Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. október 19. 14:38 Fizetett hirdetés

KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat

A KöBE idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet, hiszen az alig 30 millió forintos alaptőkével, a semmiből született biztosító jelenleg már közel 300 000 tagját biztosítja.

De hogyan is kezdődött minden? A rengeteget dolgozó fuvarozóknak egy napon elegük lett a magas biztosítási díjakból, ezért jó páran összegyűltek, hogy mit lehetne tenni, hogyan tovább. A gondolkodást tett követte, a többi pedig már történelem.

A negyedszázados fennállást a KöBE az alkalomhoz méltó módon szerette volna együtt ünnepelni. A vírushelyzetre való tekintettel azonban a közös, személyes találkozó helyett a POPGROUP Reklámügynökség közreműködésével valami egészen egyedülállót alkottak: egy jubileumi kisfilmet!

A filmben a szórakoztató elemek mellett a KöBE eddigi történetének legfőbb állomásai és értékei egyaránt szerephez jutnak. De szerephez jut még egy sor sztár is. A főszerepben Szabó Győző látható, de hallhatjuk Kálloy Molnár Péter szokásosan zseniális szinkronját is. Ami pedig a fellépőket illeti, a sor itt is igencsak varázslatos, akárcsak a történet: Zséda, Keresztes Ildikó, Bereczki Zoltán, Hadházi László és Danny Blue.

Az Éjjeli őrjárat című film a KöBE új éjjeliőrének, Győzőnek az első napját – vagyis, éjjelét – mutatja be. A kalandos járőrkörúton hősünk partnere egy szobor, Szent Kristóf, a KöBE alapítványának szimbóluma. A 3D vizuális trükkel és Kálloy Molnár hangjával életre keltett kis szobor kalauzolja végig Győzőt az épületben, és tőle hallhatók a KöBE értékei, ő a film narrátora. Emellett persze, hősünkkel összehaverkodva, a szórakoztató helyzetekben, Kristóf sem marad ki Győző ugratásából és a jó poénokból.

A szuper páros Danny Blue és mágikus kártyáinak nyomába ered, Danny káprázatos előadása után. Az út során betekintést kapunk a KöBE elmúlt negyed évszázadának mérföldköveibe, valamint láthatjuk és hallhatjuk a zenei fellépők showját és Hadházi László stand-up előadását.

A film forgatása, az ünnepi meglepetés jegyében, teljes titokban folyt, így komoly előkészületeket és nagyon összetett produkciót igényelt. A 6 napos forgatás éjjel zajlott, ami nagy kihívást jelentett mindenki számára.

Az Éjjeli őrjárat nem csak idő, de utómunka- és trükkigényes is volt. Mini mentalista egy dobozban, énekes több emeletes ház nagyságban egy KRESZ pályán, humorista ingatag fejjel, KöBE Elnök és Vezérigazgató hologramként kivetülve. Ezek mind láthatók abban a lenyűgöző látványvilággal megkomponált, szórakoztató, mégis informatív filmben, amely egy valóban nagy, magyar sikertörténetet mutat be.

Az Éjjeli őrjáratot ezen a linken megtekintheti: 

A cikk megjelenését a KöBE támogatta.

Fizetett hirdetés biztosítás évforduló Köbe Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2023. január 23. 08:29 Fizetett hirdetés, Vállalat

Ön tudja, melyik autómárka volt tavaly a magyarok kedvence?

2020 óta őrzi elsőségét a piacon a márka, 2022-ben azonban a teljes magyaroroszági személyautó- és kishaszongépjármű újautópiacon is az első helyen végzett.

Forint Ferenc
2022. december 22. 13:37 Fizetett hirdetés

Csapatjátékosok, akik szembemennek az előítéletekkel

A munka világában egyedül a teljesítménynek van szerepe és annak, hogy ez fenntartható legyen. Ugyanakkor tény, hogy egy nő számára tovább tart felsővezetői posztba érni, és bár a gyermekvállalás is lassítja ezt a folyamatot, de alapvetően a női vezetőkkel szemben még mindig több a fenntartás és kérdés” – véli Dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója, aki távolról sem az egyedüli nő a cég felsővezetésében.

Forint Ferenc
2022. december 19. 08:54 Fizetett hirdetés, Tech, Világ

Porsche Approved – használt Porsche biztos kézből

A valaha gyártott Porschék jelentős hányada még mind a mai napig az utakat rója – mi más kelthetne nagyobb bizalmat egy márka használt modelljei iránt, mint ez a tény?

Fontos

Jandó Zoltán
2023. március 28. 14:02 Adat

Már március végén elkezdtük tartalékolni a gázt télire Magyarországon

A szokásosnál jóval előbb kezdődött meg az európai és a magyar gáztárolók feltöltése is. Az európai tárolókban soha nem volt ennyi gáz, és a magyar telítettség is magas.

Jandó Zoltán
2023. március 28. 04:34 Adat

Már nem Magyarország osztja szét az orosz földgázt

Az orosz gáz balkáni elosztása helyett a jövőben a balkáni gáz más régiós országokba történő eljuttatása lesz a magyar hálózat fő feladata.

Magyarics Tamás
2023. március 27. 17:07 Világ

Az Orbán-kormány azokat a határokat feszegeti, amelyekre Amerika érzékeny

Az Egyesült Államok nem nézi jó szemmel, ha egy szövetségese túl közel kerül Oroszországhoz és Kínához.