Hírlevél feliratkozás
Kasnyik Márton
2018. október 10. 09:44 Élet

70 cikk a G7-ről, amit kiteszünk az ablakba

Az indulásunk óta eltelt egy évben – erről bővebben itt – megjelent a G7-en 1533 cikk. Azaz egy napra 4,25 jutott, ami a többi internetes újsággal összevetve nem sok, de cserébe igyekeztünk ezeket mind rendesen megírni. (Érdekesség: együtt összesen 1536 grafikont és egyéb interaktív ábrát gyártottunk, amelyek nagy része benne van ezekben a cikkekben.) Persze hiába szerettük volna, hogy ezek mind emlékezetesek legyenek, egy ilyen hömpölygő cikkfolyamban nehéz fejben tartani akár néhány hónapos időtávon is, hogy mi sikerült jobban és mi kevésbé.

Ezért megkértem a szerkesztőség tagjait, hogy szedjük össze együtt, melyek voltak azok a cikkek, amelyek a sajátjaink közül a legjobbak-legfontosabbak voltak. Ezek nem ritkán olyan cikkek, amelyek megírását több hetes kutatómunka és felkészülés előzte meg, és olyanok is vannak köztük, amelyekkel napokig témát adtunk az egész magyar nyilvánosságnak, vagy amelyekkel újraértelmeztünk egy-egy témában kialakult konszenzust. Következzen tehát – ABC-sorrendben -, hogy melyik újságíró mely cikkeivel elégedett a leginkább.

 

Fabók Bálint:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÉlet egy teherhajón, ahol mindennap történik valamiA dunai hajósok élete maga a kiszámíthatatlanság. Van, hogy három hónapig úton vannak, és olykor három nap alatt tesznek meg pár kilométert.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAz éghajlatváltozás javában pusztítja a magyar erdőket, a fenyőktől és a bükkfától elbúcsúzhatunkHarminc éven belül az erdőterületek drasztikusan fognak csökkenni, és megjelenik a Magyarországon eddig ismeretlen füves pusztaság, a sztyepp.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkTöbb százezres nézettséget blöffölve akasztottak le sok százmillió forint közpénzt kamuszínházakA tao-támogatás bevezetése óta tizenháromszorosára nőtt a külföldön fellépő magyar színházak nézettsége. Csalással vádolnak több magyar szervezetet.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAz Orbán-kormány aszfaltozója Afrika szívében vesz részt egy 125 milliárd forintos útépítésenA Duna Aszfalt a világkereskedelem szempontjából is jelentős útépítésen vesz részt, amely a Kongói DK-t és Zambiát köti össze.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkHogyan hódíthatták meg az egész magyar vidéket a kínai ruhaboltok?Sok százezer magyar ruházkodását határozzák meg a számos vidéki kis- és nagyvárost domináló kínai ruhaboltok. Hogyan jutottak el idáig és milyenek a kilátásaik?

 

Hajdú Miklós:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkBemutatjuk, hogyan működik egy autógyár valójábanKorszerű körülmények között végzett biztos, de kemény munkára számíthatnak az autógyárakba jelentkező dolgozók, amit nem veszélyeztetnek sem a robotok, sem az elektromos autók.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMélyebbre ástunk a Fidesz sikerében és ezt találtukMegnéztük egyszerre több társadalmi és gazdasági mutató kapcsolatát a Fidesz sikerével, és a legfontosabb összefüggést az iskolai végzettséggel láttuk.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkSzeretnél magad meggyőződni arról, hogy mekkora a korrupció Magyarországon? KiszámolhatodTeljesen objektív adatokkal is lehet mérni az állami források fosztogatásának mértékét. Ezekben sem áll jól Magyarország.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA közönség tetszését is elnyerték az utóbbi évek magyar filmjei, nem csak a szakmáétKielemeztük az IMDb összes adatát, hogy kiderüljön, mik voltak a magyar filmgyártás gyengébb korszakai, és hogy tényleg felpörgött-e a szakma az utóbbi években.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA magyar vergődés Európa alján, ahogy még sosem láttadÚj módon ábrázoljuk az európai jövedelemkülönbségeket. A környékbeli országok maguk mögött hagyták Magyarországot, de az összeomló Görögországra majdnem sikerült felzárkózni.

