Hírlevél feliratkozás
Jandó Zoltán
2024. június 15. 13:33 Adat

Egy százalék a magyar Európa-bajnoki cím esélye, és ez nagy előrelépés

Anglia a legesélyesebb a futball Európa-bajnokság megnyerésére. A fogadóirodák oddsai alapján az angoloknak közel 20 százalékos sansza van a végső győzelemre, míg a franciáknak egy a hathoz, a németeknek nagyjából egy a héthez.

  • A magyar válogatottnak 1 százalék esélyt adnak. Bár ez nem tűnik soknak, előrelépés a 2021-es Eb-hez képest, akkor ugyanis ez csak 0,19 százalék volt. Ezúttal nyolc csapat is mögöttünk szerepel ebben a rangsorban.
  • A csoportunkból a bukmékerek szerint a német válogatott mellett a svájciak is nagyobb eséllyel jutnak tovább, mint mi, a skótoknál viszont jobban állunk.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkEgyértelműen Magyarország a labdarúgó-Eb meglepetéscsapataA fogadóirodák oddsai alapján a magyar válogatott okozta a legnagyobb pozitív meglepetést az Európa-bajnokság csoportmérkőzésein.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikkAdatdopping a foci Eb-nA hatalmas adatbázisok feldolgozásával készülő big data elemzések elég pontos választ adnak arra, hogy mi különbözteti meg a sikeres csapatokat a többitől.

Kapcsolódó cikkKapcsolódó cikk0,191 százalék, hogy Magyarország nyeri a foci Eb-tA három csoportellenfelünk mindegyike a végső győzelemre is leginkább esélyes hat csapat között van, a franciák abszolút favoritok.

G7 támogató leszek! Egyszeri támogatás / Előfizetés

Adat esélyesek foci Foci Eb fogadás sportfogadás Olvasson tovább a kategóriában

Adat

Hajdu Miklós
2024. július 24. 12:40 Adat

Hiába nőnek meglepően a fizetések, nem merjük elkölteni

A jelenlegi helyzet jó példát mutat arra, hogy aligha csak a jövedelmek alakulásán múlik, mennyire visszafogott a háztartások fogyasztása.

Jandó Zoltán
2024. július 24. 05:46 Adat

Csak egy rekordot hagyott érintetlenül Magyarország eddigi legdurvább hőhulláma

Végül 15 napig volt érvényben hőségriasztás, de hétfőre is meg lehetett volna hosszabbítani. Az abszolút melegrekord nem dőlt meg, de sok más csúcs igen.

Torontáli Zoltán
2024. július 23. 15:58 Adat, Vállalat

A számok nem indokolják, hogy vendégmunkásokkal dolgoztató beruházót támogasson a kormány Nógrádban

Ha viszont a cég korábbi nyilatkozataival összhangban helyieket vesznek fel, akkor megtérülhet az állami ösztönzés, hiszen majdnem 10 ezren keresnek munkát a megyében.

Fontos

Torontáli Zoltán
2024. július 23. 13:52 Adat, Pénz

Keveset költünk a kormány terveihez képest, és még a megtakarítást sem állampapírba tesszük

A magyar lakosság nem hajlandó jelentősen növelni költéseit, inkább megtakarít, az viszont átrendeződött, hogy hova teszi a pénzét.

Bucsky Péter
2024. július 23. 05:19 Közélet, Vállalat

A pénz már a Molnál van, de jobb lesz-e a magyar hulladékos rendszer?

Fél év alatt elvitte a Mol az ágazati profit harmadát, miközben nőtt a hazai hulladékgyűjtés és kezelés korábban átlagosnak számító költségszintje.

Jandó Zoltán
2024. július 22. 16:23 Adat, Világ

Mennyi esélye van Kamala Harrisnek legyőzni Trumpot?

A fogadóirodák oddsai alapján 38 százalék, de az elmúlt hetekben már minden felmérés azt mutatta, hogy több, mint a regnáló elnöknek.