Hírlevél feliratkozás
Forint Ferenc
2019. május 31. 10:18 Fizetett hirdetés

Mazda CX-5: magabiztosság és tökéletes luxus

A Mazda CX-5 az az autó, amelynél nem kell kompromisszumot kötni. A külcsín és a belbecs is egyaránt túlszárnyalja mindazt, amit egy közepes SUV-tól elvárhatunk.

Teljesítmény vagy hatékonyság? Nem kell választanod!

Illetve válaszd a SKYACTIV-technológiát, amely a Mazda CX-5-öt a legjobbak közé emeli. Az új motor ugyanis egy teljesen új módszerrel lett újragondolva, ahogy az autó minden eleme is, így a hatékonyság növelése mellett a maximális dinamika is fókuszba került.

Vezetésre teremtették!

A teljesítmény és a hatékonyság mellett az is nagyon fontos, hogy az autód megbízható legyen. A G-Vectoring olyan irányíthatóságot biztosít az autónak, amely a kanyargós, nedves utakon is maximális precizitást, pontosságot és gyors reakciót eredményez. A váltó és a kormány közötti tökéletes kapcsolatnak köszönhetően, kényelmes és könnyű vezetni.

Összhangban az autóddal!

A tökéletes összhanghoz szükség van arra, hogy időjárástól és útviszonytól függetlenül is élvezhető legyen a vezetés. Ehhez a sima összkerékhajtás már nem elég. A Mazda CX-5 pedig nem egy szokványos autó. Itt a tökéletes tapadást és a zökkenőmentes váltást két- és négykerékhajtás között az i-Activ összkerékhajtás adja. Ez azt jelenti, hogy a rendszer 27 érzékelővel, egy másodperc alatt 200 alkalommal ellenőrzi az útviszonyokat, és ezzel megteremti a tökéletes vezetés élményét.

Jinba Ittai érzés!

Japánul a két szó azt jelenti ló és lovasa. És a Mazda CX-5 tényleg az a paripa, amely segít, hogy eggyé válj vele. Nemcsak az egyszerűbb, letisztultabb él nélküli KODO formavilág, nemcsak csúcsteljesítményű SKYACTIV motor, vagy éppen a legmodernebb i-Activ összkerékhajtás miatt, hanem mert minden apró eleme is úgy készült, hogy azt érezd, mindenkinél jobban ülöd meg a lovadat. Ez az a magabiztosság, ez az a luxus, amit a Mazda CX-5 kínál.

Fokozd az érzést!

A Mazda CX-5 intuitív információs és szórakoztató rendszerének segítségével megteremthető az egyensúly a biztonságos vezetés és a modern világgal való kapcsolattartás között. Az MZD Connect segítségével biztonságosan intézheted a hívásaidat, használhatod a közösségi médiát, fogadhatod a szöveges üzeneteket és élvezheted a szórakoztatási funkciókat, mert segítségével folyamatosan figyelhetsz az útra is.

Férfias élmények!

Összességében azt mondhatjuk el az új Mazda CX-5 SUV autóról, hogy valóban férfias. Méretében, formájában, tudásában, technológiájában a legigényesebb férfi sofőrök álmát is valóra váltja.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Fizetett hirdetés Olvasson tovább a kategóriában

Fizetett hirdetés

Forint Ferenc
2024. február 27. 11:48 Fizetett hirdetés

Így válasszunk kabátot, ha sikkesen szeretnénk öltözködni

A méret még mindig ugyanannyira lényeg, mint a funkcionalitás.

Forint Ferenc
2024. január 22. 17:01 Fizetett hirdetés

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció az energiatárolóval kiegészített napelemes támogatásra.

Forint Ferenc
2023. december 18. 09:40 Fizetett hirdetés

Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával!

Az OTP Mastercard Gold betéti kártya ideális eszköz ahhoz, hogy felejthetetlenné tegye az ünnepeket.

Fontos

G7.hu
2024. március 26. 19:00 Közélet

Új tulajdonoshoz kerül a G7

A Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft.-hez kerül a G7 gazdasági portál.

Pálos Máté
2024. március 26. 16:40 Adat, Élet

Sokkal többe kerültek az adófizetőknek a Most vagy soha! első heti nézői, mint a Kincsemé

Nézőszámban az első héten nagyjából sikerült elérni a Kincsem szintjét, az állami támogatáshoz viszonyítva azonban más a helyzet.

Stubnya Bence
2024. március 26. 09:13 Adat

200-250 ezer főre becsli a jegybank a munkaerőpiac hazai tartalékait

Az alacsonyan és közepesen képzett fiatalok, valamint az 55-74 éves nők körében vannak leginkább olyanok, akik enyhíteni tudnák a munkaerőhiányt.