 

Jandó Zoltán:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkHárommilliárdért adhatta el közbeszerzéseken hizlalt cégét Orbán Viktor vejeKiszámoltuk, ki volt a végső haszonhúzó Tiborcz István botrányos közvilágítás-intéző cégének történetében. Úgy tűnik, hogy Tiborcz.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkHajszálon múlt, hogy nem kellett leállítani a paksi atomerőművetHa csak egy hajszállal tovább melegszik a Duna az elmúlt hetekben, akkor vagy visszaterhelik, vagy leállítják a paksi atomerőművet.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÜresen álltak a lefoglalt hotelszobák a vizes vb alatt, a szervezők nem akarták kifizetniElszámolták a vizes világbajnokság vendégeinek szállodai igényeit: üresen álltak a sportolóknak, személyzetnek, illetve újságíróknak lefoglalt szobák.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkNem készül el Deutschék 30 milliárdos sportkomplexuma a zsidó olimpiáraA napokban dönthet a kormány, hogy hol rendezik a 2019-es budapesti Európai Maccabi Játékokat, miután a tervezett létesítmények felhúzására már nem elég az idő.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA Telenor cseh vevőjének több pénze van, mint a 30 leggazdagabb magyarnakBemutatjuk a cseh milliárdost, akinek magyarok milliói fizetik majd a mobilszámlát. Csehországban sokan neheztelnek Petr Kellnerre, de még mindig jobb a megítélése, mint sok magyar milliárdosnak.

 

Kasnyik Márton:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAz egész magyar készpénzforgalom felett kormányközeli cégek veszik át az irányítástEddig brutális árverseny volt készpénzt szállító és feldolgozó cégek között, de ez hamarosan megváltozhat. Ugyanis hirtelen az egész ágazat kormányközeli kézben találta magát.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkDe hát ez őrület, mikor jön a zuhanás?Senki nem hisz benne őszintén, mégis egyre gyorsabban emelkednek a tőzsdék a világon mindenhol. Miért?

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA százezer leggazdagabb magyar betört az európai elitbe, a félmillió legszegényebb lecsúszottÖsszejött az európai felső tíz százalék a leggazdagabb magyaroknak. Közben a magyarok alsó néhány százaléka csúszik le, lassan az európai padlónak ütközik. Jövedelem-eloszlás még több pöttyel!

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMészáros Lőrinccel együtt dübörög az osztrák ügyvéd nevére bejegyzett, 60 milliárddal kitömött csodacégA Belfry-cégek rakétához hasonlítható karriert futottak be az utóbbi hónapokban a magyar közbeszerzésekben. Nem nehéz kikövetkeztetni, ki állhat a cég mögött.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAz adatokból úgy tűnik, nem történt rendszerszerű választási csalás vasárnapA jelek szerint a magyarok tényleg erre szavaztak. Ábrára raktuk, hol mozdult el az ország legdurvábban a Fidesz felé.

 

Rigó Anita:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAzt senki sem köszöni majd meg, amit az oktatással tett ez a kormányMinden megváltozott a közoktatásban és a felsőoktatásban, és az a baj, hogy nem a jó irányba. Az eredmény, hogy a fiatalok egyre képzetlenebbek.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkTöbb tízezer fiatalt taszított a kormány az iskolából a semmibeMeglett az eredménye annak, hogy leszállították a tankötelezettségi korhatárt.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA családpolitika nem fogja megállítani a népességfogyást, akkor sem, ha ezt ígérikAz egészségben várható élettartam növelése ugyanolyan fontos lenne, mint a családok támogatása. És az sem ártana, ha lenne a ki- és a bevándorlásra fókuszáló szakpolitika is.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkEgyszerre vagyunk a teljes foglalkoztatottság és a teljes kilátástalanság országaAz ország keleti végén tízszer annyi állástalan van, mint nyugaton, egész régiók kerültek lehetetlen helyzetbe. Azt is elmondjuk, mi a kiút.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA kormány kilyuggatta a szociális hálót, a legszegényebbek estek ki belőleA legalsó jövedelmi tized még jobban leszakad a társadalom többi részétől.

 

Szentkirályi Balázs:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkNem is akkora az infláció, amekkorát a KSH kimutatVannak olyan tételek, amelyekkel nem tudnak megbirkózni a statisztikusok. Valószínűleg sokkal gyorsabban drágul az életünk, mint az a hivatalos számokból kiolvasható.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkLehetetlen feladatra vállalkoznak a statisztikusok, amikor pontosan akarják mérni a drágulástJoggal érezzük úgy, hogy rengeteg minden drágul, és mindebből keveset mutat meg az infláció. A KSH-nak van rá magyarázata.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkNagyon drágák a lakások, de meddig még?Persze, drágultak a lakások, de vajon túlértékeltek is lettek? Várjunk ki a vétellel, mert összeomlás közeleg, vagy szokjunk hozzá ezekhez az árakhoz?

