Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2019. augusztus 5. 10:26 Fizetett hirdetés

Új lakás 30 százalék árelőnnyel: ilyen még nem volt Budapesten!

Amikor 2014-ben repülőrajtot vettek a budapesti újlakásárak, kevesen hitték volna, hogy az akkor még csak a budai Vár és az V. kerület luxusfejlesztéseit jellemző, egymillió forint feletti négyzetméterárak pár év elteltével a VI., VII. és a VIII. kerületben is általánossá válnak. Ráadásul, 2020-tól a jelenlegi 5 százalék helyett újra 27 százalék általános forgalmi adó terheli majd az új lakások többségét, amivel a fővárosi négyzetméterenkénti átlagár bizonyosan meghaladja majd az egymillió forintot.

 

Sokakban felmerül a kérdés: megéri még lakóingatlant venni? A Cordia új, a hazai piacon egyedülálló befektetési terméke épp nekik szól. Az akcióban kínált lakásokra az 5 százalékos kedvezményes áfakulcs az érvényes, az otthonokat jelentős árelőnnyel is kínálják.

„Az építési engedéllyel rendelkező, már értékesítés alatt álló, 5 százalékos áfakulccsal kínált új lakások kínálata ez év második felében számottevően csökkenni fog, miközben az árak emelkedése folytatódik” – hívta fel a figyelmet Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

A befektetések értékelésekor az egyik legfontosabb a hozamok kérdése, ami a lakások esetében a várható felértékelődés mellett a bérleti díjakat jelenti. Kétségtelen, hogy a Cordia új kampányában kínált otthonok később vehetők birtokba, így később is adhatók ki, mint egy közeli átadási határidejű lakás. Az összehasonlítható Cordia-projektekhez viszonyított árelőny ugyanakkor olyan mértékű, hogy bőven ellentételezi az építkezés éveire jutó kieső nettó bérletidíj-hozamot.

A Most legyen okos! kampányban árelőnnyel kínált lakások Budapest legnépszerűbb helyszínein épülnek. Az exkluzív kialakítású Grand Corvin második üteme a legutolsó lehetőség befektetésre vagy saját célú újlakásvásárlásra a belvárosi lakásbérleti piac egyik legkeresettebb helyszínén, a Corvin Sétányon. Az ütemben épülő lakásokra most 15%-os kedvezményt ad a Cordia, így a jövőre jelentősen emelkedő lakásáfát is figyelembe véve összességében 30% felett lehet a nyereségünk.

 

Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra épül, a környék egyik utolsó szabad telkén. Jelen konstrukcióban 7%-os árelőnnyel kínálja itt a lakásokat a fejlesztő, ha pedig az áfa megtakarítását is figyelembe vesszük, akkor több mint 25% lesz a nyereségünk. Az Universo új építésű lakásai a Duna-parti irodanegyed és az egyetemek közelségének, valamint a kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően könnyen kiadhatók – befektetésnek is ideálisak.
Ha érdekli az egyedi befektetési lehetőség, látogasson el a Cordia oldalára!

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Cordia Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

Bukovszki András
2024. április 22. 04:37 Pénz

Kifulladni látszik a magyar államadósság-ráta csökkenése

Nemcsak rövid, hanem középtávon is magasan ragadhat az adósságráta, ami a gazdasági felzárkózási folyamatunkat is megnehezítheti.

Hajdu Miklós
2024. április 21. 04:36 Élet

Kivételes szerencsével léphettek be a 90-es évek közepe után született fiatalok a munkaerőpiacra

A gazdasági fellendülés időszakában pályára lépő fiatalok viszonylag könnyen találtak munkát jó fizetés mellett, kérdés, hogy ez miként hat a motivációjukra.

Gergely Péter
2024. április 20. 04:31 Pénz

Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát

A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd.