűltek, hogy mit lehetne tenni, hogyan tovább. A gondolkodást tett követte, a többi pedig már történelem.

A negyedszázados fennállást a KöBE az alkalomhoz méltó módon szerette volna együtt ünnepelni. A vírushelyzetre való tekintettel azonban a közös, személyes találkozó helyett a POPGROUP Reklámügynökség közreműködésével valami egészen egyedülállót alkottak: egy jubileumi kisfilmet!

A filmben a szórakoztató elemek mellett a KöBE eddigi történetének legfőbb állomásai és értékei egyaránt szerephez jutnak. De szerephez jut még egy sor sztár is. A főszerepben Szabó Győző látható, de hallhatjuk Kálloy Molnár Péter szokásosan zseniális szinkronját is. Ami pedig a fellépőket illeti, a sor itt is igencsak varázslatos, akárcsak a történet: Zséda, Keresztes Ildikó, Bereczki Zoltán, Hadházi László és Danny Blue.

Az Éjjeli őrjárat című film a KöBE új éjjeliőrének, Győzőnek az első napját – vagyis, éjjelét – mutatja be. A kalandos járőrkörúton hősünk partnere egy szobor, Szent Kristóf, a KöBE alapítványának szimbóluma. A 3D vizuális trükkel és Kálloy Molnár hangjával életre keltett kis szobor kalauzolja végig Győzőt az épületben, és tőle hallhatók a KöBE értékei, ő a film narrátora. Emellett persze, hősünkkel összehaverkodva, a szórakoztató helyzetekben, Kristóf sem marad ki Győző ugratásából és a jó poénokból.

A szuper páros Danny Blue és mágikus kártyáinak nyomába ered, Danny káprázatos előadása után. Az út során betekintést kapunk a KöBE elmúlt negyed évszázadának mérföldköveibe, valamint láthatjuk és hallhatjuk a zenei fellépők showját és Hadházi László stand-up előadását.

A film forgatása, az ünnepi meglepetés jegyében, teljes titokban folyt, így komoly előkészületeket és nagyon összetett produkciót igényelt. A 6 napos forgatás éjjel zajlott, ami nagy kihívást jelentett mindenki számára.

Az Éjjeli őrjárat nem csak idő, de utómunka- és trükkigényes is volt. Mini mentalista egy dobozban, énekes több emeletes ház nagyságban egy KRESZ pályán, humorista ingatag fejjel, KöBE Elnök és Vezérigazgató hologramként kivetülve. Ezek mind láthatók abban a lenyűgöző látványvilággal megkomponált, szórakoztató, mégis informatív filmben, amely egy valóban nagy, magyar sikertörténetet mutat be.

Az Éjjeli őrjáratot ezen a linken megtekintheti: 

A cikk megjelenését a KöBE támogatta.

Fizetett hirdetés biztosítás évforduló Köbe Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2022. május 24. 14:15 Fizetett hirdetés, Tech, Világ

Nincs lehetetlen – a Porsche Exclusive Manufaktur minden kívánságot teljesít

Nem fér kétség hozzá, hogy ilyen autónk csak nekünk lesz.

Forint Ferenc
2022. április 18. 11:03 Fizetett hirdetés

ASUS Expertbook laptopok: üzleti mobilitás és biztonság mesterfokon

Az elmúlt néhány évben óriási fejlődést mutatott a hordozható számítógépek és a hozzájuk közvetlen vagy közvetve csatolt szolgáltatások piaca.

Pénzügyek Másképpen
2022. április 13. 10:42 Fizetett hirdetés, Pénz

Eljön az idő, hogy nálunk sem lehet majd lakást venni?

Idén tovább drágulnak az ingatlanárak Magyarországon, évről-évre egyre nehezebb lakáshoz jutni egy fiatal számára. Elképzelhető, hogy az albérletek jelentik a jövőt? Lehetőségük lesz még gyermekeinknek a saját lakás vásárlására, vagy meg kell tanulniuk egy teljesen új szemléletet?

Fontos

Hajdu Miklós
2022. május 27. 16:28 Élet

A járvány után idén az infláció tépázhatja meg az önfeledt nyaralást

A rendkívül erős utazási kedv és infláció ütközésén múlik a nyári szezon sikere.

Hajdu Miklós
2022. május 27. 13:37 Adat

Akad még néhány termék, amit egyelőre nem érint az infláció

Nem minden drágult, de kérdés, hogy meddig marad így.

Debreczeni Anna
2022. május 27. 09:09 Támogatói tartalom, Tech

Mit csinálnál, ha ezentúl csak hallgatni tudnád az Instát?

Alapvető szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy a felhasználóbarát digitális világ tervezésekor gondoljunk a fogyatékossággal élő embertársainkra is.