Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2020. március 19. 13:05 Fizetett hirdetés

10 éves garanciacsomaggal csábít a Nissan!

A japán márka új crossovereihez jár a példátlanul hosszú garanciacsomag.

Nem nagyon találunk ma az autópiacon olyan gyártót, amely 7-8 évnél hosszabb garanciát ad új autóira. Még a legmegbízhatóbb nagy márkák is csak 2-3 évet „vállalnak be”, amely mellé csak külön díj fejében kapunk 4-5 évre kiterjesztett garanciát. Ennek fényében nem egyszerűen csak szokatlan, hanem szinte forradalmi lépés a Nissan részéről, hogy 2020. március 3-tól 10 éves garanciacsomagot nyújt három népszerű crossoveréhez.

Minden jel szerint nagyon bízik crossoverei tartósságában a japán márka, hiszen meglepően hosszú garanciát vállalt mindhárom modellre is. Ez a járműpiacon egyedülállónak számító ajánlat 3 évre vagy 100 ezer kilométerre érvényes gyártói garanciát és egy további 7 éves vagy 50 ezer kilométeres kiterjesztett garanciát foglal magában minden Qashqai, új Juke és X-Trail modell esetében. Ez jelen pillanatban messze meghaladja minden más autógyártó ajánlatát.

Ráadásul 3 ingyenes éves karbantartás is jár

Az összesen 10 éves garanciacsomag önmagában is unikum, és jelentős hozzáadott értéket képvisel, ám a Nissan nem érte be ennyivel, és ráígért még erre egy 3 alkalmas, ingyenes éves karbantartást is.  Az új crossoverek tehát átlagos futásteljesítmény mellett évente egyszer mindenképp profi ellátáshoz jutnak a szakszervizekben – természetesen kizárólag gyári alkatrészek és gyári motorolajok felhasználásával.

Betalált a vásárlóknál a vonzó finanszírozás

Az új Nissan crossoverek nem csak a menő külsejükkel, megbízhatóságukkal és hozzájuk járó kiemelkedően hosszú garanciacsomaggal teszik vonzóvá magukat az új autót vásárlók szemében, hanem a kedvező finanszírozási lehetőségekkel is. Akár már havi 33 600 Ft + ÁFA részletfizetés mellett, 0 százalékos kamatra is hazavihetünk egy ilyen kocsit nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban. Az értékesítési tapasztalatok szerint a cégeknél és vállalkozóknál, de még a magánszemélyeknél is nagyon „betalált” a négy éves futamidejű maradványértékes lízing-konstrukció, amely 50 százalékos önerővel 0,2% THM mellett teszi elérhetővé a crossovereket. Az alacsony havidíj mellé nagyon értékes szolgáltatások járnak. Négy évig gyakorlatilag semmilyen szerviz kiadással nem kell a lízingelőnek számolnia, hiszen az autóval kapcsolatban felmerülő minden karbantartási költséget, javítást a Nissan magára vállal, és ez nem csak pénzt, hanem rengeteg energiát megspórol az ügyfélnek.

Komoly értéknövelő hatása van hosszú garanciának

Ha tehát jól beosztjuk a garanciában foglalt kilométereket, egy új Qashqai, Juke vagy X-Trail volánja mögött akár egy évtizedig is elautózhatunk úgy, hogy a jármű fenntartásával járó kiadásaink is tervezhetőbbek lesznek. Azon a megnyugtató érzésen felül, amit ez a garancia nyújt, az sem elhanyagolható szempont, hogy a kocsink piacképessége és értékállósága is nő, hiszen a garancia akkor is érvényben marad, ha az autót eladjuk. Egyszóval nem csak egy menő crossoverbe ülünk, ha a Nissantól vásárolunk most, hanem okos befektetést is csinálunk.

A Nissan diktálja a trendeket

A Nissan Jövőálló Program merész húzásnak tűnhet ma az autópiacon, de gyártóra mindig is jellemző volt, hogy nem riad meg az újításoktól. Hogy csak egyet említsünk, neki köszönhető maga a crossover kategória is, amelynek első képviselője az azóta elképesztő sikert befutott Qashqai volt. Ez az úttörő modell alapjaiban változtatta meg a vásárlók elvárásait, ami irányadóvá vált a világ többi autógyártója számára, azáltal, hogy közkedveltté tette a magasabb építésű, kényelmes járműveket. Ezek divatja azóta is tart, és ha ilyen „extrákkal” lepi meg vásárlóit a japán gyártó, akkor még sokáig népszerűek is maradnak.

A Nissan 10 éves garanciacsomagjáról, az ingyenes karbantartási csomagról és a kedvező finanszírozásról a https://www.nissan.hu/jovoallo weboldalon és a helyi Nissan márkakereskedésekben kaphatunk bővebb felvilágosítást.

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2020. november 16. 16:05 Fizetett hirdetés

Megéri akár egy frissdiplomásnak is hitelkártyát kiváltania?

Korábbi cikkeinkben elmagyaráztuk, milyen előnyei vannak a hitelkártyának és azt is, milyen szabályokat kell betartani ahhoz, hogy a lehető legjobban járhassunk vele.

Forint Ferenc
2020. november 9. 10:58 Fizetett hirdetés

Ha most kezdesz el hitelkártyával vásárolni, még jó év végi pénzvisszatérítést hozhatsz össze magadnak

A hitelkártya okos használatához ugyan több odafigyelés és tudatosság kell, mint amennyi egy kaktusz gondozásához szükséges, de megfelelő utánajárással bele lehet tanulni.

Forint Ferenc
2020. november 7. 11:42 Fizetett hirdetés

Így használd jól a hitelkártyádat

Az első számú szabály: mindig időre fizesd vissza a teljes összeget. Időre. A teljes tartozásod. Ha ezt betartod, minden simán fog menni.

Fontos

Jandó Zoltán Torontáli Zoltán
2020. november 25. 16:56 Adat, Közélet

Semmi értelme nincs az operatív törzs járvány-előrejelzésének

Legalábbis abban a formában, ahogy hetente közlik. Ha jól csinálják, a szennyvízadat hasznos eleme lehet a járvány követésének, de amit az NNK közzétesz, nem az.

Kasnyik Márton
2020. november 25. 06:56 Közélet

Saját óriáscégét hitelezheti milliárdokkal a Magyar Nemzeti Bank

Ha ez átmegy, akkor a többi cégétől is vehetné a kötvényeket a jegybank milliárdokért. Nincs határa a vad ötleteknek a monetáris politikában?

Avatar
2020. november 24. 17:09 Pénz

A covid után jön az adóemelés?

A kormánynak hamarosan napirendre kell tűznie az adósság elleni harc 2.0-t, amit valószínűleg nem lehet megúszni adóemelés nélkül.