Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2019. november 25. 12:13 Fizetett hirdetés

Mi köze a hibrid felhőnek a hosszúkardvíváshoz?

A hibrid felhőben és a hosszúkardvívásban közös egy igazán sokszínű egyéniség, akinél a két terület nem csak remekül kiegészíti, hanem erősíti is egymást. Benedek Bence az IT Services Hungary kampányában óriásplakáton és rövidfilmben meséli el, hogyan lehetséges ez.

– Miért jelentkeztél a kampányra?

– Az egyik fő hajtóerő a kíváncsiság volt: roppantul érdekelt, hogyan zajlik egy ilyen kampány, korábban soha nem vettem részt ilyesmiben. Alapvetően befelé forduló személyiség vagyok, így igazi kihívásként éltem meg, hogy a komfortzónámból kilépve a saját arcommal képviseljem a céget.

– Hogyan zajlott a közös rajzolás és a filmforgatás?

– A kampány címével összhangban valóban együtt dolgoztunk az összképen. Érdekes volt látni, ahogy a rajzon megelevenedik a munkahelyi és a magánéletem. A grafikus remekül megrajzolta például a hibrid felhőt, amivel dolgozom. A videóforgatás ezután könnyen ment: a rajzolás során már kialakult a fejemben egy vezérfonal. Kíváncsian várom az óriásplakátot, hiszen nem minden nap készíthetek közös szelfit saját magammal.

 

–  Mit árul el a rajz az ITSH-ról és a munkádról?

– Ahogy a rajz is mutatja, azért szeretek itt dolgozni, mert a fejlett vállalati kultúra egyszere támogatja a szakmai és személyes fejlődésemet is. Nemzetközi hátterének és szerepének köszönhetően az ITSH stabil munkahely, ahol több mint 4000-en dolgozunk. Lényeges, hogy céges szinten nem részfeladatokat végzünk, hanem komplex projekteket és izgalmas feladatokat valósítunk meg.

– Nálunk mindenki az ambíciói szerint kereshet új kihívásokat vagy területeket a cégen belül, amihez jelentős segítséget kapunk. Számomra például nagyon fontos, hogy számos tréninglehetőség közül választhatok, és minden kérdést meg tudok beszélni a vezetőimmel.

– És végül, hogy fér össze a vívás és a felhő?

– Számomra nagyon fontos, hogy a szenvedélyemben, a történelmi kardvívásban is kiteljesedhessek. Tavaly válogatott vívó lettem, és ez elég sok edzést követel. Az ITSH abban segített, hogy szinte teljes munkaidőben otthonról dolgozhatok. A munkában szerzett tapasztalatomat pedig kamatoztatni tudom a versenyzésben, amit ezután visszaforgatok a szakmámba.

Kíváncsi vagy a többi szereplőre is? Nézd meg a videókat itt!

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.