Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2020. március 19. 13:05 Fizetett hirdetés

10 éves garanciacsomaggal csábít a Nissan!

A japán márka új crossovereihez jár a példátlanul hosszú garanciacsomag.

Nem nagyon találunk ma az autópiacon olyan gyártót, amely 7-8 évnél hosszabb garanciát ad új autóira. Még a legmegbízhatóbb nagy márkák is csak 2-3 évet „vállalnak be”, amely mellé csak külön díj fejében kapunk 4-5 évre kiterjesztett garanciát. Ennek fényében nem egyszerűen csak szokatlan, hanem szinte forradalmi lépés a Nissan részéről, hogy 2020. március 3-tól 10 éves garanciacsomagot nyújt három népszerű crossoveréhez.

Minden jel szerint nagyon bízik crossoverei tartósságában a japán márka, hiszen meglepően hosszú garanciát vállalt mindhárom modellre is. Ez a járműpiacon egyedülállónak számító ajánlat 3 évre vagy 100 ezer kilométerre érvényes gyártói garanciát és egy további 7 éves vagy 50 ezer kilométeres kiterjesztett garanciát foglal magában minden Qashqai, új Juke és X-Trail modell esetében. Ez jelen pillanatban messze meghaladja minden más autógyártó ajánlatát.

Ráadásul 3 ingyenes éves karbantartás is jár

Az összesen 10 éves garanciacsomag önmagában is unikum, és jelentős hozzáadott értéket képvisel, ám a Nissan nem érte be ennyivel, és ráígért még erre egy 3 alkalmas, ingyenes éves karbantartást is.  Az új crossoverek tehát átlagos futásteljesítmény mellett évente egyszer mindenképp profi ellátáshoz jutnak a szakszervizekben – természetesen kizárólag gyári alkatrészek és gyári motorolajok felhasználásával.

Betalált a vásárlóknál a vonzó finanszírozás

Az új Nissan crossoverek nem csak a menő külsejükkel, megbízhatóságukkal és hozzájuk járó kiemelkedően hosszú garanciacsomaggal teszik vonzóvá magukat az új autót vásárlók szemében, hanem a kedvező finanszírozási lehetőségekkel is. Akár már havi 33 600 Ft + ÁFA részletfizetés mellett, 0 százalékos kamatra is hazavihetünk egy ilyen kocsit nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban. Az értékesítési tapasztalatok szerint a cégeknél és vállalkozóknál, de még a magánszemélyeknél is nagyon „betalált” a négy éves futamidejű maradványértékes lízing-konstrukció, amely 50 százalékos önerővel 0,2% THM mellett teszi elérhetővé a crossovereket. Az alacsony havidíj mellé nagyon értékes szolgáltatások járnak. Négy évig gyakorlatilag semmilyen szerviz kiadással nem kell a lízingelőnek számolnia, hiszen az autóval kapcsolatban felmerülő minden karbantartási költséget, javítást a Nissan magára vállal, és ez nem csak pénzt, hanem rengeteg energiát megspórol az ügyfélnek.

Komoly értéknövelő hatása van hosszú garanciának

Ha tehát jól beosztjuk a garanciában foglalt kilométereket, egy új Qashqai, Juke vagy X-Trail volánja mögött akár egy évtizedig is elautózhatunk úgy, hogy a jármű fenntartásával járó kiadásaink is tervezhetőbbek lesznek. Azon a megnyugtató érzésen felül, amit ez a garancia nyújt, az sem elhanyagolható szempont, hogy a kocsink piacképessége és értékállósága is nő, hiszen a garancia akkor is érvényben marad, ha az autót eladjuk. Egyszóval nem csak egy menő crossoverbe ülünk, ha a Nissantól vásárolunk most, hanem okos befektetést is csinálunk.

A Nissan diktálja a trendeket

A Nissan Jövőálló Program merész húzásnak tűnhet ma az autópiacon, de gyártóra mindig is jellemző volt, hogy nem riad meg az újításoktól. Hogy csak egyet említsünk, neki köszönhető maga a crossover kategória is, amelynek első képviselője az azóta elképesztő sikert befutott Qashqai volt. Ez az úttörő modell alapjaiban változtatta meg a vásárlók elvárásait, ami irányadóvá vált a világ többi autógyártója számára, azáltal, hogy közkedveltté tette a magasabb építésű, kényelmes járműveket. Ezek divatja azóta is tart, és ha ilyen „extrákkal” lepi meg vásárlóit a japán gyártó, akkor még sokáig népszerűek is maradnak.

A Nissan 10 éves garanciacsomagjáról, az ingyenes karbantartási csomagról és a kedvező finanszírozásról a https://www.nissan.hu/jovoallo weboldalon és a helyi Nissan márkakereskedésekben kaphatunk bővebb felvilágosítást.

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2020. március 25. 11:40 Fizetett hirdetés

Ezekre mindenképpen szükséged lesz a home office-hoz

Januárban, amikor Európában is felütötte a fejét a COVID-19 vagy más néven az új koronavírus, még nem sokan gondolták, hogy idáig jut a helyzet. Azóta globálissá vált a járvány, folyamatosan nő a betegek száma szinte mindenhol a világon, de különösen ott, ahol nem hozták meg a megfelelő óvintézkedéseket a vírus terjedésének megakadályozására, lassítására.

Forint Ferenc
2020. március 17. 20:33 Fizetett hirdetés

A gépre telepíthető Office 2019-et vagy az előfizetéses Office 365-öt érdemes inkább megvenni?

Bármelyikre is esik a döntés, nagyon olcsón szerezhetitek be mindkettőt, cikkünkből kiderül az is, hogyan lehetséges ez.

Forint Ferenc
2020. február 26. 09:49 Fizetett hirdetés

Ha olcsón szeretnéd megúszni a Windows 7 leváltását, akkor itt a lehetőség

A Windows 7 támogatása már januárban lejárt, ami azt jelenti, hogy nem kap több biztonsági frissítést, emiatt pedig sebezhetővé válik. A Windows 10 remek alternatíva, remekül működik, ráadásul rendkívül olcsón hozzájuthattok.

Fontos

Fabók Bálint
2020. július 8. 06:31 Élet

“Mindennapos őrlődés volt, hogy tudod, hogy fogy a pénz, és baromira nem tudod, mikor lesz ennek vége”

A taxis diszpécsernek 500 forintja maradt. A felszolgáló már nem akar robotként élni. A fodrászt megőrjítette a járvány. Mi lett azokkal, akik elvesztették a munkájukat?

Váczi István
2020. július 7. 17:13 Vállalat

A legnagyobb hirdetők próbálnák észhez téríteni a Facebookot, egyelőre kevés sikerrel

A hirdetők bojkottja nem fogja megroppantani a céget, de ha nem maradnak szövetségesei, könnyen feldarabolhatja egy új amerikai kormányzat.

Stubnya Bence
2020. július 7. 06:29 Közélet, Vállalat

Huszárvágással kedvetlenítenék el a katáztatókat, de ennek sokan nem örülnek

Az adónem létrehozása óta benne volt a pakliban, hogy visszaélnek majd vele. A kormány most lépne, de könnyen lehet, hogy a változtatással valódi vállalkozók is rosszul járnának.