Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2019. november 4. 11:53 Fizetett hirdetés

A céges flotta nem csak a nagyvállalatok kiváltsága

 

A Budget Magyarországnak köszönhetően nem csak a nagyvállalatok, hanem a kis-, és középvállalkozások is kedvező konstrukció keretében juthatnak gépjárműhöz.

A céges autók flottakezelőhöz történő kiszervezése akár már egy autó esetében is rengeteg előnnyel jár a vásárlással szemben. Tartós bérlet esetén a havidíj elszámolható ráfordításként és – a saját vásárlással ellentétben – a vállalkozás pénze nem a gyorsan amortizálódó gépkocsikban van lekötve, hanem kamatozik, így beforgatható a vállalkozás alaptevékenységébe, illetve fejlesztésébe is.

A költségek tervezhetők és biztonságot ad az is, hogy egy szakmailag hozzáértő csapat kezében van a cég autóparkja. A Budget Magyarország minden esetben arra törekszik, hogy levegye a munkáltatók válláról a terhet: egy esetleges baleset esetén gondoskodik a kárrendezésről, ideiglenes bérautót biztosít, valamint intézi a revíziós szervizeket, a szezonális gumicseréket, ezzel pedig sok időt és költséget takarít meg vállalati ügyfeleinek. Országos szervizhálózatokkal van kapcsolatban és ennek köszönhetően nem csupán a fővárosban, de vidéken is elérhetőek a magas minőségű, professzionális szolgáltatások.

A Budget Magyarország hat kategóriában kínál gépjárműflottákat, elsősorban ár és méret szerint. Mintegy 1000 autó áll rendelkezésre, melyeket előszeretettel választanak ügyfeleik hosszú futamidőre is. A személyautók kategóriája mellett igen népszerű a Fiat Ducato kishaszongépjármű, illetve a kilenc személy szállítására alkalmas Opel Vivaro kisbusz is.

„Alapvetően kétféle forrásból juthatnak autóhoz a Budget Magyarország bérlői – tetszőleges futamidőre. Az egyik lehetőség az, hogy az ügyfél kiválasztja az igényeinek legmegfelelőbb megoldást a meglévő, mintegy 1000 járművet számláló rent-a-car flottánkból. Ennek nagy előnye az azonnali rendelkezésre állásban rejlik. A másik megoldás pedig az, hogy bármelyik, Magyarországon hivatalos márkakereskedéssel rendelkező márkából választ testreszabott konfigurációt” – részletezte Türker Gürtekin, a Budget Magyarország ügyvezetője.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.