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMiért nem fogunk forint helyett bitcoinnal fizetni?Pénz a bitcoin, vagy valami más? Biztonságban vannak az értékeink, ha ebben tároljuk? Érdemes még beszállni a buliba?

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkVisszaadhatja a hatalmat az emberek kezébe a blokklánc, ha egyszer majd működni fogRosszul működnek a demokratikus intézményék, hatalmas a bizalomhiány, az átlagember tehetetlen és kiszolgáltatott. A blokkhívők szerint az ethereum oldja majd meg a frusztrált kisember gondját.

 

Torontáli Zoltán:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkItt az új rokkantkártya: a nagy zöld rendszámos trükkTechnikailag nem létező autók futnak a magyar utakon.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÜzleti vaslogika miatt kell a CBA-nak alulmaradnia a Lidl-ékkel szembenA szervezetlenség, a csökkenő piaci súly és a haszon lefölözése lefelé vezető spirálba vitte a magyar kiskereskedelmi láncokat. Elemzésünk a hazai cégek kilátástalan helyzetéről, első rész.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkCsak egészen súlyos trükkökkel tudnak talpon maradni az életképtelen élelmiszerboltokSzürke foglalkoztatás, uzsora, csalás, hálózaton belüli trükközés és lobbi a falusi kisboltokért: a magyar kiskereskedelmi láncok nagy túlélők. Elemzésünk a hazai boltok kilátástalan helyzetéről, második rész.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA 99 forintos ebéded, és ami mögötte vanÜzleti szempontból zseniális termék a japán instant tésztaleves, mert alacsony áron is magas haszonnal lehet eladni.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkBeálltam biciklis ételfutárnak és megnéztem, mennyit lehet vele keresniÉledezik a piac, kevés a fóka, sok az eszkimó, de lehet ez még sokkal jobb is.

 

Váczi István:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkBedőlés felé tart az egyeurós bolthálózat, mióta lecserélte Magdi anyustBezárt boltok, milliárdot közelítő tőkekivonás, százmilliót meghaladó adótartozás a korábbi nagykereskedőnél. Nincs könnyű helyzetben egy egyeurós bolthálózat.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkEzermilliárdos kaland lehet a varsói gyorsvasút magyar szakaszaÚj pályára lesz szükség, ha a varsói gyorsvasút magyar szakaszát 250 km/óránál nagyobb sebességre akarják építeni. A költség 1100 milliárd forint körül lehet.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA Fidesz 20 éve megszüntette, szóval ideje visszaállítaniAz Útalapot az első Orbán-kormány szüntette meg, a negyedik most egy falusi útalapot hozna létre, amely elvileg 18 milliárd forintból gazdálkodhat majd.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikk500 milliárdot is bukhat Magyarország az ellenőrizetlenül hagyott uniós programok miattAnnál is súlyosabb a helyzet, mint ami korábban kiszivárgott. A kormány azt tervezi kommunikálni, hogy a bevándorláspártiak bosszújáról van szó.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkEzt az egy céget nem adja Simicska LajosA juh- és kecsketenyésztéssel foglalkozó Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. az egyetlen cég, amelyet nem adott el Simicska Lajos Nyerges Zsoltnak.

 

Wiedemann Tamás:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkNem ellenőrzi a közjegyző a lottósorsolások előtt a számgolyók súlyátA legtöbb esetben a nyereményjátékot szervező cégek gondosságán, lelkiismeretességén és jószándékán múlik a sorsolások tisztasága.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkVajon több vagy kevesebb autó bukik meg a műszakin, amióta megszűntek az állami vizsgahelyek?A statisztikai adatok azt mutatják, hogy általánossá vált a korrupció a műszaki vizsgákon. Egyre több balesetveszélyes autó lehet az utakon.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkKormányközeli üzleti körök repültek rá a naperőműves uniós pályázatokraAz Elios volt vezérigazgatója, Pócs János fideszes képviselő gyermekei, egy állami cég vezetője, és Szíjj László üzlettársa is részt vett az uniós tenderen.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkKiszámoltuk, hogy forintra mennyit bukott az állam a letelepedési kötvényekenLehet, hogy nem tudtál róla, de te is támogattad 18 ezer forinttal, hogy húszezer külföldi szabadon utazzon Magyarországon és Európában.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkKétszer annyi pénzt adott a multiknak a Fidesz, mint az MSZPTöbb mint 250 milliárd forintot kaptak a multik a magyar államtól az elmúlt években. Ebből nagyon sok pénzt jól menő cégek alacsony hozzáadott értéket termelő munkahelyeire fordítottak.

