Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2021. október 19. 14:38 Fizetett hirdetés

KöBE 25. jubileum – Éjjeli őrjárat

A KöBE idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Az 1996-ban megalakult biztosítóegyesület létrejötte és fejlődése igazi magyar sikertörténet, hiszen az alig 30 millió forintos alaptőkével, a semmiből született biztosító jelenleg már közel 300 000 tagját biztosítja.

De hogyan is kezdődött minden? A rengeteget dolgozó fuvarozóknak egy napon elegük lett a magas biztosítási díjakból, ezért jó páran összegyűltek, hogy mit lehetne tenni, hogyan tovább. A gondolkodást tett követte, a többi pedig már történelem.

A negyedszázados fennállást a KöBE az alkalomhoz méltó módon szerette volna együtt ünnepelni. A vírushelyzetre való tekintettel azonban a közös, személyes találkozó helyett a POPGROUP Reklámügynökség közreműködésével valami egészen egyedülállót alkottak: egy jubileumi kisfilmet!

A filmben a szórakoztató elemek mellett a KöBE eddigi történetének legfőbb állomásai és értékei egyaránt szerephez jutnak. De szerephez jut még egy sor sztár is. A főszerepben Szabó Győző látható, de hallhatjuk Kálloy Molnár Péter szokásosan zseniális szinkronját is. Ami pedig a fellépőket illeti, a sor itt is igencsak varázslatos, akárcsak a történet: Zséda, Keresztes Ildikó, Bereczki Zoltán, Hadházi László és Danny Blue.

Az Éjjeli őrjárat című film a KöBE új éjjeliőrének, Győzőnek az első napját – vagyis, éjjelét – mutatja be. A kalandos járőrkörúton hősünk partnere egy szobor, Szent Kristóf, a KöBE alapítványának szimbóluma. A 3D vizuális trükkel és Kálloy Molnár hangjával életre keltett kis szobor kalauzolja végig Győzőt az épületben, és tőle hallhatók a KöBE értékei, ő a film narrátora. Emellett persze, hősünkkel összehaverkodva, a szórakoztató helyzetekben, Kristóf sem marad ki Győző ugratásából és a jó poénokból.

A szuper páros Danny Blue és mágikus kártyáinak nyomába ered, Danny káprázatos előadása után. Az út során betekintést kapunk a KöBE elmúlt negyed évszázadának mérföldköveibe, valamint láthatjuk és hallhatjuk a zenei fellépők showját és Hadházi László stand-up előadását.

A film forgatása, az ünnepi meglepetés jegyében, teljes titokban folyt, így komoly előkészületeket és nagyon összetett produkciót igényelt. A 6 napos forgatás éjjel zajlott, ami nagy kihívást jelentett mindenki számára.

Az Éjjeli őrjárat nem csak idő, de utómunka- és trükkigényes is volt. Mini mentalista egy dobozban, énekes több emeletes ház nagyságban egy KRESZ pályán, humorista ingatag fejjel, KöBE Elnök és Vezérigazgató hologramként kivetülve. Ezek mind láthatók abban a lenyűgöző látványvilággal megkomponált, szórakoztató, mégis informatív filmben, amely egy valóban nagy, magyar sikertörténetet mutat be.

Az Éjjeli őrjáratot ezen a linken megtekintheti: 

A cikk megjelenését a KöBE támogatta.

Fizetett hirdetés biztosítás évforduló Köbe Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2021. december 6. 15:09 Fizetett hirdetés

Hogyan hasznosítják a kávézaccot a levendulamezőkön?

A használt Nespresso kapszulák beltartama se vész kárba: a megfelelően feldolgozott kávézacc komposztálás során éled újjá, mostantól Magyarország egyik emblematikus helyszínén is.

Forint Ferenc
2021. december 3. 09:21 Fizetett hirdetés

Milyen cipőt viseljen egy divatos üzletasszony?

Egy jól eltalált, tisztességes cipő nemcsak stílusossá teszi az embert, hanem növeli az önbizalmat is. Milyen alkalmi cipőt vegyen fel egy üzletasszony?

Forint Ferenc
2021. november 30. 09:32 Fizetett hirdetés, Pénz

Ingatlanértékesítési pályázatot hirdet a Rail Cargo Hungaria Zrt.

A Rail Cargo értékesíti a fenti képen látható XVIII. kerületi ingatlanját. Ha érdekli a lehetőség olvassa el a teljes hirdetést!

Fontos

Váczi István
2021. december 5. 17:01 Adat

Nem elfogyott, hanem megromlott a leghatékonyabbnak mondott vakcina magyar készletének tizede

Hiába volt összességében sikeres a Szputnyik felhasználása Magyarországon, a jelek szerint kínos lenne elismerni, hogy közel 200 ezer adagnak végül lejárt a szavatossága.

Katona Hajnalka
2021. december 5. 13:04 Élet

Néha még a harag is lehet jó tanácsadó

Persze csak akkor, ha az ember azért haragszik, mert igazságtalanságot lát, mert ilyenkor hajlamosabb jobban segíteni az érintettnek.

Pálos Máté
2021. december 4. 15:35 Adat, Élet

A térségben csak Magyarországon nőtt a legfontosabb termékenységi mutató

Tavaly sem csökkent, és feltehetően még idén is nő a magyar termékenységi ráta. Ez azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy jóval több gyerek születne.