 

Bucsky Péter:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMagyarország a globális innováció segédmunkása, öt cég költi el az országos k+f felétA magyar innovációban semmi nem az, aminek látszik. A multik egy része csak adót optimalizál, a kisebb cégek alig kutatnak.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkHyperkamuGazdaságilag és műszakilag is egyre több a kérdőjel Elon Musk projektjei körül. Médiahekk, vagy komolyan gondolja az egyre vadabb és hihetetlenebb bejelentéseket?

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkTízszeres áron is hirdetnek az állami cégek a baráti médiábanEgy fillért sem próbálnak megtakarítani az állami cégek, ha reklámról van szó. 5 állami hirdetési forintból 4 a kormánypárti médiafelületeknél köt ki.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMár minden nyolcadik egyetemista külföldi, nem is működne nélkülük a magyar felsőoktatásTöbb vidéki város is van, ahol már a helyi gazdaságban is fontos csoportot alkotnak a külföldi hallgatók. Sajnos csak egy kiemelkedően népszerű területre jönnek.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkNémet vezetővel lett magyar tulajdonú sikersztori a PraktikerA csődhelyzetből csinált előnyt magának a barkácsáruház, amely most már újra termeli a milliárdokat. Egy átlagos magyar többet költ a barkácsáruházban, mint egy német.

 

Az öt legolvasottabb cikkünk (leszámítva a fent már említetteket):

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkÁll a magyar pusztában egymás mellett két bolt, és mindkettőnek ötször akkora a forgalma, mint egy AldinakSzépen testvériesen megosztoznak a hatalmas piacon, és még a honlapjuk is ugyanúgy néz ki.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkElőször került Mészáros-vagyon nyíltan az Orbán-családhoz, rögtön hatmilliárd forintnyiAzt viszont nem látni tisztán, hogy mi fedezhetné a vételárat.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAz államot százmilliókkal megkárosító cégháló működött az új miniszter lakásánBártfai-Mager Andreának nincs információja a lakásán működtetett cégbirodalomról, pedig volt férje és gyerekei is szerepet játszottak benne.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMészáros Lőrinc csendben bevallotta, hogy dollármilliárdosSzámításaink szerint Mészároséknak csak részvényben annyi pénze van, mint amennyire Csányi Sándor teljes vagyonát becsülték tavaly: közel került a 300 milliárdhoz. Trónfosztás készülődik a magyar milliárdoslistán.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikk50 ezer forintot ér egy papír kitöltése, de csak a jogosultak tizede veszi erre a fáradságotHiába kiemelkedően jó megtakarítási forma a babakötvény, csak az érintettek töredéke használja ki a lehetőséget. Ezzel milliárdokat hagynak az államnál.

 

Öt remek cikk, amiket nem mi írtunk:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkIsmerjük meg jobban a leggazdagabb egymillió magyartKik ők, és vajon ismerik egymást névről? Kutatni nehéz őket, de így sok mindent lehet tudni róluk. Tóth István György, a Tárki vezérigazgatójának írása.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMennyi adót fizetnek a magyar vállalatok egy munkahely után?Elképzelhető, hogy kevesebb adót fizetnek a magyar cégek, mint a külföldiek?

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkMégsem veheti el az állam a legszebb tokaji magánbirtokotVissza kell adni a 2014-es földtörvénnyel elvett jogait annak a francia tulajdonú szőlőbirtoknak, amiért korábban bejelentkezett egy politikai hátterű üzletember. Hétszőlő ügyét a Kúria most zárta le.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkKopányi Mihály útja a makói Áfész-ösztöndíjtól a Világbank-tanácsadók élvonalábaAz első magyar modern közgazdaságtan tankönyvet még félig illegálisan írta, azóta négy kontinensen több száz városnak adott tanácsot. Tanzániától Pakisztánig Professzornak becézik.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkTeljesen fölöslegesen stresszelünk az éjszakára felkapcsolt villanykörténAz energiafogyasztás nem bűn, és az energiafogyasztás csökkentése önmagában nem egy érték. Amit viszont minél gyorsabban csökkenteni kellene, az a környezetszennyezés.

 

Öt cikk, amit nem olvastak elegen, pedig megérdemelték volna:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkDrága már annyira a tojás, hogy megérje otthon tyúkot tartani?Miután már hétszáz forintot kell fizetni a boltban egy doboz tojásért, lassan érdemes lehet elgondolkodni a finomabb alternatíván. A tyúktartás nem teljesen kockázatmentes vállalkozás, de még kicsiben is jó üzlet lehet.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkJobb, mint a Szomszédok: dőlj hátra, kérj egy kávét, mert itt az Aldi szappanoperaÉvtizedes sérelmek törtek felszínre Németország leggazdagabb, ám egészen mostanáig rejtőzködő életet élő milliárdos családjában. A tét az Aldi felének irányítása, vagyis elképzelhetetlenül sok pénz. És még annál is több.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkIgazából nagyon nehéz dolog egy erőskezű politikus vejének lenniMit jelent, ha egy országban hirtelen gazdagodni kezd egy vő? Bemutatunk hét politikusi vősorsot napjainkból. Trump, Putyin vagy Erdogan vejének van nehezebb dolga?

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikk2010 óta egyre kevésbé a csúcstechnológiára épít a magyar exportRekordokat döntöget a magyar export, de a siker a mennyiségről szól. Minőségben viszont lemaradóban vagyunk, és ebből baj lehet.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkSokkal érdekesebb a pénz története, mint ahogy az órán tanítjákHogyan lett a szívességből tartozás, abból pedig pénz? Nem igaz, hogy a csere megelőzte volna a hitelt.

 

És végül az öt legkevésbé olvasott cikkünk:

 

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkNemhagyományos eszközökkel lazítana tovább az MNBNa de mi az, hogy nemhagyományos?

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkTrump barátja megveszi az üzleti és piaci adatokatA Bloomberg terminálok nagyobb kihívóját, a Thomson Reuters Eikont veszi meg egy konzervatív milliárdos vagyonkezelője, a Blackstone.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkA gondoskodás, a gyógyítás és a tanítás is eléggé női dolog az EU-banAz EU 20 leggyakoribb foglalkozásában elég tipikusak a férfi-női arányok.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkNem egy Super Bowl a téli olimpia az Airbnb-lakáskiadóknakA téli olimpia alatt több, mint félmilliárd forintnak megfelelő összeget szednek be az Airbnb helyi lakáskiadói, ami más eseményekhez képest nem sok.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkEgydolláros bitcoint dobtak piacra, és még ehető isA legnagyobb amerikai áruházlánc, a Walmart csokoládéból készített bitcoinérméket kezdett árulni potom egy dollárért.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Élet Olvasson tovább a kategóriában

Élet

Torontáli Zoltán
2024. április 13. 04:34 Élet, Világ

Melyik paradicsom környezetbarátabb, a kiskertből szedett vagy a boltban vett?

Egy amerikai kutatás arra hívja fel a figyelmet, hogy a kérdésre nem is olyan egyértelmű a válasz.

Váczi István
2024. április 3. 15:52 Élet

Új korszak előtt a G7

Ahogy múlt héten beszámoltunk róla, új tulajdonoshoz kerül portálunk, ez a folyamat ma lezárult, így új kiadó működteti tovább a G7-et.

Debreczeni Anna
2024. április 3. 10:22 Adat, Élet

Lettországban él a legtöbb, Görögországban a legkevesebb gyermek állami gondozásban lakosságarányosan

Magyarországon a 20 463 állami gondozott gyermek 70 százaléka családoknál, 30 százaléka intézményekben élt a 2021-es adatok szerint.

Fontos

Avatar
2024. április 16. 04:36 Közélet

Ha fegyelem van és rend, nincs több gond az oktatással?

Mintha az lenne az oktatásirányítás meggyőződése, hogy ha valahol gondok vannak, akkor nem érdemes vizsgálni az okokat, elég a szigorítás.

Ha tíz olcsó zsemle helyett nyolc drágábbat veszünk, akkor gazdasági fordulat van, csak még nem látszik

Gyenge kereskedelmi adatokkal indult az év, amely mögött szakértő szerzőink szerint három fontos tényező állhat, és a számokban talán csak az év második felében látszik majd a kilábalás.

Bucsky Péter
2024. április 12. 04:34 Adat, Közélet

Nem látszik, hogy ellenzéki vezetés alatt dübörögne a budapesti kerékpáros fejlesztés

A biciklizés aránya már nem nő a fővárosban, és a budapesti infrastruktúra sok összehasonlításban le van maradva, még régiós szinten is.